- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.256
-
- Konu Sahibi Yazarhanim
Hatta tayin falan olduğunda metresi de götüremez gotururse de nikah yok birşey yok rezillik olur. Yani ilişkisi tehlikeye girer. Metresin ailesi baskı yapacak eninde sonunda.Kusurlu taraf konu sahibi de değil. Boşanmıyorum dese bitti gittio metres adı polis gerçekte o kutsal mesleğe uygun olmayan kadın da öyle yaşasın gitsin. Bu durumda da adam çocuğa bakmak zorunda
Aynen öyle inan bende Yavruma böyle baba seçtiğim için çok üzgünüm. Görme bir tweetler atıyor, hikayeler paylaşıyor bazan adamlıkla, dinle, vatanseverlikle ilgili falan kendimi zor tutuyorum yav he he yorum yapmak istiyorum fake profille. Vatan aileden başlar. Ailesine, sahip çıkmayan nefsine hakim olmayan, vatanına da çıkmaz.Kendim yaşamış gibi üzüldüm sinirlendim . İnsan eşini geç evladına bunları yaşatır mı? Böyleleri çocuk büyürken önemsemez ama çocuk iyi iş sahibi olunca da ben babayım diye ortaya çıkarlar
Sanki Brad Pitt aman bir solucan hayatınızdan çıktıAynen öyle inan bende Yavruma böyle baba seçtiğim için çok üzgünüm. Görme bir tweetler atıyor, hikayeler paylaşıyor bazan adamlıkla, dinle, vatanseverlikle ilgili falan kendimi zor tutuyorum yav he he yorum yapmak istiyorum fake profille. Vatan aileden başlar. Ailesine, sahip çıkmayan nefsine hakim olmayan, vatanına da çıkmaz.
Yuva yıkanın yuvası olmazSanki Brad Pitt aman bir solucan hayatınızdan çıktı
Zaten apar topar boşanmaya tayin için istiyor. İstanbulda zormuş polislik boşanınca psikolojik birşey yaşadığı için istediği yere tayin isteyecekmiş. Sonra da metres hanımı götürür. Mutlu mesut geberirler umarım.Hatta tayin falan olduğunda metresi de götüremez gotururse de nikah yok birşey yok rezillik olur. Yani ilişkisi tehlikeye girer. Metresin ailesi baskı yapacak eninde sonunda.
İşte ona göre beni düşündüğünden söylüyormuş. Ama aba altından sopa gösterdi resmen. Kızım o halasını çok seviyor çok düşkün. Kızım için alttan aldım, birde dediği lafları kardeşinin dolduruşa getirmesine saydım.donuna kadar alın o ablası olacak şahsına da ayrı sınır oldum dediği laflara bak ben olsam o zaman senin de kocan aldatsın görelim bakalım der telefonu kapatırdım kadına bak ya üstü kapalı tehdit ediyor bir de kimsin sen beni getirmesin oraya
siz çok iyi yapmışsınız söyleyeceğiniz en ufak bir argoyu bile mahkemede delil olarak kullanır bunlar, çekişmeli açın elinizde yeteri kadar kanıt vardır zaten 30 bin liraya işi kapatmak istiyor sonuna kadar arkanızdayız pes etmeyinİşte ona göre beni düşündüğünden söylüyormuş. Ama aba altından sopa gösterdi resmen. Kızım o halasını çok seviyor çok düşkün. Kızım için alttan aldım, birde dediği lafları kardeşinin dolduruşa getirmesine saydım.
Ama yazdığım sözleri de söyledim kendisine. Kadın kadına düşman olmamalı. Benim bu ailede kimseye saygısızlığım olmadı, umarım herkes layığını bulur.
