- 20 Ocak 2021
- 810
- 1.608
-
- Konu Sahibi Yazarhanim
Umarım mutsuz edip mutlu olmasınlar. Bana yaşattıklarını vallahi düşman düşmanına etmez. Beni çocugum la vurdular. Çocuk baba diye diye aylarca ağladı. Artık babayı istemiyor bile evle iş 10 dakika yürüme mesafesi doğum gününde bile gelmedi babaBeter olsun. böyleleri mutlu olamıyor hiç bir zaman. arkadaşımı da eşi aldatı ama kız hemen boşandı. Çocuk da yoktu. adam aldattığı kişiyle evlendi. Üzerinden 3 yıl geçti adam köpek gibi pişman kızın etrafında dolanıyor evli olduğu halde. Bunlarınki bir heves. Evlenince o büyük aşkları devam edecek sanıyorlar. Yasak tatlı geliyor sadece
E zaten o beni son zamanlarda istemiyormuş ki, aldatma sayılmıyormuş böyle oluncadedi ablası
Allah yardımcın olsun bacım. Allah kurtarsın.Benimkilerde her başları sıkışınca kızımı kullanmaya çalışıyorlar kızımla tehdit ediyorlar bende de şiddet aldatılma var ama utanmadan inkar ediyorlar
30 bin toplam canım oda sadece annesi gilin borç diye alıp vermediği altınlar çocuğuma takılanlar benim ailem akrabalarım tarafından onların hepsini harcadı araba almaya şuna buna onları hesapa katmıyor bile aileydik harcadık yedik ama ben yemedim ki kendisi yedidoğru tabi o "aldatmacık" oluyormuş türk medeni hukukunda
hakimler de eşini dövene, dövüyorsa güçlü odur diye babaya veriyorlarmış çocuğu
ablasına deseydin sen çalışmıyosun diye sana vermezler demiş ya
ben çalışmadığım için nafaka daha yüksek geliyormuş, çocuğuma daha rahat bakıyım diye ben araştırdım deseydin yüreklerine inseydi.
bi kere zaten o kadar delil toplamışsın ki 35 bin vermeyi kabul etmiş ordan pay biç
yoksa sence verir miydi o parayı hiç allah aşkına?
30 bin toplam canım oda sadece annesi gilin borç diye alıp vermediği altınlar çocuğuma takılanlar benim ailem akrabalarım tarafından onların hepsini harcadı araba almaya şuna buna onları hesapa katmıyor bile aileydik harcadık yedik ama ben yemedim ki kendisi yedi
Görümceye bak çocuk kandırıyor sanki.. çocuğu babaya verirlermiş memur diye yok öyle bi şiİyi günler kızlar. Başlık tam şuan yaşadığım durum. Dün akşam bana anlaşmalı boşanma protokolü gönderdi toplam maddi manevi 30 bin tazminat çocuğa 500 ve ben çalışmıyorum. 11 aydır artık 1 lirası kursağımızdan geçmedi. Yani destek olmadı.
Neyse ben kabul etmeyeceğimi söyledim vay efendim kafama sıkarım, bir canım var öleyim de hiç birşey alama sanki istediğimi babasının hayrına verecek ben 50 bin istedim gayet makul bir fiyat, ve 750 çocuğa. Bu kadar şeye rağmen kendime yakıştırıp nafaka istemedim. Allahım msjlarda resmen elinde olsa beni öldürecekuçak biletimizi kendisi aldı e o zaman gelme ben bileti iptal etdiricem dedi. Bende dedim paşa gönlün bilir iptal ettir gelmeyelim.
Gece bitti kapattım telefonu uyudum bugün beni ablası aradı canım neden böyle yapıyorsun. E işte sen ona demişsin kızın ailesine söyleyecem evli oldugunu vs eee dedim inkar ediyordu hani kafamda kuruyordum noldu şimdi, e kızın ailesi zaten evli oldugunu biliyormuş sen kötü olmanla kalırsın. Dedim bırak ben kötü olayım. Sen çalışmıyorsun mahkemede çocugu isterse devlet memuru oldugu için ona verirler sen ortada kalırsın dedi senin üzülmeni istemem. Dedim canım o elinden geleni ardına koymasın bende koymayacam dedim. Hiç birşey yapamazsın olan sana olacak orta yolu bulun ne veriyorsa al yoluna bak seni istemiyor bak gönlü başkasında diyor. Neyse dedim sen benim için üzülme istediğini yapsın çekişmeli boşanalım benim acelem yok dedim.
Uğraşmak istemiyordum gerçekten böyle olunca da korktuğumu sanıyorlaraldatan kendisi,darp eden psikolojik şiddet gösteren kendisi, evimin eşyalarını su fiyatına satan kendisi, benim TV ve bir çok eşyam o onursuz gurursuz kızın evinde, bize bakmayan kendisi e neymiş o polis devlet memuru onun istediği olurmuş beni kimse dinlemezmiş hem ben çalışmıyormuşum. Böyle bir dünya varmı gerçekten?
Hiç bişey yapamazmışım cimer de zaten amirine bildiriyor. Amirin de işi gücü yok aile kavgasıyla ilgilenmezmiş bla bla blaçalıştıkları merkeze rezil et öyle ucuz kurtulmasınlar . müdürlerine falan gönder elinizdeki delilleri rahat rahat gezemesin pişkinler .
Hele bir İstanbula geleyim inşallah bakacam duruma burdan detayları paylaşacam dua edin banabence 100 bin iste
aman ne düşerse kardır
70 bine anlaşırsın, ben 50 bin istiyorum deme
gözü korksun
ay nasıl sinirlendim
Hangi ülkedesin? Eşin polismiş burda yaşamıyo muydunuzHele bir İstanbula geleyim inşallah bakacam duruma burdan detayları paylaşacam dua edin bana
Özelden yazıyorumHangi ülkedesin? Eşin polismiş burda yaşamıyo muydunuz
Selam. Polis asker gibi mesleklerin evlilik dışı ilişki yaşaması mesleki açıdan suçtu değişmediyse. Konu sahibi emniyete şikayet edemez mi acaba?Kesinlikle kabul etme şartlarını. Hayatında başkası olduğu için paşa paşa kabul edecek isteklerini. Etmezse diğer kadının dırdırını çekecek boşanamadığı için. Çocuğu da senden alamazlar kız kardeşi boş yapıyor. Bence az bile istemişsin.
sen istemezsen kusurlu olan o olduğu için ne çekişmeli ne anlaşmalı boşanamaz. Evdekinin dırdırını çeker durur
Hele bir İstanbula geleyim inşallah bakacam duruma burdan detayları paylaşacam dua edin bana
SelamSelam. Polis asker gibi mesleklerin evlilik dışı ilişki yaşaması mesleki açıdan suçtu değişmediyse. Konu sahibi emniyete şikayet edemez mi acaba?
Aileden kim ararsa arasin lütfen benimle bu saatten sonra whatsapptan iletisim kurun diyin :)
Şunları buldum ama nette suç diyorSelamYok hayır suç değil ancak disiplin cezası olur. O da kınama falan
Disiplin cezası demiş burda da canım. Ama hangi disiplin cezası onu bilmiyorumŞunları buldum ama nette suç diyor