- 30 Haziran 2015
- 136
- 113
O zaman bari sinavimdan sonra deniyim kötü şeyler olacaksa da o zaman olsunKişiden kişiye değişiyor canım belki sende olur 3 gün dene en azından
Bu arada sen nasılsın sisligin falan geçti mi canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman bari sinavimdan sonra deniyim kötü şeyler olacaksa da o zaman olsunKişiden kişiye değişiyor canım belki sende olur 3 gün dene en azından
Hala sisim canım yaa bitene kadar sürer boyleO zaman bari sinavimdan sonra deniyim kötü şeyler olacaksa da o zaman olsun
Bu arada sen nasılsın sisligin falan geçti mi canım?
Iyi aksamlarMerhabalar bugün 63.7 4 günde olucak iş değil. Ben pzt doktora gidecegim
Efulim53 ne yaptın geçti mi şişlik biraz
Iyi aksamlar
Bi git bakalım canım inşallah kötü bişe çıkmaz :/
Ben de bugun baya bi kararsizliktan sonra elma diyetine basladim ilk günüm iyi geçti umarım böyle gider
Yok ya gobegim feci sis moralimi bozuyor az da yiyorum hiç kaçamak yapmıyorum ama ayı gibi sisim canım ben en son 62.800 düm bu salı tartilcam söylerim size doktor inşallah senin için yararlı olurMerhabalar bugün 63.7 4 günde olucak iş değil. Ben pzt doktora gidecegim
Efulim53 ne yaptın geçti mi şişlik biraz
Tamam canım insallah veririmolur olur doktor sonuçta salı günü sonucu yaz mutlaka
Ayy umarım bu diyet bana iyi gelirelma diyeti sana sans getirsin
ben doktor sonrası ne yaacagıma karar vericem. bu aralar kb diyeti yorumlarını inceliyorum 3 ayda 3o kg veren var bende 10 kg yeter sana yeni diyetinde basarılar
bu arada bizde tablo yapsak motive edici olmaz mı
sizin kilolariniz çok fazla olmadığı için bekletiyo seni böyle ama birden gitmeye baslicaklar hele bi de regl çıksın aradan kurtulursun canımYok ya gobegim feci sis moralimi bozuyor az da yiyorum hiç kaçamak yapmıyorum ama ayı gibi sisim canım ben en son 62.800 düm bu salı tartilcam söylerim size doktor inşallah senin için yararlı olur
boyu 160 kilom 71 canım bugün elmaya başladım ilk günü kacamaksiz atlattim 3 gün denicem tutarsa devamCleo canım sen napiyosun kaç kgsin boyun kaç ?
Canım ama her gün sakin tartilma 3 günün sonunda tartil bakalım her şey salı günü belli olacak heyecanlıyım inşallah o zamana kadar siskinlik falan kalmazAyy umarım bu diyet bana iyi gelir
kb dediğin karbonhidrat sayımı mı canım? Valla bence de tablo iyi olur bi moral olur bizee
sizin kilolariniz çok fazla olmadığı için bekletiyo seni böyle ama birden gitmeye baslicaklar hele bi de regl çıksın aradan kurtulursun canım
boyu 160 kilom 71 canım bugün elmaya başladım ilk günü kacamaksiz atlattim 3 gün denicem tutarsa devam
Haklısın canım her gün tartilinca motivasyon falan kalmıyo bi de heycani kaçıyo o zamana kadar kalmazz iradeye şişkinlik bile karşı gelemezCanım ama her gün sakin tartilma 3 günün sonunda tartil bakalım her şey salı günü belli olacak heyecanlıyım inşallah o zamana kadar siskinlik falan kalmaz
Anında cevap veriyimm :) adım elif yaşım 21 tip okuyorum canimm seni alalım şimdi deBide kızlar isimler ne yaşlar kaç napiyosunuz okuyor musunuz çalışıyor musunuz tanisalim ya
Benimde adım Betül 20 yaşındayım siyaset bilimi ve kamu yönetimi okuyorum yaşlarımız yakınmış baya sevindim yaAnında cevap veriyimm :) adım elif yaşım 21 tip okuyorum canimm seni alalım şimdi de
memnun oldum betulcum yaşlar da yakın allahtan hedefleriniz benden uzak aman bana yaklasmayin gençlerBenimde adım Betül 20 yaşındayım siyaset bilimi ve kamu yönetimi okuyorum yaşlarımız yakınmış baya sevindim ya
Canım okullar baslayana kadar en kötü 53 olmak istiyorum yamemnun oldum betulcum yaşlar da yakın allahtan hedefleriniz benden uzak aman bana yaklasmayin gençler
2 ayda 10 kilo mu yani canım biraz fazla gibi geldi bana ama inşallah başarırsınCanım okullar baslayana kadar en kötü 53 olmak istiyorum ya
Inşallah canımm Ben 60 olmak istiyorum bu yaz sonuna kadar olmaz tabi ama illa ki olucak olmaliiii hep inişli çıkışlı gidiyorum bu da beni yipratiyo bu sefer azmim fazla yok mesela sırf denemek için bu diyeti yapiyorum sonuç alirsam az yemekle devam ettiricem. Ay ne çok konuştum manyak mıyım neyimhiç umudum yok ama inşallah senin hedefin ne ?