Edepli edebinden susar, edepsiz susturduğunu sanar.

Buralar da at gibi gidip it gibi dönen kaç kişi okuduk bilmiyorum. Sizinki de onlardan biri olacaktır.
İnşallah. Ben dua edince hep diyorum Allahım belki senin yanında çok günahkarım istemeye yüzüm yok. Ama kızımın gözünden akan bir damla yaşın bile hesabını sor onlardan. Ki çocuğum ne çok ağladı,üzüldü yavrum. Hiç bir anne ve ya baba çocuğuna bunu yaşatmamalı.

Ailen tutsun o zaman evi, kuru kuru akıl satıp kenara mı çekildiler? Elin güçlü iken tazminatı bırakmış gitmişsin, çocuk nafakası zaten mecbur verecekti, vermiş.
Ya işte yanlarında istiyorlar bizi ev ev üstüne olmuyor ama anlamıyorlar. Artık çok üzüldüğümüzü beraber yaşamak istemediğimizi anladılar en azından. Bu saatrn sonra adım atacaklar inşallah babam söz verdi.

Asla kabul etmeyin. Aldattığına dair ne kadar kanıt varsa alın, darp ve diğerleri de ayrıca eşyalarınızın o kadında olduğuna dair belgeleri de alın. Çalışmıyorsunuz diye çocuğu ona vermez devlet öncelik anne yanıdır. Yoksulluk nafakası + çocuk için nafaka + maddi manevi tazminat isteminde bulunun! Bulunmazsanız çok pişman olursunuz benden söylemesi. Ayrıca sizi bir daha ararlarsa konuyu uzatırsa ahlaksız yaşantıdan dolayı çalıştığı kuruma kendisi hakkında şikayette bulunacağını da ilet lütfen. Lütfen bir an önce bir avukata git, ücreti de davadan sonra ödeyeceğin konusunda anlaş.

Ben bazen şaşırıyorum insanlara, nasıl bedel ödetmiyorsunuz
Cimere yapılan her şikayete geri dönüş zorunlu hatta şikayetin hangi kuruma iletildiği aşamasını vs görebiliyorsunuz. Azerbaycanlı mısınız bu arada bir iki kelimeden öyle anladım. Hakkınızda hayırlısı ama 750₺ hiçbir şey.

Evet Azərbaycan türküyüm. Şöyle oldu babam beni istemeye gelecekleri zamandan beri istemiyordu mesafeden dolayı. Ama ben allem ettim gallem ettim araya babamın hatırını kırmayacağı büyükleri soktuk eski eşimle. Yani dinlemedim babam mecbur rıza gösterdi. Bu olay olduğundaysa babam dedi bari bu defa beni dinle intikam falan bize göre değil Allah'a havale edecen yoluna devam edeceksin dedi. Ortada çocuk var o çocuk daha fazla etkilenmesin vs. Ben babamı kırmamak için bu defa onun sözünü dinledim. Ama hala içim yanıyor onlara hesap soramama, bağırıp çağıramamak bir kurt gibi içimi içten kemiriyor. Güçlü görünmek için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor. Cimereyse şöyle olan biteni şikayet yerinden yazdım. Lakin gerekli mercilere bildirildi diye mail geldi ama hiç birşey olmadı yani. Olsa eş kişisi arar hespa sorardı ve ya bişey söylerdi mutlaka hiç birşey olmamış gibi fotolar vidyo lar aşklar havada uçuşuyor.

Aldatma ve şiddet varken değil 30 bin çok daha fazla tazminat alır, çalışmadığınız için kendinize de nafaka bağlatır, çocuğa da 750 tl den fazla bağlatır ve adam aldattığı için kesinlikle çocuğun velayetini siz alırdınız. Babanız size iyilik yapmamış. O görümce dediğiniz kadın da sizi yanlış yönlendirip kardeşiyle metresi korumuş. Yeni düzenlemelere göre sizin o kadından bile tazminat isteme hakkınız var. Neyse, artık bitmiş mahkeme, yani tüm bunlar için geç. Bundan sonra hakkınızı kimseye yedirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…