efulim53 & Az Ra diyet arkadaşlığı

Gr vermeden devam ediyorum 64.0 nazar değmesin ama fazla fazla sikilastim senin kilonda değişiklik var mı

anneciğim küp küp patates kızartması yapmışş 2 tane yicem sadece ağzıma tıksalar da fazlası yokkk 15 dk önce 2 bardak suyumu da içtim midem gayet dolu az yiciyimm

Gunaydin Ben 10000 adım attim kendi rekorumu kırdım 3.gun et günü yalnız veremiyorum o ayri

Gunaydin Ben 10000 adım attim kendi rekorumu kırdım 3.gun et günü yalnız veremiyorum o ayri
5 günde 5 kilo yapiyodun sen dimi? Onunla az bişe de olsa vermen lazım yaa ben o diyete çok güveniyorum hiç denemedim gerçi

yeminlen 64 .00 yüksek olasılıkla bende insulün direnci var 5. gün bitsin 6. günün sabahında tartılayım halaaaaaa 64.0 isem doktora gitmem farz olur yalnız 63.9 olsam bile bedenimle yaptıgım bahsı ben kazanırım nıhahahahaa
bu arada Cleo senin uyguladıgın diyet mi yoksa yeni bir ekol mu? ne kadar sürede hangi sartlarda kilo kaybı vaaadediyor yaptıgın seyy

Yok artık kesin verirsin canım ama yine de endokrine git sen bi görün :)
Bu diyet elif diyetiii 21 yıl sonra keşfettim istediğim her şeyden az yiyorum hem ruhum hem bedenim tatmin oluyo az yediğim sürece kesin sonuç veriyor tavsiye ederim

Bugün yeme isim bittii fotodakine arti olarak bir kanat daha yedim ve sözlüm iki ısırık ıslak kek yedirdi zorla 1.5 lt su içtim yatana kadar 2.5 yapcam spor olarak 3 set Squat yapıcam az ama etkili
bu arada o siyah siyah olan şey ciğer arkadaşlar

Eklentiler

• IMG_0000.png
    1.002,2 KB · Görüntüleme: 58

squat nedir bilmesem eksik kalırım bu arada efulim53 nerdesiiinnn

Nasıl gidiyor arkadaşlar? Ben regl donemimdeyim baya sistim ve zayifladigimi hiç hissetmiyorum

Sislikler falan 2 3 güne gider canım takma kafana sen
yarın yeşil elma diyetine başlama gibi bi niyetim var bakalım
İnşallah gider çok kötü hissediyorum ben 2 günde 600 gram verebilmistim onunla bende çok iyi etkiler etmedi oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…