- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
kendi laboratuvarları olmadıgı ıcın sabah kan alıp onları hastaneye gönderiyorlar. Her yerde aynı uygulama.
Artık insanlar bu konularda da dalga peşindeyse gerçekten ülke olarak vahim durumdayız demektir. Toplu olarak psikologa gitmek gerekir.Valla bence her iki konu sahibi aynî kişi o nedenle ben merak etmiyorum , herkes bir sevindi bir üzüldü ama millet kafa bulma derdinde . Böyle böyle insanlara güvenimiz kalmıyor yazıklar olsun .
Bdv 'de canım kaçarak evlenen var mı? Konunun adı
Malesef durum çok ciddiArtık insanlar bu konularda da dalga peşindeyse gerçekten ülke olarak vahim durumdayız demektir. Toplu olarak psikologa gitmek gerekir.
Bir derdim var bölümü cnmYa birsey sorucam bdv neburdaki başlıklardan birisimi ?
Evet kadınlar kulübününYa birsey sorucam bdv neburdaki başlıklardan birisimi ?
Bir derdim var bölümü canım :)Ya birsey sorucam bdv neburdaki başlıklardan birisimi ?
Zaten işin ilginci konu sahibinin 550 küsürlük mesaj içinde toplasan 10 mesajı belki vardır, gerisi hep takipçiler :)) konuyu biz götürüyoruz yani :)) bu da bir araştırma konusu olabilir konu sahiplerinin yanında :))Malesef durum çok ciddi
Protesto konusu kilitlenmiş canımHaklısın pretesto konusu var oraya yazmak gerekiyor herhalde.
Amin canımEğer gerçekse inşallah hamiledir rabbim kimseyi evlat kokusundan mahrum birakmasin
Bekliyor sayılmayız canimGunaydin kizlar hafta icinden kalan konumuz hala devam ediyor bnde unutalim gitsin bn 9 dogurdum kadin bi kan sonucunu alamadi ya vaz geciyorum beklemekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?