Allah hayir etsin inşallahSaat 1 de gitmis gidis o gidis forumda fink atiyor ama nedense burayi bulamiyor benim aklima baska bisey gelmiyor kandirildik
Bende yasinin en az 40-45 oldugunu dusunuyorum. Siteyi takip ediyormus uzun zamandan beri ama uyrligi yeni almis ilk mesaji da bu konu icin yazmis muhtemeen kullanmayi bilmiyorBende iyi yönden düşünmek istiyorum muhakkak dönüş yapacak buraya belki anlamiyodur bide 20 yıl cocugum olmadi dediğine göre yaşı bizlerden baya büyük anlamiyo olabilir siteden bide bu acidan bakmak istedim :)
Aynen canım bencedeBende yasinin en az 40-45 oldugunu dusunuyorum. Siteyi takip ediyormus uzun zamandan beri ama uyrligi yeni almis ilk mesaji da bu konu icin yazmis muhtemeen kullanmayi bilmiyor
Hamilemiymis konu sahibi :)))Sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberlerini
İnşallah hamiledir dalga geçmiyordur canım hepimiz bi heyecanlandık ama kendisiyle iletişim kuramıyoruz merakla bekliyoruz diyelim:))Hamilemiymis konu sahibi :)))
Aynen bende heycanladnm gece gece. Sonra ilerlerken seni gordum kisa yoldan ogrenym dedm. Ins gercektr diyelm:))İnşallah hamiledir dalga geçmiyordur canım hepimiz bi heyecanlandık ama kendisiyle iletişim kuramıyoruz merakla bekliyoruz diyelim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?