• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğer hamileysem mucize olur

ya sen takip ettinmide konusuyorsun böyle? Kadin saat sabah 6 dan bu yana aktif burda okuyor giriyor cikiyo insanlar yalvariyo resmen yaz diye merak ediyoruz diye o ne yapiyo ´??? Bir kere girse iki gere girse neyse kac saat boyunca aktifti! Insaf ya bide koruyorsun

Dünden beri takiptetim merak etmeyin. İnsanlık başka tabii. Kim yaparsa kendine yapar. Kandırıyorsa da kendini kandırır. En fazla vay be bununla uğraşan işsizler de varmış derim geçerim. Ama anlıyorum ki sizler için pek mühim. O sebeple siz de kızın kızabildiğiniz kadar :))))

Dünden beri takiptetim merak etmeyin. İnsanlık başka tabii. Kim yaparsa kendine yapar. Kandırıyorsa da kendini kandırır. En fazla vay be bununla uğraşan işsizler de varmış derim geçerim. Ama anlıyorum ki sizler için pek mühim. O sebeple siz de kızın kızabildiğiniz kadar :))))
bana cevap yazmazsan sevinirim. Seni ilgilendirmiyo kizip kizmayacagim. Anlasildimi canim? Hadi ben artik takip etmiyorum benim mesajlarimi alinti yapmayin birdaha

Ayyy kahkaha attirdin bana duyan olsa gerçekten deli dicek kendi kendime gülüyorum gitmeye korkuyorum ışte ilaç başlayacak biliyorum bebek istiyorum o yüzden gidemiyorum
Accık gülelim ayol boşver :)) bende istiyorum ama nasıl olsa olmuyor diye aman dedim başlarım bebeğine nolursa olsun gittim kurtardım kendimi :)) şimdiye kadar olmamış şimdiden sonra mı olacak, ilaç içerken de olmasın napayım :))

Accık gülelim ayol boşver :)) bende istiyorum ama nasıl olsa olmuyor diye aman dedim başlarım bebeğine nolursa olsun gittim kurtardım kendimi :)) şimdiye kadar olmamış şimdiden sonra mı olacak, ilaç içerken de olmasın napayım :))
Doğru diyorsun valla ne diyim hayırlısı inşallah Allah zamanını bilir o zamanda gelir inşallah

Hayır Ankaradayım sağlık ocağinda ertesi gun çıkıyor hastaneler ayni gun veriyor
Bilemedim ama burada ayni gun ogreniliyor tahlilerimi saglik ocaginda yaparim genellikle birde test cift cikti deyince sabah ac gittigim icin seker hormon ve idrar testi bile yapildi ogun aksamda sonuclarimi ogrendim buraya ozel mi bilemedim ki o yuzden dedim arkadasa aksam ogrenebilr arayarak diye

Konudaki yeni gelişme nedir okumadım son sayfaları
konu sahibesi 2 adet idrar testi attı ama dikkatli bir arkadaşımız bu testlerden birinin hamilelik birinin ovülasyon testi olduğunu söyledi. konu sahibesinin annesi hastaymış kaybolmuş dünden beri onu aramış. bu arada forumda gezmeyi ihmal etmemiş tabii. yarın kan sonucu çıkacakmış.merakla bekliyoruz...

Ah inanın gerçekten öyle, farkındayım ama son bir haftadır duygularım çok karışık çok yoğun beni hasta edecek düzeyde :KK43:
Evet sizi anlıyorum ve zaman zaman hepimiz bu karmaşık duyguları yaşıyoruz ama saglığımıza dikkat etmek zorundayız , emin olun bizim için üzülecek ve bu üzüntüyü en derinden yaşayanlar ailelerimiz . Dışardaki insan iki gün yanında olur ve sonra sen ve ailen başbaşa kalırsın sorununla , ben bunu çok ağır yaşadım benden size nacizana bir hatırlatma .

Back