Edepli edebinden susar, edepsiz susturduğunu sanar.

Burada yapılacak şeyler belli...
Bu adam zaten raydan çıkmış dinsizin hakkından imansiz gelir deyip kollar sivanacak.
Metresin abisi ailesi vb iletişime geçilip asla boşanmayacağım, amirlerine şikayet edeceğim vb. denilecek. Ailesinin bu konuda baskı kurması sağlanacak.
Adamdan nafaka, tazminat, eşyalar, araba,ev,arsa vb ne varsa herşey talep edilecek. Kabul edip 100bini hesaba yatırınca, nafaka en az 2bin kabul edince verin boşayın gitsin.
Kabul etmiyorsa da kendi bilir. Her mahkemede kocamı seviyorum ona bayılıyorum boşanmak istemiyorum dersiniz olur biter.
Rezilligiyle yaşasın.

E zaten o beni son zamanlarda istemiyormuş ki, aldatma sayılmıyormuş böyle olunca dedi ablası
Onu bir de mahkemede hakimede sorsunlar bakalım sayılır sayılmaz mı?

Okurken bile çok sinirlendim Allah sana sabır versin konu sahibi.

750 bile nafaka çok az 500 nedir ?
Hiç acele etme. Gitsin açsın çekişmeli davasını çok istiyorsa. Hatta aç telefonu o uyanık görümceye ilk kabul ettiğin şartları da artık kabul etmediğini söyle. Adam sana sormadan evini dağıtmış. Niye nafaka istemeyesin.

Polis olunca ne oluyormuş ayrıca. Mahkemede bir ayrıcalıkları varmış da biz mi bilmiyormuşuz.

Bir an önce tedbir nafakası için bsşvur.
Anlaşma boşanma için de şartlarını yükselt, geri adım atma.

Acelesi olan onlar. Bırak koşsun peşinde.

Aynen davaları uzattıkça uzatırım ben olsam. O ara nafakalarımı da alırım miss. Çabuk boşanmak onlara ödül olur. Haa çabuk boşanmak isteyen arabanın yarı parasını artı 75 bin 1000 de nafaka versin çocuğa bir zahmet. Tüm k.k arkanda konu sahibi

Öncelikle Allah yardımcınız olsun .bütün delil ne varsa toplayıp vazgeçmeyin davanızdan. Umarım kızınızla çok mutlu bir hayatınız olur.o pislik de hakettiği rezilliği yaşar.

Yazarhanim tabıkı senın ne kdr vicdanlı, merhametli Allahtan korkan bır ınsan oldugunu bıldıgı ıcın kendıni öldürmekle tehdit ediyor ordan vurmaya calısıyor ama yemezler ablacım.. Sen o kdr güçlü bir kadınsınki tüm haklarını, evladının hakkını onlardan söke söke alacaksın görümce denilen o kadınlada cok muhatap olma sil gitsin numarasını. Ne biçim insanlar bunlar.. Bence şerrin altında yatan hayır burda, Rabbim senın gıbi temız bırını onların arasından resmen sıyırıp kurtarmış.. Sonuna kdr hakkını savunacak o güçte iradede sende var evelallah

Haklısın kardeşim inşallah az kaldı ama asla bırakmam haklarımı onlar düşünsün benim zamanım bol acelem yok. Ayıklasınlar pirincin taşını.

Canımsın teşekkür ederim hepinizin kalbine sağlık.

Bitanem benim Morrmeneksee sağolasın gülüm. O senin kalbinin güzelliği. Şerde hayır evet böyle insanlardan kurtuluyorum tamamen. Allah büyüktür vardır bir hayır

Yazıklar olsun öyle görümceye de halaya da. İnsanlığına tüküreyim onun. Aba altından sopa gösteriyor haspam.
Benim şerefsiz abim yengemi aldattı, peşine adam taktım fotoğraflarını çektirdim yengem dava açarsa delili olsun diye, telefonundaki mesajlarının fotoğraflarını çektim, abim de bu herif gibi yengemi dövdü elinden zor kurtardım çocuklar analarını öyle görmesin diye ben dayak yedim, yengem günlerce gecelerce koynumda ağladı, mahkemede en büyük şahidin benim boşa bunu dedim, cümle aleme rezil ettim abimi, kendi gibi bulduğu ahlaksızın evine gittim anasına babasına ne bok olduğunu anlattım kızlarının, birşey yapacağımdan değilya tehdit ettim korkudan kafayı yediler, yolda kimi görseler kiralık katil sanıyorlardı, yurt dışına kaçtı cici yenge.yeğenlerim için canımı veririm canımı. Abim çocukları yengemden kaçıracak diye günlerce sakladım çocukları, asla annelerinden ayrılmalarına müsaade etmedim.
Çok sinirlendim ya hayatımı yazdım resmen. Afedersiniz. Hiçbir insan evladı bir de hala yani kanından canından o yavru böyle davranmaz.
Hepsinin ne mal olduğu dökülmüş ortaya.
Sakince çok dikkatli davranın hiçbiri değil siz ve yavrunuz kazansın
Öpüyorum evladınızı, Rabbim sizi ayırmasın

