Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle.Kızlar bence cevap yazıpta gülmesine izin vermeyin o kadar çok sevinmiştim ki eşime bile anlattım rabbim nelere kadir diye ama yazık dalga konusu olarak açmış allaha havale edin bu kadr insanı üzdü sevindirdi ve merakta bıraktı !!
Bizde aynısını düşündük şuan da 20 yıl sonra öğrenen bi insan için ayaklarının kafasında olması lazım:) ama üye önce çıktı.sonra geri geldi forum da geziyor ama buraya cevap vermiyor.Yaa kızlar belkide heycandan naptigini bilmiyo internet sayfası o baktigi sayfada acik kalip bu test yaptirmaya gitmistir sonucta 20 yıl sonra mucize olduysa gercekten ayaklari yere bile basmiyodur buraya gelip haber vermeyi unutmustur yani simdi bizimi düsünüyo sanki
Ayyyy ben inanmak istiyooomm umarim gercektir
Benimde 8 yildir olmuyo simdi olsa bu arkadas gibi cift cizgiyi bi gorsem mesela bu dünyalar bana dar gelir
Aswed konusu noldu oda mı fake çıktı hala yazmadimi son gelişmeleri
yorum yapmadım ama takip ettim
Konu nedir gülüm?Mune buraya bir bakar misiniz?
Apla bizi heyecanlandirdi aimdi cevap vermiyo sikayetciyiz mune:)Konu nedir gülüm?
Konu nedir gülüm?
Ablacım, üye hiçbir topiğe yazmamış, okuduğum kadarıyla bilgisayar kullanmayı pek bilmiyormuş, konusunu kaybetmiş olabilir, bazı üyeler konu açıyor sonra konusunu bulamıyor, silindi zannedenler dahi oluyor, etiketliyorsunuz ama tam olarak ne yapması gerektiğini bilmiyorsa topiğine giremiyor olabilir veya belki beklediği gibi olmadı morali bozukta olabilir.Apla bizi heyecanlandirdi aimdi cevap vermiyo sikayetciyiz mune:)
Öyle görünmüyor hayatım, mesele PC'ye hakim bilen biri olmaması ve sitedeki bölümlere nasıl gireceğini bilememesi olabilir.Konu sahibi 20 senenin uzerine hamilelik testinde silik ikinci cizgiyi gordugunu soyleyip hepimizi heyecanlandirdi sonra da cevap vermedi. Siteye giriyor ama buraya bakmiyor. Acaba sahte uyelik olabilir mi?
Ben özel mesaj attım sizler adına, özel mesajını açabilirse linke tıklayarak buraya girecektir.Kizlar dedigim gibi uyecik acemi bilmiyo girmeyi bildirim okumayi felan:)
O zaman bi nefes alıp sinirlerimizi yumuşatabiliriz:)))Kizlar dedigim gibi uyecik acemi bilmiyo girmeyi bildirim okumayi felan:)