İnşallah bunu dünya gözüyle Rabbim bana gösterir.Yuva yıkanın yuvası olmaz
Yaşadıklarını ispat edersen o çok böbürlendiği işi bile tehlikeye girebilir. Kimi dinliyorlarmış görür o zaman. Kız ailesi ile birlikte boşanmanızı bekleyecek tıyniyette bir aile ise, sizinkiler için asıl cümbüş boşandıktan sonra başlayacak. :))İyi günler kızlar. Başlık tam şuan yaşadığım durum. Dün akşam bana anlaşmalı boşanma protokolü gönderdi toplam maddi manevi 30 bin tazminat çocuğa 500 ve ben çalışmıyorum. 11 aydır artık 1 lirası kursağımızdan geçmedi. Yani destek olmadı.
Neyse ben kabul etmeyeceğimi söyledim vay efendim kafama sıkarım, bir canım var öleyim de hiç birşey alama sanki istediğimi babasının hayrına verecek ben 50 bin istedim gayet makul bir fiyat, ve 750 çocuğa. Bu kadar şeye rağmen kendime yakıştırıp nafaka istemedim. Allahım msjlarda resmen elinde olsa beni öldürecekuçak biletimizi kendisi aldı e o zaman gelme ben bileti iptal etdiricem dedi. Bende dedim paşa gönlün bilir iptal ettir gelmeyelim.
Gece bitti kapattım telefonu uyudum bugün beni ablası aradı canım neden böyle yapıyorsun. E işte sen ona demişsin kızın ailesine söyleyecem evli oldugunu vs eee dedim inkar ediyordu hani kafamda kuruyordum noldu şimdi, e kızın ailesi zaten evli oldugunu biliyormuş sen kötü olmanla kalırsın. Dedim bırak ben kötü olayım. Sen çalışmıyorsun mahkemede çocugu isterse devlet memuru oldugu için ona verirler sen ortada kalırsın dedi senin üzülmeni istemem. Dedim canım o elinden geleni ardına koymasın bende koymayacam dedim. Hiç birşey yapamazsın olan sana olacak orta yolu bulun ne veriyorsa al yoluna bak seni istemiyor bak gönlü başkasında diyor. Neyse dedim sen benim için üzülme istediğini yapsın çekişmeli boşanalım benim acelem yok dedim.
Uğraşmak istemiyordum gerçekten böyle olunca da korktuğumu sanıyorlaraldatan kendisi,darp eden psikolojik şiddet gösteren kendisi, evimin eşyalarını su fiyatına satan kendisi, benim TV ve bir çok eşyam o onursuz gurursuz kızın evinde, bize bakmayan kendisi e neymiş o polis devlet memuru onun istediği olurmuş beni kimse dinlemezmiş hem ben çalışmıyormuşum. Böyle bir dünya varmı gerçekten?
İnşallah bunu dünya gözüyle Rabbim bana gösterir.
İnşallah bacım inşallah.Yaşadıklarını ispat edersen o çok böbürlendiği işi bile tehlikeye girebilir. Kimi dinliyorlarmış görür o zaman.
Anne karenina madame bovary gibi ünlü kitaplarda da mutluluğa erişmediklerini yazmışlar çağlar boyunca kural böyle olmuşGösterir ablam ünlüler dünyasındaki örneklere bak
Avukatım ne derse yapacam inşallah.Bu durumu emniyete bildirdiğiniz takdirde ceza alırlar. Başları ağrır. Bence bunu da ihmal etmeyin. Disiplin cezası
Aza kanaat etmeyin 7000 lira maaşı var. Bunun en az 2 bini sizin olsun ayrıca tazminat. Keşke darp raporu olsaydıAvukatım ne derse yapacam inşallah.
Bana yazdığı msjlar da işe yarar gibi. Sürekli beni kendini öldürmekle tehdit etdi gece msjlaşdığımız boyunca. bence böyle bir insan silahla ortada dolanmamalıAza kanaat etmeyin 7000 lira maaşı var. Bunun en az 2 bini sizin olsun ayrıca tazminat. Keşke darp raporu olsaydı
Çok iyi o mesajları muhafaza etmenizin faydası olacaktır. Yolunuz açık olsun.Bana yazdığı msjlar da işe yarar gibi. Sürekli beni kendini öldürmekle tehdit etdi gece msjlaşdığımız boyunca. bence böyle bir insan silahla ortada dolanmamalı