- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
Ayy bizim sat aynıydı :) ben tam günü de yapmıştım ahh ah ne günlerdi :))Bence kesinlikle hamilesiniz çünkü benim de tahliliö böyle çıkmıştı ve on gün önce kan tahlili yaptırmıştım negatif çıktığu şçib5 hata var sanmıştım. Hemen başka gebelik testi denemiştim. Ey gidi. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi :).
Karabük e selamlarrHmm ben karabukteyim buyuk bi sehir degil ama aksam 4 te ogrendim sabah verdigimde sehirden sehire degisiyor demek ki
aklima takildo sizde 35 hafdanin icinde oldugunuzu soyluyor ama 41 gun sora kucagniza alcakmisiniz bebek 40 hafda oluyo amaHamileler burda doğuracak olmayanlar da sinir hastası oldular vallaha:))
40+ 10 gün ya o şekilde hesap yapılmıştıraklima takildo sizde 35 hafdanin icinde oldugunuzu soyluyor ama 41 gun sora kucagniza alcakmisiniz bebek 40 hafda oluyo ama
40+ 10 gün ya o şekilde hesap yapılmıştır
Aleykum selam :) karabuklu musun canim?Karabük e selamlarr
Insallah hamilesinizdir , ne sacma sapan yorumlar var yahu Allah akil fikir versim su insanlara gercekten...
Sen konuya yeni dahil olmusken ne olup bittigini bilmezken kimseye yorum yapma istersenInsallah hamilesinizdir , ne sacma sapan yorumlar var yahu Allah akil fikir versim su insanlara gercekten...
Guzeldi tam ben bunu yazacaktim siz yazdiniz resmen dalga geçiyorPeşine düşerken forumda aramadınız herhalde dünden beri forumda geziyorsunuz
Ben bu testlerim konu sahibine ait oldugunu düşünmüyorum inandirirci gelmiyorTebrikler hamilesin ama bizi dokuz dogurttun burda
Anan kayip forumda geziyon dunden bu yana. Burda mi kayboldu?bide kantahlili verdim yarın alıcam sonuçları kızz ben okadar kötü deyilim anam ayzaymır hastası kayboldu bir gün ablama götürdüm kapıyı açık bulmus kaçmış gece bulduk öpüyom yaaa kızlar sizi valla iyiki varsınız
Onu denemedim tatlım benim yumurtada da reglimdede sorun yok...Hayıt otu denefin mi canım ?
Adet düzenliyormuş ve yumurta rezervini arttırıyormuş . Bende adet düzensizligi var ve iki ay sonra tüp bebek yapmayı düşüyoruz benim follup tüpleri kapalı malesef laporoskopi de açılmadı , d3 vitamini , folik asit ve hayıt hapı başladım bu hafta biraz vucuduma destek olsun istedim inşallah olur .
Yok aşksı bartınlym ama komşuyuz toprağız yani :)Aleykum selam :) karabuklu musun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?