• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

yapmayın kızlar benim durumum farklı herkesin farklı insan yaşadıklarını biliyor evet bilgisayar kullanmasını bilmiyorum yavaşım konu açmayıda yeniyim ne yapayım ilk okul mezunuyum ev işinden hasta bakmaktan kafamı kaldıracak vaktim yok inanın bana bazen buraya giriyorum kafa dağıtıyorum biraz hastalarım uyuyunca kaynanam annem ben bakıyorum neyse hayatım kötü yaşadıklarım hep fake olsa ben 4 aydır folikasit içiyorum soğan kürü yapıyorum 6 ayda bir kendimce duyduklarımı yaptım hep arkadaşlar durumum yok o yüzden nolursunuz kızmayın bana fake deyilim
Bak bu olmamış "herkez" yazıcaksın.sonuna deyilimi kondurmak yetmemiş,otur sıfır :sinirli:

bide kantahlili verdim yarın alıcam sonuçları kızz ben okadar kötü deyilim anam ayzaymır hastası kayboldu bir gün ablama götürdüm kapıyı açık bulmus kaçmış gece bulduk öpüyom yaaa kızlar sizi valla iyiki varsınız

yapmayın kızlar benim durumum farklı herkesin farklı insan yaşadıklarını biliyor evet bilgisayar kullanmasını bilmiyorum yavaşım konu açmayıda yeniyim ne yapayım ilk okul mezunuyum ev işinden hasta bakmaktan kafamı kaldıracak vaktim yok inanın bana bazen buraya giriyorum kafa dağıtıyorum biraz hastalarım uyuyunca kaynanam annem ben bakıyorum neyse hayatım kötü yaşadıklarım hep fake olsa ben 4 aydır folikasit içiyorum soğan kürü yapıyorum 6 ayda bir kendimce duyduklarımı yaptım hep arkadaşlar durumum yok o yüzden nolursunuz kızmayın bana fake deyilim

Ben fakeyim diye bağırıyor yazı biçimi arasındaki fark bile, hala şuna dua etmeyin :KK67:

Ne kadar güzel kalpli insanlarımız var halen..okuyunca yazdıklarınızı beni bile heyecanlandırdınız köftehorlar :)

Takipteyim..

Evet sonuc beklemedeyiz. Dünden beri foruma girip girip bakıyorum sonuç ne diye. Ben tahlil verince hemen internetten bakıyorum sonuçlarına. A Ahben1234 internetten bakmayı denesen bi abla.

Öncelikle rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin isteyen herkese.Ben 20 yıllık eliyim çocugum olmadı eşimde bende hep temiz çıktık muayenelerden hep istedim hep sabrettim ve bu kadınlar kulubunu uzunca bir süredir takip ediyorum.Yanlız değilmişim burda birini hamile oldığunu okuyunca nasıl seviniyordum anlatamam eşimde bana gülüyordu sanane elin çocuğundan hamilesinden.Size inanın çok dua ediyordum kardeşin kardeşine duası rabbim katında makbul oluyor.Şimdi asıl mesele size sormak göstermek istediğim testim var nolur banada dua edin ve yorum yapın bu nedir.Ben geçen ay adet gördüm 3 gün yeni adetime 2 gün var test yaptım öylesine ovulasyon testi almıstım onların içinde hamilelik testi vardı olcağı yokya iki cizgi cıktı ama belirgin deyil nedir allahım ne yapayım kan tahlilimi hemen gideyim yoksa birazdaha bekliyeyimmi yardım edin kızlar öpüyorum hepinizi.E biraz karışık oldu kusura bakmayın.
Ablacim senin icin cok heyecanladim ve cok mutlu oldum insallah hamilesindir ama ben mesaji nereye yazacagimi bilmiyorum yeni katildim yardim bekliyorum sizden

:halay:
Ablacim senin icin cok heyecanladim ve cok mutlu oldum insallah hamilesindir ama ben mesaji nereye yazacagimi bilmiyorum yeni katildim yardim bekliyorum sizden
Ablan senden daha tecrubesiz site konusunda öyle diyor o allah bize yardım etsin asıl

Mesajlasmaya nerden giriliyo nasil oluyo hic bilmiyorum suan tesadus eseri burdayim ve biseyler yaziyorum :KK73:

Canım bende 3 s enedir kullanıyorum hala acemiyim.:KK50:mesela çok alıntı nasıl yapılıyor kişiler nasıl etiketleriyle

Canım bende 3 s enedir kullanıyorum hala acemiyim.:KK50:mesela çok alıntı nasıl yapılıyor kişiler nasıl etiketleriyle
masajların hemen altında "+çoklu alıntı" seçeneği var.
alıntılamak istediğin tüm mesajların altındaki bu seçeneğe tıklarsan "bu mesaj çoklu alıntılara eklenmiştir" diye bilgi penceresi çıkıyor.
istediğin tüm mesajları seçtikten sonra da en alttaki mesaj yazdığın yerin altında "alıntıları ekle" seçeneği çıkıyor. ona tıklıyorsun ve evet diyorsun.
böylece alıntı yapmış oluyorsun.

birini etiketlemek için de o kişinin nickinin başına @ işareti koyuyorsun denizce7979 denizce7979

kızlar birde benım aklıma ne takıldı
20 yıl çocugu olmayan bir ınsanın evinde ovu testi yada gebelık testi olurmu ,
bana buda garip gelmişti

Bu kadin heycandan öldürecek bizi heeee nerde kaldi simdiye tahlili almis olmasi lazimdi

Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsın dilerimki gördüğümüz dogrudur hemen kan tahlılı yaptır

Back