• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

Kizlar merhaba adetime 2gun var fakat bu sabah minik lekelenme oldu ve ara ara aynisi devam etti ha geldi ha gelcek sabahtan ebri bekliyorim agrimda vat ama hastalanamadim sizdede hic lekelenme oldu mu kahverengimsi ve sonra adet oldunuzmu sizce ne olmus olablir psklojim cok bozukk 11aydie bebegim olmuyor bi oglm var ve 11ay oncesinde bi kurtajim olmustu yardim edin uyuyamiyorim

Kizlar yardim edinn normalde ayin 27sinde adet gormem gerekirken bugun gun icinde kahverengi lekelenmelerim oldu ara ara hala grldi gelcek bekliyorim sizdede hc byle oldumu sonra adet gordunuzmu ilk defa basima geliyor 11ayde bebegim olmuyor 1oglm var 5yasinda bide kurtajim yardimci olurmusunuz uyuyamiyorimmm

Kizlar yardim edinn normalde ayin 27sinde adet gormem gerekirken bugun gun icinde kahverengi lekelenmelerim oldu ara ara hala grldi gelcek bekliyorim sizdede hc byle oldumu sonra adet gordunuzmu ilk defa basima geliyor 11ayde bebegim olmuyor 1oglm var 5yasinda bide kurtajim yardimci olurmusunuz uyuyamiyorimmm
Adet baslangıcı olabılırmı.. ?
Havalardan olur stresten olur

Ben aynı şeyi yaşadım ve adet oldum ama siz hamile de olabilirsiniz, iki gün kala testte çıkabilir silikte olsa test yapın kafanız rahatlasın. Yada stresten etkilenmiş olabilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin

Ben aynı şeyi yaşadım ve adet oldum ama siz hamile de olabilirsiniz, iki gün kala testte çıkabilir silikte olsa test yapın kafanız rahatlasın. Yada stresten etkilenmiş olabilirsiniz. Allah gönlünüze göre versin

Amin canim ilk defa boyle bsey yasiyorum da gerilfim biraz ya

Sonra hemen baktım konuya :) yarım kalmış o da konu sahibi ortada yok. Zor bir durum gerçekten ya biz yıllarca bekleyelim olmasın, diğer tarafta ortada bir çocuk kalsın :KK43:
Valla bence her iki konu sahibi aynî kişi o nedenle ben merak etmiyorum , herkes bir sevindi bir üzüldü ama millet kafa bulma derdinde . Böyle böyle insanlara güvenimiz kalmıyor yazıklar olsun .

Back