eğer hamileysem mucize olur

Bu konuyu dün gece gördüm ve bütün yazılanları okudum. Konu sahibi gerçekten hem çok oyuncu ve vurdum duymaz. Kızan herkes o kadar haklı ki, insanların hisleriyle ve iyi niyetleriyle bayâ oynanmış bu konu içerisinde. Ben bile konuya dahil olmadığım halde meraktan ve iyi niyetten takip ediyorum dünden beri ama kendisi gerçekten çok rahat.

Konu sahibi umarım sahte bir şahıs değildir ama eğer sahte değil ise ve söylediğine göre gerçekten 20 yıl boyunca çocuk sahibi olamayan bir insan ise şimdiye kadar 10 tane hastaneye gidip kan verip sonuçlarını alırdı ve onlarca gebelik testi yapıp havalara uçması gerekirdi.

Bugün kan testi sonuçlarınızı alacaktınız A Ahben1234 Umarım sonuçlarınızı burada sizi bekleyen insanlar ile paylaşırsınız.

Yaa dün bende hem sevindim hem üzüldüm ama bu kadınîn niki bile AHBEN yani fake oldugu açıkça belli .

Bende bugün 3.kez tahlil verdim.aile hekimliğinde pazartesi sonuç öğreneceğim.Bakalım katlamış mı diye hala inanamıyorum çok şükür bugunlerimize
Senin adına çok çok sevindim. Inşallah bu bebek güzel huzurlu mutlu bir aileye gelir. Ömür boyu mutlu olursunuz. Ay gözlerim doldu. Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla hayirlisiyla gelsin.

Hehe gittim bartina cok guzel orasi yaa giderken yollari yollardaki agaclar havasi bayildim vallahi :)

hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Deneye deneye bulun ya hu korkmayin kimse bisey demez

Güzeldir bebişim. Karabükte kuzenim okudu bnmde :)

çoklu alıntı dedikten sonra en aşağı yorum yapılan bölüme girin yazılan yerin sol altında alıntıları ekle bölümü var oradan ekleyebilirsinz.

maşallah canım sağlıkla dogur inşallah
bizede dua et

Senin adına çok çok sevindim. Inşallah bu bebek güzel huzurlu mutlu bir aileye gelir. Ömür boyu mutlu olursunuz. Ay gözlerim doldu. Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla hayirlisiyla gelsin.
kızlar çok teşekkür ederim dualariniz iyi dilekleriniz için Allah razı olsun.Benimde duaların sizinle bu arada alıntı yapmayı öğrendim yuppiii

Arkadaşlar ben konuya yeni dahil oldum okuduğum kadarıyla konu sahibi gerçekten vurdum duymaz sayfaları takip edemiyorum artık son durum nedir

Arkadaşlar ben konuya yeni dahil oldum okuduğum kadarıyla konu sahibi gerçekten vurdum duymaz sayfaları takip edemiyorum artık son durum nedir

Konu sahibi dün biri gebelik, diğeri de ovülasyon testi olmak üzere iki çift çizgili test fotoğrafı yükledi. Belki yeriz diye düşündü herhalde

Dün sabah da kan verdiğini ve bugün alacağını söylemişti ama henüz ses yok

Hahahhah noldu hala sonucumu bekliyosunuz???? Kadin sizle dalga geciyo! Hani sonucu alinca paylasacakti sizle!??!?? Noldu simdi? Simdide babasi kayiptir ondan yazmiyordur kadina kizinca onu koruyanlar nerede acaba???

Arkadaslar az once tahlil sonucumu aldim cok sukur 85 olan prolaktinim 24 de dusmus tum hormon sorunu yasayan arkadaslarimiza siddetle aslan pencesi vr karabas otunu tavsiye ederim
hsdi hayirlisi peki Kac olmsdi gerekiyo normalde benim yengemde 16.5 cikmis ona bile cok demisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…