Hergün görümce konusu açan hatta onlara görümcek diyenler okusa burayı keşke

Hergün görümce konusu açan hatta onlara görümcek diyenler okusa burayı keşke
Yeğenimin biri bu yıl üniversiteden mezun oluyor. Diğerinin ilk senesi. Bakmaya kıyamıyorum kokuları durup dururken burnuma geliyor. Yengem bir evlilik daha yaptı. Yeni kocasıyla eski yengemi evimde günlerce misafir ettim abim daha evimin kapısını bilmiyordu onu sokmadım. Hastanede yattım haftalarca eski yengem gündüz iş gece benim başımda bekledi. Hastalandım evladımı anama bile değil ona emanet edip hastaneye gittim. Abimin günahını ona çektirmedim hiçbir zaman. Biz aile olduk kardeş olduk onunla, abimden boşansa ne olur boşanmasa ne olur. O benim yavrularımın anası başımın tacı

Yanlis hatirlamiyorsam baska bir konu altinda seninle yazismistik. Yine soyluyorum mudurluge fotograflarla yorumlarin goruntuleriyle sikayet et. Acabiliyorsan kadinada dava ac kocanada dava ac her bir hakkini kullan. O aileden kimseyle gorusme gorumce ikili oynuyor artik senin yaninda degil ! Cekismeli davani ac birak sonra o kossun pesinde seninle anlasmak icin nafakanida iste sana bu kadar zarar veren bi insana neden alttan alacaksin. Al nafakani cocuk esirgeme kurumlarina sokak hayvanlarina darulacazeye koy okullarina bagisla yine sen yeme ama ondan al o parayi herseyi sonuna kadar haketmis

Ben sizin yerinizde olsam hiçkimseye açık vermem ılımlı konuşur mahkemede yok vazgeçtim şöyle olsun, bir sonraki mahkemede ama ben şunu istiyorum, daha sonrakinde aaa ben kocamı seviyorum vazgeçtim boşanmak istemiyorum diye diye yıllarca süründürürdüm. Kocanız ahlaksız bir herif olarak yanındaki metres olarak metres ailesi de p…k gibi yaşayıp gitsinler.

Yaa sen nasıl harika bir insansin
Iste olay insanlik, yoksa gelinmis gorumceymis komsuymus elmiş farketmiyor
Vicdanı olan, hakkin yaninda olan her kosulda oluyor
Konu sahibesinin gorumcesi oğlumuz naparsa arkasındayiz modunda ama kendi kocasi yapsa veryansin eder! Bazi insanlar böyle işte, kendilerine gelince dunya yıkılır baskasina gelince ise seyirci kalirlar!

Gönlü güzel olan güzel görür lily cim harika olan sensin
Aslında ben olması gerekeni yaptım ama insanlar okadar yoldan çıkmış hak hukuk adalet ahlak o kadar yokolmuş ki olması gerekeni yapana bile sevinir olduk ah ahh
Benim babam abimin yaptıklarını öğrenince beyin travması geçirdi, beni bile tanımıyordu, abimi sildi attı tam 10 yıl adını bile andırmadı, yengemin boşandığını çocuklarla memleketine döndüğünü öğrenince ben senin ananın babanın yüzüne nasıl bakarım kızım ben sana baba olamadım dedi, siroz oldu, torunlarının hasretinden komaya girdi.
Eski yengem ve yeni eşi babamın elini öpmeye geldiler, o sırada misafirimiz vardı, bunlar kim dediler, babam kızım ve damadım diye tanıttı. Yengem hala anneme annem babama babacım bana da kardeşim der.
İster abim olsun, ister kocam, ister anam babam, Allah haksızın yanında-arkasında olmaktan korusun beni.
Bana göre yanlış yapan zaten hatalı, yanlışın yanında olan ondan da hatalı

Maşallah Süphan Allah size. Böyle adil olanları görmek ve duymak çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…