eğer hamileysem mucize olur

Insallah hamilesindir.. dua ediyorum senin icin... kan sonuclarinida ögrendiginde bildirirsen sevinirim.

Bak bu olmamış "herkez" yazıcaksın.sonuna deyilimi kondurmak yetmemiş,otur sıfır

Ben fakeyim diye bağırıyor yazı biçimi arasındaki fark bile, hala şuna dua etmeyin

Ne kadar güzel kalpli insanlarımız var halen..okuyunca yazdıklarınızı beni bile heyecanlandırdınız köftehorlar :)

Takipteyim..

Evet sonuc beklemedeyiz. Dünden beri foruma girip girip bakıyorum sonuç ne diye. Ben tahlil verince hemen internetten bakıyorum sonuçlarına. A Ahben1234 internetten bakmayı denesen bi abla.

Ablacim senin icin cok heyecanladim ve cok mutlu oldum insallah hamilesindir ama ben mesaji nereye yazacagimi bilmiyorum yeni katildim yardim bekliyorum sizden

Ablacim senin icin cok heyecanladim ve cok mutlu oldum insallah hamilesindir ama ben mesaji nereye yazacagimi bilmiyorum yeni katildim yardim bekliyorum sizden
Ablan senden daha tecrubesiz site konusunda öyle diyor o allah bize yardım etsin asıl

Mesajlasmaya nerden giriliyo nasil oluyo hic bilmiyorum suan tesadus eseri burdayim ve biseyler yaziyorum

Canım bende 3 s enedir kullanıyorum hala acemiyim.mesela çok alıntı nasıl yapılıyor kişiler nasıl etiketleriyle

Canım bende 3 s enedir kullanıyorum hala acemiyim.mesela çok alıntı nasıl yapılıyor kişiler nasıl etiketleriyle
masajların hemen altında "+çoklu alıntı" seçeneği var.
alıntılamak istediğin tüm mesajların altındaki bu seçeneğe tıklarsan "bu mesaj çoklu alıntılara eklenmiştir" diye bilgi penceresi çıkıyor.
istediğin tüm mesajları seçtikten sonra da en alttaki mesaj yazdığın yerin altında "alıntıları ekle" seçeneği çıkıyor. ona tıklıyorsun ve evet diyorsun.
böylece alıntı yapmış oluyorsun.

birini etiketlemek için de o kişinin nickinin başına @ işareti koyuyorsun denizce7979

kızlar birde benım aklıma ne takıldı
20 yıl çocugu olmayan bir ınsanın evinde ovu testi yada gebelık testi olurmu ,
bana buda garip gelmişti

Bu kadin heycandan öldürecek bizi heeee nerde kaldi simdiye tahlili almis olmasi lazimdi

Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsın dilerimki gördüğümüz dogrudur hemen kan tahlılı yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…