• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

Ben de sessiz takipte olanlardanim. Bir sey dikkatimi cekti. Fotoğraf cektigimizde telefon her resme otomatik isim veriyor. Bu tahlillerde de telefonun verdiği isim, tarih ve saat aynen ahbenin verdiği bilgilerle örtüşüyor. Bu gun su zamanda yaptım dediği tahliller gerçekten o gün o saatte çekilmiş resimler. Resimlere sağ tıklayıp kaydet derseniz aynı isimle kaydettiğini görebilirsiniz.
Ben buradaki testin fotosunu telefonuma çekebilirim o zamanda çektiğim saati gösterir

Ben de sessiz takipte olanlardanim. Bir sey dikkatimi cekti. Fotoğraf cektigimizde telefon her resme otomatik isim veriyor. Bu tahlillerde de telefonun verdiği isim, tarih ve saat aynen ahbenin verdiği bilgilerle örtüşüyor. Bu gun su zamanda yaptım dediği tahliller gerçekten o gün o saatte çekilmiş resimler. Resimlere sağ tıklayıp kaydet derseniz aynı isimle kaydettiğini görebilirsiniz.
Ben buradaki testin fotosunu telefonuma çekebilirim o zamanda çektiğim saati gösterir

Haklısınız. Öyle de olabilir. Hatta kendi de yazabilir. Ama bilmiyorum bu ihtimal bana daha uzak geldi. Kimsenin kolay kolay bakmayacagi bir ayrıntı sonuçta. Test vb. Bir isimle kaydetmek yerine niye bunlarla uğraşsın diye düşünmüştüm. Doğal hali geldi bana. Ya da kendi durumumdan dolayı olayı icsellestirdim ve gerçek olmasını istediğim için zihnim buna inanmak istiyor :KK42:

Çok enteresan 24 saattir aktif değil konu sahibi :)) allah muhafaza aklıma hiç iyi şeyler gelmiyor :)
Ya dun ustune gidildi ya burada mi aradin anneni falan diye o da simdi hic aktif olmuyo demek ki :deli:baska bahane bulamadim

Back