Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok fazla kilon yokmuş canım inşallah diyet ise yarar güzel kilolar verirsin :) ben de sana katilirdim ama bu tür diyetler halsizlik yapıyo ben de ona hiç gelemiyorum :/boyum 1.69
sabah tartıldım 68,8 kilo ile de başladım tekrardan :)
inşallah ya teşekkür ederim :) evet haklısın ya ilk uyguladığımda perişan oldum gerçekten.. ama o düzene alışınca şuan hiç aç değilim açıkçası. tamamen alışmaya bağlıyorum tabi ki genel olarak zor bir diyet..çok kilolarım vardı da işte 68lere kadar inebildim son 5-6 kilo kaldı gitmesi gereken. bakalım 6 gün sonunda son 1-2 kilo diyebilecek miyim? :)Çok fazla kilon yokmuş canım inşallah diyet ise yarar güzel kilolar verirsin :) ben de sana katilirdim ama bu tür diyetler halsizlik yapıyo ben de ona hiç gelemiyorum :/
açlıktan ziyade protein ağırlıklı olduğu için baş ağrısı vs yapıyor ama alistiysan sıkıntı yok :) İsveç diyeti topiginde ya da takımlarda yarışıyor musun :)inşallah ya teşekkür ederim :) evet haklısın ya ilk uyguladığımda perişan oldum gerçekten.. ama o düzene alışınca şuan hiç aç değilim açıkçası. tamamen alışmaya bağlıyorum tabi ki genel olarak zor bir diyet..çok kilolarım vardı da işte 68lere kadar inebildim son 5-6 kilo kaldı gitmesi gereken. bakalım 6 gün sonunda son 1-2 kilo diyebilecek miyim? :)
aaa hayır görmedim onları :) nasıl bir yarış içerisindeler acaba :)açlıktan ziyade protein ağırlıklı olduğu için baş ağrısı vs yapıyor ama alistiysan sıkıntı yok :) İsveç diyeti topiginde ya da takımlarda yarışıyor musun :)
Kilo verme yarışı bildiğin :) konunun adı diyet grupları diye geçiyor :)aaa hayır görmedim onları :) nasıl bir yarış içerisindeler acaba :)
Ben nesfitle hayal kırıklığına uğradım canım elma diyetindeyim yine 2 hafta böyle bakalım haftaya tartilicam bugün tartildim 2. Günüm - 600 çıktı haftaya carsambaya kadar tartilmicam bi yüzüm gülmedi şu diyetlerden psikolojim bozuldu sen napiyosun inşallah sen vermişsindir kiloKızlar nerelerdesinizzz topik iyice sessiz kalmış
maşallah 600 deyip geçme iyi vermissin. Ben elmayı bıraktım belki soylemisimdir eski düzene geçtim günlük 200 300 gr arası kayıp oluyo işte. 1. Takıma da girdim inşallah iyi gelir banaBen nesfitle hayal kırıklığına uğradım canım elma diyetindeyim yine 2 hafta böyle bakalım haftaya tartilicam bugün tartildim 2. Günüm - 600 çıktı haftaya carsambaya kadar tartilmicam bi yüzüm gülmedi şu diyetlerden psikolojim bozuldu sen napiyosun inşallah sen vermişsindir kilo
İnşallah sen kaç oldun en sonmaşallah 600 deyip geçme iyi vermissin. Ben elmayı bıraktım belki soylemisimdir eski düzene geçtim günlük 200 300 gr arası kayıp oluyo işte. 1. Takıma da girdim inşallah iyi gelir bana
En son 69.9 du ama ilk günler sudan kaybettim ya şimdi 100 200 gr falan almisimdir yarın tartilip bakiciyimİnşallah sen kaç oldun en son
Sende benim gibi aynı yerde sayiyorsun galiba canımEn son 69.9 du ama ilk günler sudan kaybettim ya şimdi 100 200 gr falan almisimdir yarın tartilip bakiciyim