İşi gücü bırakıp saat birden beri sayfayı yeniliyorum, artık ne düşünebiliriz ki zaten. En azından buraya gelip test almadım yarın gideceğim falan yazabilir benceTabi canım konu açmayı biliyorsa bakmayı da bilir.ben mesela konu açmayi bile bilmiyorum.o yüzden mümkün değil onun konusunu bilmemesi:))
Kesinlikle katılıyorum. İnsanların iyi niyetini suistimalden başka birşey değil bu yaptığı...İşi gücü bırakıp saat birden beri sayfayı yeniliyorum, artık ne düşünebiliriz ki zaten. En azından buraya gelip test almadım yarın gideceğim falan yazabilir bence
İnşallah biz abartıyoruzdur, yine de o hamile olsun da biz merak edelim napalım :)Kesinlikle katılıyorum. İnsanların iyi niyetini suistimalden başka birşey değil bu yaptığı...
Kesinlikle katılıyorum. İnsanların iyi niyetini suistimalden başka birşey değil bu yaptığı...
İnşallah biz abartıyoruzdur, yine de o hamile olsun da biz merak edelim napalım :)[/QUO aynen Olsun da yeterki iyi niyet yerini bulur
İnşallahhh bak yine iyi niyet devrede:)İnşallah biz abartıyoruzdur, yine de o hamile olsun da biz merak edelim napalım :)
İnşallahhh bak yine iyi niyet devrede:)İnşallah biz abartıyoruzdur, yine de o hamile olsun da biz merak edelim napalım :)
Bende attim yaw:)Mesaj attım ona bile cevap vermedi.
Gezdiği baktığı konuya da yazdi arkadaşın biri. Fake olduğuna inanıyorum bende artık.Ben inanmadım konuya insanları sevinçlerini bile kullanıyorlar yazık
Sinir ediyorlar kac sayfa olmuş Profiline bile yazmayı düşündüm konunuza cevap verin diye vazgeçtim geri
:))Bende attim yaw:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?