Edepli edebinden susar, edepsiz susturduğunu sanar.

Aile nin yanında olmana çok sevindim Sen dik dur seni kandırmalarına da izin verme o koydukları fotografları yazıları vs hepsini kanıt olarak al mahkemede delil olarak sun.. Sakın acıma cocuğum un babasıdır diye asla düşünme terbiyesizler ailesi de terbiyesiz kendisi de.. Ailen Yurt dışındamıy dı?

Sizin anıtınızı yapsınlar, ibret-i alem olarak...

Dengesiz. Onun kurtulası değil dedikodu yapası gelmiş. Öylesi için bir daha kılımı kıpırdatmam. Yarın birgün ah ah a dostlar ben yuvamın derdindeyken görümce bizi boşamaya çalışıyordu der. Zavallılar ya

Lütfen sizden rica ediyorum direnmekten vazgecmeyin sonuna kadar siz haklısınız kusurlu olan bir an once bisanmasi gereken o.

Devlet memuru olmasi her zaman avantaj degil. Maasini saklayamaz eksik soyleyemez. Polis maasları 6 binden asagi degil diye biliyorum en az 1000 tl den az nafaka istemeyin cocugunuza.

Ayrica gorumceniz sizi manuple etmeye calisiyor. cocugu sizden alip ne yapacak metresine mi baktiracak?

Birinci gorumcenize inanmayin kimse sizden cocugu alamaz.ikincisi normalde boyle seylerde bosanin derdim ama siz sakin bosanmayin o koca kisisinin burnundan getirirn.bosaninca yaptiklari yanina kalacak evlenip keyfini surecekler.asla bosanma zaten yurtdisindasin sana hicbir halt yapamaz.esiniz nasil biri ya cocugunu hic mi ozlemiyor yazik kiziniza.bu adama acimayin

Bu arada sen bakma ex gorumceye devlet memuru olduğu icin maas bankaya yatar nafakayi odemezse haciz koydurmak kolay olur. sirf nafaka vermemek icin patronuyla anlasip elden maas alanlar var. devlet memuru boyle bir sey yapamaz.

yani devlet memuru mahkeme ondan yana diye bir dunya yok.

Kadını cahil bellemişler sıkıyorlar da sıkıyorlar yalanı.

Avukat tutmaya gücüm olmadığını bildiklerinden dolayı bu kadar rahatlar. Hele bir avukatla anlaşırsam bakalım o zaman neler olacak. Allah kimseyi insanın hayasızıyla sınamasın.
Asla acımıyorum asla umursamıyorum. Kızımın böyle bir babası oldugu için çok üzgünüm. Kızımın tek saç teline kurban ederim hepsini.istanbuldayken 5 ay gelip çocuğu görmedi 10 dakikalık mesafeden ki, çocuk görmesin unutsun diye. Benim Yavruma bu acıları yaşattı o baba müsveddesi.
Sen çalışmıyorsun o memur ona verir mahkeme talep ederse caaağnımm dedi. Taleb etse bile hakkı yok ya aylarca çocuğunu merak etmeyen bir babaya mahkeme çalışıyor diye verirse o zaman batsın bu dünya.
Kadını cahil bellemişler sıkıyorlar da sıkıyorlar yalanı.
Muhatap olmamak seviyelerine inmemek adına konuşmayıp sustukca, öyle bellediler bacım.

Siz gerçekmisiniz ya ?Ne yüce gönüllüsünüz ...

siz ne kadar muhteşem bir kadınsınız, sizi ve ailenizi tebrik etmek istedim. Allah sizin gibi insanlara çıkarsın yolumuzu, sizin de evlatlarınızın da ayağına taş değmesin. Güzel kalbinizden öpüyorum.

siz ne kadar muhteşem bir kadınsınız, sizi ve ailenizi tebrik etmek istedim. Allah sizin gibi insanlara çıkarsın yolumuzu, sizin de evlatlarınızın da ayağına taş değmesin. Güzel kalbinizden öpüyorum.
Allah razı olsun bilmukabele.
Yok ya hiç mükemmel değilim, ne hatalarım var bilseniz, öyle denk geldi anlatıverdim, bunca yıl geçti hala öfkem dinmedi ondan herhalde.
Benim evladıma hayır dua edenin ben ellerinden öperim
Sizin güzel göresiniz varmış marifet sizde

Kendilerinden o kadar eminler madem ne diye bu kadar kızışmışlar?
Kanma onlara, donuna kadar al hatta yetinme seni aldattığı kadınada manevi tazminat davası açda görsünler.

Allah cezalarını versin,verecekte sizde görmesenizde duyarsınız..kesinlikle kabul etmeyin size sunduğu sadakayı pardon nafakayı...ihtiyacınız oldupundan değil süründürmek için

Kızlar konuya güncellenme nasıl yapılır bilmiyorum. Burdan son gelişmeyi yazıyorum. Boşandım tek celsede bitirdim. Ailem muhatap olmamı istemedi bitir biran önce çocuk da etkilenmesin daha fazla dediler. Tabi biz İstanbula geldik mahkeme gününe kadar hergün gelip çocuğu aldı ilgilendi mahkeme oldu bitti o oldu bir daha gelmedi kızıma da hiç bir zaman babayı kötüelemediğim için bu defa babası gelmiyor diye bana tripleniyor. Babayı arıyorum işteyim diyor sevgilisiyle gezip tozup foto paylaşıyor. Böyle insana ne diyesin artık. Boşandık arkadaşlar sabahı sevgilisiyle foto atmalar profile isim yazmalar 33 yaşındakı adamın böyle salak salak şeyler paylaşmasınamı yanayım, çocuğu aramamasına mı yanayım. Daha bunlar yaşadıklarımın yanında hiçbirşey.
Neyse tası tarağı topladım İstanbula yerleşecektim. İş buldum ev bulamıyorum uygun. Kreşler desen 1500den başlıyor. Çalışmayıp evde otursam kardayım. Tek başıma ev bakıyorum emlakçısı, ev sahibi defalarca kandırılmaya dolandırılmaya ramak kaldım. Tacizleri anlatamam zaten. Kadın olmak çok zor. Boşanmış kadın olmak daha zormuş. Allah benim durumumdakı bütün arkadaşlarıma yardım etsin.

Ee?? Cimere şikayet? Nafaka? Tazminat? Ne oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…