Bende atmıştım mesaj ama bakıp bakmadığını bilmiyorum tabi.Ben özel mesaj attım sizler adına, özel mesajını açabilirse linke tıklayarak buraya girecektir.
Umalım da özel mesajlara baksın veya en kötü ihtimalle yöneticilerden birine ulaşıp konumu bulamıyorum derse yönlendiririz.Bende atmıştım mesaj ama bakıp bakmadığını bilmiyorum tabi.
İnşallah ablisko:) tsk ediyoruz. Bizi çok heyecanlandıran bi konu ve meraklandiran da:)Umalım da özel mesajlara baksın veya en kötü ihtimalle yöneticilerden birine ulaşıp konumu bulamıyorum derse yönlendiririz.
Ondan bu kadar sabırsızlığınız demek ki:)) hadi inşaallah, konu sahibesi hayırlı haberlerle gelsin.İnşallah ablisko:) tsk ediyoruz. Bizi çok heyecanlandıran bi konu ve meraklandiran da:)
İlahi güldüm valla:)))Acaba konu sahibinin adı ile konu mu açsak :) konuyu bulamıyorsa adını görüp belki konuya bakar :)
He onu biliyorm canm bnde baska bsey dha var sanmistimCanım merak ettiğin kişinin ismini tıkla, oradan görebilirsin :)) bu şekilde bakılıyor :)
Duygusal bir konu ne hale geldi canım işte :)İlahi güldüm valla:)))
Valla hiç sorma ya:) bi üzüldük bi sevindik bi merak ettik heyecanlandik,sonra sinirlendik şimdi de gülüyoruz:))Duygusal bir konu ne hale geldi canım işte :)
Bi umutKonularda geziyorda burayi mi bulamiyor iyiserlikten ölücez :))
Konu sahibi yerine tüm duyguları biz yaşadık burada zaten :))Valla hiç sorma ya:) bi üzüldük bi sevindik bi merak ettik heyecanlandik,sonra sinirlendik şimdi de gülüyoruz:))
O gunleri de gorururus:)Konu sahibi yerine tüm duyguları biz yaşadık burada zaten :))
Allahım bir gün kendi konumu açayım bari de sabahtan akşama kadar bekleyeyim şurada :))
Kız sabaha kadar bekleticem seni de beraber tebrik mesajlarına cevap vereceğizO gunleri de gorururus:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?