Bi umut
İnşallah:))Konu sahibi yerine tüm duyguları biz yaşadık burada zaten :))
Allahım bir gün kendi konumu açayım bari de sabahtan akşama kadar bekleyeyim şurada :))
Çok Aminn :)İnşallah:))
Ayol ayipsin:) baby shawer yapicam sana sitede online:)Kız sabaha kadar bekleticem seni de beraber tebrik mesajlarına cevap vereceğiz
Sanırım sende istiyorsun bebek.allah tez zamanda nasip etsin:)Çok Aminn :)
Wuuuuuu kanka candır :)) kırmızım gitarım hamişimm :))Ayol ayipsin:) baby shawer yapicam sana sitede online:)
Aminn canım benim istiyorum ama Allah da nasip eden kullarından olmayı kısmet eder inşallah bir günSanırım sende istiyorsun bebek.allah tez zamanda nasip etsin:)
İnşallah canım:) tez zamanda hayırlısıyla olsun :) ama bana da haber ver öyle birşey olursa beraber sevinelim merak ederim:)Aminn canım benim istiyorum ama Allah da nasip eden kullarından olmayı kısmet eder inşallah bir gün
Sonuç belli değil konu sahibinden bi haber bekliyoruz:))Kizlar kac sayfa okudum bilmiyom en son 11 de kaldım sonuç ne ?
Amin inşallah canım benim kesinlikle haber veririm :) o günü bir görelim sağır sultan duyacak da işte zamanını bekliyoruz artık :))İnşallah canım:) tez zamanda hayırlısıyla olsun :) ama bana da haber ver öyle birşey olursa beraber sevinelim merak ederim:)
Aynen kandirildik walla :)) bence mune kapatsin bu konuyu ya resmen dalga gecti bzimle kadin bosverin kimse bsey yazmasin en iyisiSonuc kandirildik :))
Aynen kandirildik walla :)) bence mune kapatsin bu konuyu ya resmen dalga gecti bzimle kadin bosverin kimse bsey yazmasin en iyisi
Vallaha mı?Sonuc kandirildik :))
Vallaha mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?