Edepli edebinden susar, edepsiz susturduğunu sanar.

Yazıklar olsun öyle görümceye de halaya da. İnsanlığına tüküreyim onun. Aba altından sopa gösteriyor haspam.
Benim şerefsiz abim yengemi aldattı, peşine adam taktım fotoğraflarını çektirdim yengem dava açarsa delili olsun diye, telefonundaki mesajlarının fotoğraflarını çektim, abim de bu herif gibi yengemi dövdü elinden zor kurtardım çocuklar analarını öyle görmesin diye ben dayak yedim, yengem günlerce gecelerce koynumda ağladı, mahkemede en büyük şahidin benim boşa bunu dedim, cümle aleme rezil ettim abimi, kendi gibi bulduğu ahlaksızın evine gittim anasına babasına ne bok olduğunu anlattım kızlarının, birşey yapacağımdan değilya tehdit ettim korkudan kafayı yediler, yolda kimi görseler kiralık katil sanıyorlardı, yurt dışına kaçtı cici yenge.yeğenlerim için canımı veririm canımı. Abim çocukları yengemden kaçıracak diye günlerce sakladım çocukları, asla annelerinden ayrılmalarına müsaade etmedim.
Çok sinirlendim ya hayatımı yazdım resmen. Afedersiniz. Hiçbir insan evladı bir de hala yani kanından canından o yavru böyle davranmaz.
Hepsinin ne mal olduğu dökülmüş ortaya.
Sakince çok dikkatli davranın hiçbiri değil siz ve yavrunuz kazansın
Öpüyorum evladınızı, Rabbim sizi ayırmasın
Güzel kalbinizden öperim, maşallah sizin gibi insanların olması bir umut bu dünya için. Allah sizden razı olsun ❤️

Yanlis hatirlamiyorsam baska bir konu altinda seninle yazismistik. Yine soyluyorum mudurluge fotograflarla yorumlarin goruntuleriyle sikayet et. Acabiliyorsan kadinada dava ac kocanada dava ac her bir hakkini kullan. O aileden kimseyle gorusme gorumce ikili oynuyor artik senin yaninda degil ! Cekismeli davani ac birak sonra o kossun pesinde seninle anlasmak icin nafakanida iste sana bu kadar zarar veren bi insana neden alttan alacaksin. Al nafakani cocuk esirgeme kurumlarina sokak hayvanlarina darulacazeye koy okullarina bagisla yine sen yeme ama ondan al o parayi herseyi sonuna kadar haketmis
Evet canım geçen başka konu altında msjşaştık sizinle işte benim avukat tutacak gücüm olmadığı için mecbur kaldım anlaşmaya, ama inşallah burdan tanıştığım avukat hanım yardım edeceğini söyledi. İnşallah maddi konuda da anlaşırsak çok güzel olur bırakmam bir çöp bile.

Yaa sen nasıl harika bir insansin😍
Iste olay insanlik, yoksa gelinmis gorumceymis komsuymus elmiş farketmiyor
Vicdanı olan, hakkin yaninda olan her kosulda oluyor
Konu sahibesinin gorumcesi oğlumuz naparsa arkasındayiz modunda ama kendi kocasi yapsa veryansin eder! Bazi insanlar böyle işte, kendilerine gelince dunya yıkılır baskasina gelince ise seyirci kalirlar!
Aynen öyle benim kardeşim bana yapılanı hanımına yapsa kesinlikle desteklemem. Daha evlenmedi kız arkadaşı var küstüklerinde bile niye küstünüz demiyorum ne yaptın ne dedin de küstürdün kızı diyorum. Benim de bir kız çocuğum var biliyorum ki, bugün atacağım her adımı kızım izleyecek, ve ya benim bir insana bilerek yaptığım kötülük eninde sonunda evladımın başına gelir. Allah korusun! Ondan ben anne olduktan sonra konuşmama, insanları kınamamaya, kimsenin hakkına girmemeye çalışıyorum. Allahım evladımın ve benim karşıma iyi insanlar çıkarsın hep. Kötüye fırsat vermesin! Amin, Amin. ❤️

kesınlıkle alamaz emın olabılırsın asla sartlarından vazgecme tum bu mesajları gorusmelerı sakla asla alamaz adımdan daha emın oldugum bır konudur bu
mahkemelerın babaya verme nedenı anne cocugunun suıstımalıne goz yumuyorsa,onun ustunden para kazanıyorsa,annenın cocugunu öldürme tehlıkesı varsa hıc bır bakımıyla ılgılenmıyorsa ve kendısı babaya verılsın dıyorsa verıyorlar onun dısında verılmıyor pavyonda musterıler ıcın ozel calısan anneler var onlardan alınmıyor cocuk da senden mı alınacak

tam aksıne bu hareketlerı sonucu dısıplın cezasına carptırılabılır hatta sürdürtebılırsın rahatsızlık verdıgı ıcın :KK66: tam tersı bu yaptıklarından dolayı kendı ayagına sıkmıs bunun farkında o yuzden ödü kopuyor ve manıpule etmeye calısıyor asla ınanma onlara

