Edepli edebinden susar, edepsiz susturduğunu sanar.

Umarım mutsuz edip mutlu olmasınlar. Bana yaşattıklarını vallahi düşman düşmanına etmez. Beni çocugum la vurdular. Çocuk baba diye diye aylarca ağladı. Artık babayı istemiyor bile evle iş 10 dakika yürüme mesafesi doğum gününde bile gelmedi baba

E zaten o beni son zamanlarda istemiyormuş ki, aldatma sayılmıyormuş böyle olunca dedi ablası

doğru tabi o "aldatmacık" oluyormuş türk medeni hukukunda
hakimler de eşini dövene, dövüyorsa güçlü odur diye babaya veriyorlarmış çocuğu
ablasına deseydin sen çalışmıyosun diye sana vermezler demiş ya
ben çalışmadığım için nafaka daha yüksek geliyormuş, çocuğuma daha rahat bakıyım diye ben araştırdım deseydin yüreklerine inseydi.
bi kere zaten o kadar delil toplamışsın ki 35 bin vermeyi kabul etmiş ordan pay biç
yoksa sence verir miydi o parayı hiç allah aşkına?

30 bin toplam canım oda sadece annesi gilin borç diye alıp vermediği altınlar çocuğuma takılanlar benim ailem akrabalarım tarafından onların hepsini harcadı araba almaya şuna buna onları hesapa katmıyor bile aileydik harcadık yedik ama ben yemedim ki kendisi yedi

bence 100 bin iste
aman ne düşerse kardır
70 bine anlaşırsın, ben 50 bin istiyorum deme
gözü korksun
ay nasıl sinirlendim

Görümceye bak çocuk kandırıyor sanki.. çocuğu babaya verirlermiş memur diye yok öyle bi şi

çalıştıkları merkeze rezil et öyle ucuz kurtulmasınlar . müdürlerine falan gönder elinizdeki delilleri rahat rahat gezemesin pişkinler .
Hiç bişey yapamazmışım cimer de zaten amirine bildiriyor. Amirin de işi gücü yok aile kavgasıyla ilgilenmezmiş bla bla bla

Selam. Polis asker gibi mesleklerin evlilik dışı ilişki yaşaması mesleki açıdan suçtu değişmediyse. Konu sahibi emniyete şikayet edemez mi acaba?

Elinizde darp raporu var mı?
Varsa bu 1.
Aldattığı kadinla ilişkisini aile de biliyormuş siz de kim oldugunu bulmuşsunuz, telefon dökümünü istersiniz bu da kanitlanabilir, bu 2.
Elinizde bu durumun yazili hali varsa whatsapp sms vs, bu da 3 olur.
Aileden kim ararsa arasin lütfen benimle bu saatten sonra whatsapptan iletisim kurun diyin :)
Gorumcenizin de sizi aradigi kayitlarda.
Yani ben cekismeli dava nasildir, ne kadar yipraticidir bilmiyorum size anlaşın ya da cekismeliye çevirin diyemem ama kanit toplayın. Sirf devlet memuru olmasi cocugu almak icin yeterli mi, sanmıyorum çünkü cocugun bakımını o yapmayacak sonuçta. Ayrıca kendinize de nafaka isteyebilirsiniz, giciklik degil mi bunu da ekleyin
Benim tanıdığım biri vardı adam ikinciye evli, ilk esine ve çocuklara nafaka ödüyordu. İkinci esiyle bosandiktan 1 2 sene sonra evlenmis, kadın çok alttan alıyor adami idare ediyordu. Ama maddi olarak zorlaniyorlardi. Bu da memurdu yani. Aldatma vs yok ama nafaka ödüyordu hem eski eşe hem cocuklara.

Eklentiler

• 91EF2788-2950-4CAB-B336-1469C5F71AF3.png
    378,5 KB · Görüntüleme: 58
  • EF9817AB-F4A9-439B-898F-EA3C3335F1F3.png
    367,1 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…