eğer hamileysem mucize olur

heee bizde yuttuk. Konuyu raport ettim! Kapatilsin diye.!

Kiz sakin ol :)
Saglik ocaklarinin hepsi ayni gun sonuc vermiyor ertesi gune sarkitiyor takildigim baska bir topicte bircok arkadasimin basina geldi ayni durum.
Bazi saglik ocaklari kani baska yere gonderiyor. Kucuk saglik ocaklari veya ilcedekiler falan ve ayni gun gelmiyor sonuc.

Bugun gonderdigi iki testten de ustteki hamilelik alttaki yumurtlama testi.

Celiski cok fazla var ama bekleyelim bakalim.

Bazen çok özeniyorum valla rahat insanlara, kendimi hasta ediyorum, üzerine birde beklemek vallahi çok zor, kalbim ağrıyor
Kız bendede var o kalp ağrısı çarpıntı deli olucam eşim rahattır benimde keşke onun gibi olsam diyorum adam yastığa kafayı koydu mu uyuyor benim gözler faltaşı mübarek

Reactions: mik
Aynen öyle valla ben yikarim hastaneyi devlette gider yaptırırım anlatırım doktora acil de yarim saate sonuç cikiyor

banane ki neyini beklicem? Dua ettim ona ama onun yaptigina bak. Resmen dalga geciyor bizle sizde hala bekleyelim diyorsunuz. Konu kan sonucunu almak degil konu burda 24 saat gezip bize cevap vermemesi! Kusura bakma bruda sakin olamam.

Ben doktora gittim tescillettim manyak olduğumu :))) doktora git canım sende :)
Ayyy kahkaha attirdin bana duyan olsa gerçekten deli dicek kendi kendime gülüyorum gitmeye korkuyorum ışte ilaç başlayacak biliyorum bebek istiyorum o yüzden gidemiyorum

banane ki neyini beklicem? Dua ettim ona ama onun yaptigina bak. Resmen dalga geciyor bizle sizde hala bekleyelim diyorsunuz. Konu kan sonucunu almak degil konu burda 24 saat gezip bize cevap vermemesi! Kusura bakma bruda sakin olamam.
Ayy canım yaa sakin ol aman hamilesindir en iyisi sen çık bu konudan sinir olma fazla sinir bebeğe zararli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…