Hergün görümce konusu açan hatta onlara görümcek diyenler okusa burayı keşke😍
bende gelınımızden yana olmustum bır mevzuda
abımın gercek yuzu yanlısı ortaya cıkınca
dertlesıyorduk bana dert yanıyordu bende hak verıyordum
bazı konu sahıplerı gıbı :KK70: esım benı dövuyor aldatıyor dedıklerınde serefsız o adamdan bosan denınce kocam hakkında oyle demeyın dıyenlerden :KK70:
gelın bana sen ne bıcım kardessın ne olursa olsun sımdılık o kocam lutfen boyle konusma demıstı bana :KK70:
bazıları da görümcek sevıyor

bende gelınımızden yana olmustum bır mevzuda
abımın gercek yuzu yanlısı ortaya cıkınca
dertlesıyorduk bana dert yanıyordu bende hak verıyordum
bazı konu sahıplerı gıbı :KK70: esım benı dövuyor aldatıyor dedıklerınde serefsız o adamdan bosan denınce kocam hakkında oyle demeyın dıyenlerden :KK70:
gelın bana sen ne bıcım kardessın ne olursa olsun sımdılık o kocam lutfen boyle konusma demıstı bana :KK70:
bazıları da görümcek sevıyor
Yürüsün gitsin o zaman be, ne diye zırlıyor? Alsın kocasını, hayrını görsün. Bunlara da ayrı ayar oluyorum he. İşyerinde de var, 30 yıllık çözülmemiş, çözmeye de yanaşmadığı dertlerini anlatır durur. Çözüm sununca, '' O öyle kolay mı, kolay olsa yapardım. '' der. Hâlbuki dinlediğimde eline tonla fırsat geçmiş yapması için, gayet de yapılır birşey. Bazı insanlar dert seviyor, dertsiz yaşayamaz. Derdi bitecek diye korkudan ölürler. Az ötede yaşasınlar.

o facebookta resımler vardı ya kızın aılesı arkadası resımler yorumlar
tum onların ekran goruntusu
esının yazdıgı mesajlar tehtıtler hakaretler
evı sızden habersız satması esyalarınızı satması magdur olmanız herseyı avukatla guzelce sıkayet dılekcesı de olusturacak sekılde savcılıga sıkayet ederek ustune cekısmelı bosanma davası acacaksınız

bu adamla anlasma falan olmaz ıstedıgınız rakam da cok az evın fıyatı bellı esyalarınız gıtmıs ıhanete ugramıs sıddet gormussunuz ustelık cocugunuzu da buna sahıt ederek cocugunuza da psıkolojık sıddet uygulamıs
pedegogdan da rapor ıstenır bunun ıcıın

ben olsam boyle yapardım

Yürüsün gitsin o zaman be, ne diye zırlıyor? Alsın kocasını, hayrını görsün. Bunlara da ayrı ayar oluyorum he. İşyerinde de var, 30 yıllık çözülmemiş, çözmeye de yanaşmadığı dertlerini anlatır durur. Çözüm sununca, '' O öyle kolay mı, kolay olsa yapardım. '' der. Hâlbuki dinlediğimde eline tonla fırsat geçmiş yapması için, gayet de yapılır birşey. Bazı insanlar dert seviyor, dertsiz yaşayamaz. Derdi bitecek diye korkudan ölürler. Az ötede yaşasınlar.
bosandılar bosandıktan sonra benı aradı
ozur dılerım senden haklıymıssın aslında dedı
sonra da (arada yegenımız oldugu ıcın) arıyordum soruyordum abım gercekten hayırsız bırı ben bıle konusmuyorum abımle , yegenımın ıhtıyaclarını karsılıyordum mama bez kıyafet ... toptan alısverıs yapıyordum esımle gonderıyordum gece gec saatde arayıp bu bıttı su bıttı dıyordu benımde kucuk bebegım vardı dusun...
bır gun bı baktım benı sılmıs bırden bıre
aradım hayırdır dedım
abınden bosandık aılesınden kımseyle gorusmeme gerek yok artık dedı
allah şifa versın sana dedım kapattım
sankı gorustugumuzde bosanmamıslar gıbı ...
sonra duydum kı meger gorucu usulu bırıyle gorusecekmıs bananeyse sankı bırsey dıyecegım kendısıne
enteresan kişilikler :KK70:

