eğer hamileysem mucize olur

Insallah hamiledir bende anne olmak istiyorum prolaktinim yükseliyo surekli oyuzden olmuyo

Konu sahibi sonucu bekliyoruz nerdesin foruma girmişsin ama buraya da yaz. Hepimiz meraklandık

Daha çözülmedi mi şu mesele yahu .. ablacım 20 sene sınrasına mucize yazmışsın hani olursa diyerekten birde silik bir test biz meraklı bir toplumuz bi o kadar da çabucak kanar gönülden dualar ederiz ama şimdi senin yaptıgın bir sürü insanın duygusuyla oynamak 20 senenin acısı mıdır kini midir nedir bu dalga sebebin .. güzel güzel kan vermişsin mucizene yerinde oturamaman lazım kanımca ama sen bi rahat ohhh aladağdan serin .. foruma üyelik açabiliyorsan konu başlığı açabiliyorsan konu konu gezebiliyorsan farklı şeyleri bahane etme lütfen yaşça büyüksün bizden biz saygılı kalalım sende büyğklüğünle

Konu sahibi en son dün 19:16 da giriş yapmış, sonucu alıp buraya yazana kadar çocuk doğar valla
Biz azıcık zaman bekleyemiyoruz, silik çizgi görsek ortalığı ayağa kaldırırız. farklı hastane de on tane test yaptırırdık şimdiye kadar 20 yıl bekleyeceksin de bir sevinç ibaresi göstermeyeceksin, taş olsa çatlar şimdiye

Telefondan girince mi?Hep uğraşıyorum yapamıyorum.sagol canım deniyecegim

Hepsine tıklayın çoklu vb yapmak için olmuyor.Biseyi eksik yapıyorum ama neyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…