efulim53 & Az Ra diyet arkadaşlığı

Estağfurullah canım böyle birbirimizi motive ediyoruz işte bence gayet de 60 olursun sporla desteklersen tabi her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum ben zor olsa da okullar baslayana kadar böyle

Estağfurullah canım böyle birbirimizi motive ediyoruz işte bence gayet de 60 olursun sporla desteklersen tabi her gün 1 saat yürüyüş yapıyorum ben zor olsa da okullar baslayana kadar böyle
5 gün sonra inşallah ben de spora başlıyorum jillian yapasim var ama ağırlıklarım sivasta kaldı ağırlık olmadan yapılır mı acaba?

5 gün sonra inşallah ben de spora başlıyorum jillian yapasim var ama ağırlıklarım sivasta kaldı ağırlık olmadan yapılır mı acaba?
Bilmiyorum ki canım ben hiç yapmadım ondan agirlikla da hiç spor yapmadım Leslie yapıyorum ben arada koşu bandından sıkılırsam

Bilmiyorum ki canım ben hiç yapmadım ondan agirlikla da hiç spor yapmadım Leslie yapıyorum ben arada koşu bandından sıkılırsam
Ben dee leslie yaparım o zaman yaa hem ikimiz de yaparsak motive oluruz zaten 1 aydır spor falan hak getire kondisyonum 0a düşmüş ancak leslie gider bana

Ben dee leslie yaparım o zaman yaa hem ikimiz de yaparsak motive oluruz zaten 1 aydır spor falan hak getire kondisyonum 0a düşmüş ancak leslie gider bana
Aaa öyle deme kız instagramda da diyet hesapları takip ediyorum uçuk kilo veren bütün hanımlar Leslie 5 mile falan yapıyor koşu bandı olmayan için velinimet bence

Aaa öyle deme kız instagramda da diyet hesapları takip ediyorum uçuk kilo veren bütün hanımlar Leslie 5 mile falan yapıyor koşu bandı olmayan için velinimet bence
yok yok azımsamak anlamında değil canım ama leslie bende hamlama yapmıyo çok da eğlencelii bir dahaki cumartesi 3 milden başlıyorum kısmetse yalnız bugun kahvaltıda coook kacırdım benim için kötü oldu bildiğin aşırı yedim günün geri kalanında altınbaşakla yoğurt yicem elma yemeye de halim kalmadı artık iki günde bir yaparım ben de

Oruç tutmuyor musun?

ayrıca bi öğün fazla yedim diye peşini bırakmak yokkk daha fazla asılmam lazımmm kendime acımamalıyım

tutmuyorum canım sen?
Ben regl olduğum için tutamıyorum ama normalde tutuyorum. Ramazanda çok güzel düzene girdi yemek sistemi ister istemez az yiyosun spor olayı da iftarla sahur arası güzel oluyo

Ben regl olduğum için tutamıyorum ama normalde tutuyorum. Ramazanda çok güzel düzene girdi yemek sistemi ister istemez az yiyosun spor olayı da iftarla sahur arası güzel oluyo
ciddi misin yaa ramazanda kilo verebiliyosan ne mutlu sana :) ben de tam tersi alırım yani gec saatte yemek bana hiç yaramıyo zaten yarasa bile gün boyu çalışamadığım için oruç tutmuyorum

ciddi misin yaa ramazanda kilo verebiliyosan ne mutlu sana :) ben de tam tersi alırım yani gec saatte yemek bana hiç yaramıyo zaten yarasa bile gün boyu çalışamadığım için oruç tutmuyorum
Anladım canım başka zaman tutarsın inşallah

Bilmiyorum ya onları çok gördüm ama baya karmaşık geldi bana sen katilacaksan beraber katilalım birine
bana da aynen öylee karmaşık geldi korktum katı kurallar falan ama o kadar uyulmuyo yani aslında esnekler. deneme amaçlı katılmayı da düşünüyorum yani 2 hafta deneme süresi varmış zaten ne dersin bi atılım yapalım mııı

Bilemedim ki canım fazla kurala gelemem ben canım istediğini az da olsa yerim

Gunaydin
Geç uyandım bugün uyku tatlisko şu an spor yapıyorum . Doktor sonrası diyet bakicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…