Bu nazik teklifi kim olsa geri çeviremez :))Hehehheheh olur yahu deneyeyim:)
Sonuç ne?Bu nazik teklifi kim olsa geri çeviremez :))
Sonuç yok canım konu sahibi dün 19.16 dan beri giriş yapmadı :)) bugünde kendisi kayıp :))Sonuç ne?
:) tövbe ya:) artık diyecek birşey bulamıyorum.Sonuç yok canım konu sahibi dün 19.16 dan beri giriş yapmadı :)) bugünde kendisi kayıp :))
Ben buradaki testin fotosunu telefonuma çekebilirim o zamanda çektiğim saati gösterirBen de sessiz takipte olanlardanim. Bir sey dikkatimi cekti. Fotoğraf cektigimizde telefon her resme otomatik isim veriyor. Bu tahlillerde de telefonun verdiği isim, tarih ve saat aynen ahbenin verdiği bilgilerle örtüşüyor. Bu gun su zamanda yaptım dediği tahliller gerçekten o gün o saatte çekilmiş resimler. Resimlere sağ tıklayıp kaydet derseniz aynı isimle kaydettiğini görebilirsiniz.
Ben buradaki testin fotosunu telefonuma çekebilirim o zamanda çektiğim saati gösterirBen de sessiz takipte olanlardanim. Bir sey dikkatimi cekti. Fotoğraf cektigimizde telefon her resme otomatik isim veriyor. Bu tahlillerde de telefonun verdiği isim, tarih ve saat aynen ahbenin verdiği bilgilerle örtüşüyor. Bu gun su zamanda yaptım dediği tahliller gerçekten o gün o saatte çekilmiş resimler. Resimlere sağ tıklayıp kaydet derseniz aynı isimle kaydettiğini görebilirsiniz.
Artık nasıl bir psikoloji ise :):) tövbe ya:) artık diyecek birşey bulamıyorum.
Haklısınız. Öyle de olabilir. Hatta kendi de yazabilir. Ama bilmiyorum bu ihtimal bana daha uzak geldi. Kimsenin kolay kolay bakmayacagi bir ayrıntı sonuçta. Test vb. Bir isimle kaydetmek yerine niye bunlarla uğraşsın diye düşünmüştüm. Doğal hali geldi bana. Ya da kendi durumumdan dolayı olayı icsellestirdim ve gerçek olmasını istediğim için zihnim buna inanmak istiyorBen buradaki testin fotosunu telefonuma çekebilirim o zamanda çektiğim saati gösterir
Valla çok ilginç ya.Ben çok şaşırdım:))Artık nasıl bir psikoloji ise :)
Numarasini alsaydik hayrima arayip haberdar ederdim sizleriHala yokmu bu kadin
Cok iyi olurdu vallaNumarasini alsaydik hayrima arayip haberdar ederdim sizleri
Ya dun ustune gidildi ya burada mi aradin anneni falan diye o da simdi hic aktif olmuyo demek kiÇok enteresan 24 saattir aktif değil konu sahibi :)) allah muhafaza aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?