eğer hamileysem mucize olur

Kızlar bence cevap yazıpta gülmesine izin vermeyin o kadar çok sevinmiştim ki eşime bile anlattım rabbim nelere kadir diye ama yazık dalga konusu olarak açmış allaha havale edin bu kadr insanı üzdü sevindirdi ve merakta bıraktı !!

Aynen öyle.

Yaa kızlar belkide heycandan naptigini bilmiyo internet sayfası o baktigi sayfada acik kalip bu test yaptirmaya gitmistir sonucta 20 yıl sonra mucize olduysa gercekten ayaklari yere bile basmiyodur buraya gelip haber vermeyi unutmustur yani simdi bizimi düsünüyo sanki
Ayyyy ben inanmak istiyooomm umarim gercektir

Benimde 8 yildir olmuyo simdi olsa bu arkadas gibi cift cizgiyi bi gorsem mesela bu dünyalar bana dar gelir

A Awsed kilikli buda fake konu aça aça bi hal oldular o ordan bekletir hamileyim der bu burdan bekletir neyin kafası bu hamilelikle ilgili neden bu 5 fake konu aciliyo anlamış değilim

Bizde aynısını düşündük şuan da 20 yıl sonra öğrenen bi insan için ayaklarının kafasında olması lazım:) ama üye önce çıktı.sonra geri geldi forum da geziyor ama buraya cevap vermiyor.

Anammmmm inşsllah mucizen gerçekleşir :) bu iki çizgiyi bende bi görebilsem artık

Konu nedir gülüm?

Konu sahibi 20 senenin uzerine hamilelik testinde silik ikinci cizgiyi gordugunu soyleyip hepimizi heyecanlandirdi sonra da cevap vermedi. Siteye giriyor ama buraya bakmiyor. Acaba sahte uyelik olabilir mi?

Apla bizi heyecanlandirdi aimdi cevap vermiyo sikayetciyiz mune:)
Ablacım, üye hiçbir topiğe yazmamış, okuduğum kadarıyla bilgisayar kullanmayı pek bilmiyormuş, konusunu kaybetmiş olabilir, bazı üyeler konu açıyor sonra konusunu bulamıyor, silindi zannedenler dahi oluyor, etiketliyorsunuz ama tam olarak ne yapması gerektiğini bilmiyorsa topiğine giremiyor olabilir veya belki beklediği gibi olmadı morali bozukta olabilir.
Ben üyeye özelden ulaşayım, belki gelir konuya.

Konu sahibi 20 senenin uzerine hamilelik testinde silik ikinci cizgiyi gordugunu soyleyip hepimizi heyecanlandirdi sonra da cevap vermedi. Siteye giriyor ama buraya bakmiyor. Acaba sahte uyelik olabilir mi?
Öyle görünmüyor hayatım, mesele PC'ye hakim bilen biri olmaması ve sitedeki bölümlere nasıl gireceğini bilememesi olabilir.

Ay insallah hamiledir ya nasıl sevindim eşimi optum sevinçten 20 sene deyince bizimde olur inşallah olmayan herkese rabbim nasip edrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…