Belki evinde ulundurmustur hep bi ihtimal hamileyimdir diye oda olabilir diye dusunyorumkızlar birde benım aklıma ne takıldı
20 yıl çocugu olmayan bir ınsanın evinde ovu testi yada gebelık testi olurmu ,
bana buda garip gelmişti
Telefondan girince mi?Hep uğraşıyorum yapamıyorum.sagol canım deniyecegimmasajların hemen altında "+çoklu alıntı" seçeneği var.
alıntılamak istediğin tüm mesajların altındaki bu seçeneğe tıklarsan "bu mesaj çoklu alıntılara eklenmiştir" diye bilgi penceresi çıkıyor.
istediğin tüm mesajları seçtikten sonra da en alttaki mesaj yazdığın yerin altında "alıntıları ekle" seçeneği çıkıyor. ona tıklıyorsun ve evet diyorsun.
böylece alıntı yapmış oluyorsun.
birini etiketlemek için de o kişinin nickinin başına @ işareti koyuyorsundenizce7979
Allah yardimciniz olsun umarim her sey istediginiz gibi gelisir :)Kızlar bende 4.tupbebek denemesini yaptım.sukur pozitif çıktı.umarim devam eder banada dua edermisiniz?
Hehe gittim bartina cok guzel orasi yaa giderken yollari yollardaki agaclar havasi bayildim vallahi :)Yok aşksı bartınlym ama komşuyuz toprağız yani :)
hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar bende 4.tupbebek denemesini yaptım.sukur pozitif çıktı.umarim devam eder banada dua edermisiniz?
Deneye deneye bulun ya hu korkmayin kimse bisey demezCanım bende 3 s enedir kullanıyorum hala acemiyim.mesela çok alıntı nasıl yapılıyor kişiler nasıl etiketleriyle
Güzeldir bebişim. Karabükte kuzenim okudu bnmde :)Hehe gittim bartina cok guzel orasi yaa giderken yollari yollardaki agaclar havasi bayildim vallahi :)
Anladim burada da safranbolu guzelGüzeldir bebişim. Karabükte kuzenim okudu bnmde :)
Hemide nasıl :) bizimkilern hepsi gitti. Bi ben gidemedimAnladim burada da safranbolu guzel
Rabbim gonlune gore versin kardesim umarim dualarin kabul olur dualarimizdaKızlar bende 4.tupbebek denemesini yaptım.sukur pozitif çıktı.umarim devam eder banada dua edermisiniz?
Canim digerleri pozitifmiydi yoksa sadece bumu Allah yar yardimcin olsun canim insallah kucagina almayi nasip eder yarabbimKızlar bende 4.tupbebek denemesini yaptım.sukur pozitif çıktı.umarim devam eder banada dua edermisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?