bosandılar bosandıktan sonra benı aradı
ozur dılerım senden haklıymıssın aslında dedı
sonra da (arada yegenımız oldugu ıcın) arıyordum soruyordum abım gercekten hayırsız bırı ben bıle konusmuyorum abımle , yegenımın ıhtıyaclarını karsılıyordum mama bez kıyafet ... toptan alısverıs yapıyordum esımle gonderıyordum gece gec saatde arayıp bu bıttı su bıttı dıyordu benımde kucuk bebegım vardı dusun...
bır gun bı baktım benı sılmıs bırden bıre
aradım hayırdır dedım
abınden bosandık aılesınden kımseyle gorusmeme gerek yok artık dedı
allah şifa versın sana dedım kapattım
sankı gorustugumuzde bosanmamıslar gıbı ...
sonra duydum kı meger gorucu usulu bırıyle gorusecekmıs bananeyse sankı bırsey dıyecegım kendısıne
enteresan kişilikler :KK70:

Bu kafa ile abinden farklısını bulmamıştır. Tek çocuğa üzüldüm.

Ay korkutuyorlar işte seni devlet memuruymuş çocuğu ona verirlermiş afedersin de nah verirler çocuğu ona
O görümce mi ne ne kadar vicdansız kardeşinin parası gitmesin diye bir anneyi çocuğuyla tehdit ediyor tü Allah hepsinin belasını versin
Çekişmeli yap süründür
Sana o tazminatı da nafakayı da verecek
O resimleri altındaki yorumları falan hepsini çıkartacaksın ortaya mahkemede
Eşlerin birbirine sadakat hükmü vardır kanun böyle der
Adam aldatıyor onu da geçtim yürek yemiş gibi orda pozlar veriyor yürüsün gitsin ya
O kızın ailesi de kızlarına yamamaya ne meraklıymış
gerçekten bu erkek deliliği ne çözemedim ben bu ülkede

Evet canım geçen başka konu altında msjşaştık sizinle işte benim avukat tutacak gücüm olmadığı için mecbur kaldım anlaşmaya, ama inşallah burdan tanıştığım avukat hanım yardım edeceğini söyledi. İnşallah maddi konuda da anlaşırsak çok güzel olur bırakmam bir çöp bile.
Hayirli olsun Allah yardimcin olsun

o facebookta resımler vardı ya kızın aılesı arkadası resımler yorumlar
tum onların ekran goruntusu
esının yazdıgı mesajlar tehtıtler hakaretler
evı sızden habersız satması esyalarınızı satması magdur olmanız herseyı avukatla guzelce sıkayet dılekcesı de olusturacak sekılde savcılıga sıkayet ederek ustune cekısmelı bosanma davası acacaksınız

bu adamla anlasma falan olmaz ıstedıgınız rakam da cok az evın fıyatı bellı esyalarınız gıtmıs ıhanete ugramıs sıddet gormussunuz ustelık cocugunuzu da buna sahıt ederek cocugunuza da psıkolojık sıddet uygulamıs
pedegogdan da rapor ıstenır bunun ıcıın

ben olsam boyle yapardım
Aylardır araştırıyorum işte barodan avukat istersem ya avukat sonra karşıyla anlaşırsa böyle çok örnek gördüm nette. Elim kolum o kadar bağlıydı ki, avukat tutacak olsam maddi imkanım yok. Anlaşmaya onun için razılaşmıştım. Hatta burda ilk konu açınca da çok yol gösterdiler kızlar sağolsun ama dediğim gibi parasal sıkıntıdan durakladım. Şimdi bunlar yanıp tutuşuyor evlenmek için onun için anlaşma önerdi. Yoksa bana canı yandığından değil.
Düşünün ben 750 nafaka 50000 istedim diye e ozaman ben çocuğu alırım dedi. Dedim 1cisi benden alamazsın 2cisi alsan bakıcı fiyatları 3000dennaşağı değil. Diyor ki çocuktan dolayı antepe tayin isterim ablalarım bakar🤦🏻‍♀️ dedim madem öyle tamam istediğini yap, oda kabul etmezsen biletleri iptal edicem dedi bende et dedim. Sabahı ablası başladı aramaya işte şöyle böyle. İnşallah sağ salim gelelim avukat hanımın da yardımıyla inşallah herşeyi rayına oturturum Allahın izniyle.

