- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Benim adet düzensiz ve yumurta 1 yada 2 tane oluyor . Istersen araştır belli mi olur faydası olur ama bir uzmana sor .Onu denemedim tatlım benim yumurtada da reglimdede sorun yok...
çoklu alıntı dedikten sonra en aşağı yorum yapılan bölüme girin yazılan yerin sol altında alıntıları ekle bölümü var oradan ekleyebilirsinz.Hepsine tıklayın çoklu vb yapmak için olmuyor.Biseyi eksik yapıyorum ama neyi
maşallah canım sağlıkla dogur inşallahKızlar bende 4.tupbebek denemesini yaptım.sukur pozitif çıktı.umarim devam eder banada dua edermisiniz?
Senin adına çok çok sevindim. Inşallah bu bebek güzel huzurlu mutlu bir aileye gelir. Ömür boyu mutlu olursunuz. Ay gözlerim doldu. Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla hayirlisiyla gelsin.Bende bugün 3.kez tahlil verdim.aile hekimliğinde pazartesi sonuç öğreneceğim.Bakalım katlamış mı diye hala inanamıyorum çok şükür bugunlerimize
Hehe gittim bartina cok guzel orasi yaa giderken yollari yollardaki agaclar havasi bayildim vallahi :)
hayırla sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Deneye deneye bulun ya hu korkmayin kimse bisey demez
Güzeldir bebişim. Karabükte kuzenim okudu bnmde :)
çoklu alıntı dedikten sonra en aşağı yorum yapılan bölüme girin yazılan yerin sol altında alıntıları ekle bölümü var oradan ekleyebilirsinz.
maşallah canım sağlıkla dogur inşallah
bizede dua et
kızlar çok teşekkür ederim dualariniz iyi dilekleriniz için Allah razı olsun.Senin adına çok çok sevindim. Inşallah bu bebek güzel huzurlu mutlu bir aileye gelir. Ömür boyu mutlu olursunuz. Ay gözlerim doldu. Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla hayirlisiyla gelsin.
Arkadaşlar ben konuya yeni dahil oldum okuduğum kadarıyla konu sahibi gerçekten vurdum duymaz sayfaları takip edemiyorum artık son durum nedir
hsdi hayirlisi peki Kac olmsdi gerekiyo normalde benim yengemde 16.5 cikmis ona bile cok demislerArkadaslar az once tahlil sonucumu aldim cok sukur 85 olan prolaktinim 24 de dusmus tum hormon sorunu yasayan arkadaslarimiza siddetle aslan pencesi vr karabas otunu tavsiye ederim
Prolaktin mi cnmhsdi hayirlisi peki Kac olmsdi gerekiyo normalde benim yengemde 16.5 cikmis ona bile cok demisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?