efulim53 & Az Ra diyet arkadaşlığı

şekerrr kurallar öyle değilll her gün 5 mesaj yaz her cuma mutlaka kilo bildir gibi kurallar var ne yediğin sana kalmışşş
Aaa mesaj yazma olayını bilmiyordum ya canım orası öyle de istediğimi yersem yarışta pek ise yaramam ama bi girelim bakalım hangisine gircez

Aaa mesaj yazma olayını bilmiyordum ya canım orası öyle de istediğimi yersem yarışta pek ise yaramam ama bi girelim bakalım hangisine gircez
Ben yarışmaya katilmak isteyenler topigine yazayım mi adlarimizi birlikte versem sıkıntı olur mu ki

Kizlarr neler yapiyosunuz bakalımm nerelerdesiniz? Ben bugun elma diyetimin 2. Gunundeyim sabah kahvaltı baya fazla geldi galiba sonrasında toplamda 1 elma yiyebildim sanırım ne kadar çok elma yersek o kadar iyi oluyor ama bende elmaya karşı sempati kalmadi ne yapsam sizce vakit de geç oldu süt falan mı icsem tarçınlı canım çekiyo

Bu arada ben de ayin 13 ünde kan tahlili yaptircam inşallah insülin direnci çıkmaz

Kızlar benimde çok yürümekten ve ayakkabinin sikmasindan ayak parmagimin tirnagi morarmis. Koşu bandında bir süre yuruyemicem ama pes etmek yok hemen açtık leslie 5 mile onu yaptim şimdi içim daha rahat tabi koşu bandında olduğu kadar etkili olmaz ama buna da şükür

Siz neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor?

Geçmiş olsun canım. leslie daha iyi vücudunda değişik yerleri calistirmissin işte canını sıkma. Benim bugün 3. gün elmada ve bu gün elmanın dibine vurucam kahvaltiyi da hafif yaptım çünkü

Geçmiş olsun canım. leslie daha iyi vücudunda değişik yerleri calistirmissin işte canını sıkma. Benim bugün 3. gün elmada ve bu gün elmanın dibine vurucam kahvaltiyi da hafif yaptım çünkü
İnşallah sende ise yarar canım bakalım yarın tartida neler olacak

kızlarr hu huuu neler yapıyosunuz hiç sesiniz çıkmıyo
bugun elma diyetimde farklılıklar yapıyorum. sabah az yediğim için karnım erken acıktı ben de ilk sefer elma yedim daha sonra erik yedim. böyle böyle farklı meyveler yicem karpuz üzüm gibi çok şekerliler dışında sanırım bu meyve diyeti olcak

Canım önemli olan yeşil elma yemek değil mi o diyette benimde yarın tartı günüm bakalım nesfit diyeti bitti bi işe yaramis mi çok merak ediyorum çok heyecanlıyım

Yaptığım nesfit diyeti hiçbir işe yaramadı +900 aldım bile

Bugün itibariyle elma diyetine başlıyorum. Her gün 6 tane elmayı yogurdun içine dograyip tarçın ve tatlandirici koyup yicem. 2 hafta yapıcam bu sefer. 2 hafta boyunca tartilmak yok. Şuan 63.700 kiloyum. 2 hafta sonra sonucu yazıcam. Allaha emanet olun.

elma diyeti çok mantıksız E efulim53 :) kilo vermek = çok çok az şekerli bir beslenme düzeni :) elma = şeker :) bilmem anlatabildim mi :) en güzeli protein ağırlıklı yeme düzeni

elma diyeti çok mantıksız E efulim53 :) kilo vermek = çok çok az şekerli bir beslenme düzeni :) elma = şeker :) bilmem anlatabildim mi :) en güzeli protein ağırlıklı yeme düzeni
Az yediğin zaman her şey mantıklı canım elma zorla ye bakalım kaç tane yiyebilceksin. Önemli olan 1000 kaloriyl geçmemek ki bu diyette istesen de gecemiyosun tek eksiği demir yönünden eksik bırakması ki anemi hastasıyım ben de o yüzden bırakmak zorunda kaldım yoksa uzun süre bile yapsan güzel kilolar verilir

Bende ise yaradı ama bırakmak zorundayım yine az yeme düzenine geçtim canım sana kolaylıklar bol şans

Cleo tabi yaa az yemek zaten direk mantıklı olan şeyde işte bazen olamıyor maalesef sen çok iyi yapmışsın bırakarak her şeyden önemlisi sağlık çünkü..

Evet evet bugun ikinci kez basladim :)) bu sefer sadece 6 gun uygulayacagimmm hedef 4 kilo gitmesi :)) ilk uyguladigimda 13 gun yaptim 9 kilo verdimm bakalim bu sefer ne olacak :))
Baya fazla vermişsinn maşallah canım güncel boy kilo kaç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…