Tek tek aklıma geliyor daha birde bana diyor ki, eş kişisi beni araştırmayı takip etmeyi bırak hayatına odaklan. Çocuğa odaklan. Çok keskin sirkelik yapıyorsun bak kendine zarar verecen diyor. Ha birde şey demişti. Ben TC vatandaşlığını sonradan evlenme yoluyla kazandığım için beni şikayet edermiş vatandaşlıktan çıkartırmış. Neye dayalı şikayet edecen diyorum bulurum birşey diyor 🤦🏻‍♀️🤣 ah durma lütfen şikayet et dedim bende. Ben böyle yaptıkca köpürdü alışmış ne dese tamam diyen Yazarhanima)))

Aylardır araştırıyorum işte barodan avukat istersem ya avukat sonra karşıyla anlaşırsa böyle çok örnek gördüm nette. Elim kolum o kadar bağlıydı ki, avukat tutacak olsam maddi imkanım yok. Anlaşmaya onun için razılaşmıştım. Hatta burda ilk konu açınca da çok yol gösterdiler kızlar sağolsun ama dediğim gibi parasal sıkıntıdan durakladım. Şimdi bunlar yanıp tutuşuyor evlenmek için onun için anlaşma önerdi. Yoksa bana canı yandığından değil.
Düşünün ben 750 nafaka 50000 istedim diye e ozaman ben çocuğu alırım dedi. Dedim 1cisi benden alamazsın 2cisi alsan bakıcı fiyatları 3000dennaşağı değil. Diyor ki çocuktan dolayı antepe tayin isterim ablalarım bakar🤦🏻‍♀️ dedim madem öyle tamam istediğini yap, oda kabul etmezsen biletleri iptal edicem dedi bende et dedim. Sabahı ablası başladı aramaya işte şöyle böyle. İnşallah sağ salim gelelim avukat hanımın da yardımıyla inşallah herşeyi rayına oturturum Allahın izniyle.

Tek tek aklıma geliyor daha birde bana diyor ki, eş kişisi beni araştırmayı takip etmeyi bırak hayatına odaklan. Çocuğa odaklan. Çok keskin sirkelik yapıyorsun bak kendine zarar verecen diyor. Ha birde şey demişti. Ben TC vatandaşlığını sonradan evlenme yoluyla kazandığım için beni şikayet edermiş vatandaşlıktan çıkartırmış. Neye dayalı şikayet edecen diyorum bulurum birşey diyor 🤦🏻‍♀️🤣 ah durma lütfen şikayet et dedim bende. Ben böyle yaptıkca köpürdü alışmış ne dese tamam diyen Yazarhanima)))
Ablaları cocuga bakarmış 😁 ödü kopmuş o ablasının cocuk sorumluluğu alacak diye aramış hemen gorumce, salak salak konusmus. Hıc bir halt edemez o yuzden sadece korkutmaya calısıyor havlayarak

Psikolojik baskı uyguluyorlar seni yıldırmak için sakın korkma Sen dik durdukça onlar bükülücektir.
Kimsesiz yalnız olduğunu belli etmemelisin ezik durmuşsun yanında demekki kendini üstün görüyor.
Malesef ailemin yanına geldikten sonra nefes aldım kendime çok kızdım. Nasıl ezdirmişim kendimi tepeme çıkarmışım resmen. Psikolojik baskı o kadar kötü birşey ki, soba zehirlenmesi gibi göz göre göre zehir yutuyorsun haberin olmuyor. Benim ki, de o misal oldu. Çünkü yıllarca ailem kızım aman ha saygılı ol, saygıda kusur etme, görmezden gel duymazdan gel sen orada teksin Allah korusun başına birşey gelse bizden önce onlar yanında olacak dedi hep. Beni üzdüler ailem üzülmesin duymasın diye hep içime attım. Ne oldu gizledim onlarda kendilerini bişey sandılar. Artık geçmişi orda bıraktım kızımla kendime güzel hayat diliyor ve çabalıyorum bunun için. Kimse benden daha kiymetli ve öncelikli değil bunu çok iyi anlıyor ve uyguluyorum. İlahi adaletin zamanında tecelli etmesini ve bunu bana görmeyi nasip etmesini tüm kalbimle istiyorum.

X