- 28 Kasım 2011
- 266
- 25
-
- Konu Sahibi sonkiucdort
offf dün hiçbişi yapamadım regl oldumBenim göbek sorunum yok aslında o yüzden skinny'yle başladım ama eğer göbek+bacak çalışmak istiyorsan 21 günde yağlarınızdan kurtulun yapmanı tavsiye ederim bende başta onu yapmak istedim ama çok zor geldi şimdi skinny'yi bıraktm akşam diğer dvdyle başlıcam karnımında çalışması için ( çok zor ama yapacak bişe yok ) bu arada skinny'de olan hareketler zaten diğerindede çoğunlukla var :)
Ama basen sorunu var malesef benm ilk günler inanılmaz çok ağrıyordu bacaklarım oturamıyordum bileofff dün hiçbişi yapamadım regl oldum( bugün bacaklarım agrımaya basladı ara verince böle oluyor nedense haklısın 21 gün dvd snde hepsi var aslında onu yapmak daha faydalı hepimize kolay gelsin :) çok sanslısın göbeksiz hayat ne güzellll :))
mrb kızlar pilates seti olmadan yapabiliyor muyuz ?
bir de youtubedan bu videoyu buldum bu mudur video?
ben de pilates değil ama jillian michaels 30 day shred yapıyorum . 10 gün kadar birlikte yapmayı düşündüm bu ikisin
Selam canım oncelıkle tebrık ederım senı acaba hangı hareketlerı yaptın ogrenebılırmıyım?bu dediginizden degil ama ben ebru sallinin intten egzersiz hareketleriyle 1.5 ayda 9 kilo verdim hic abartmiyorum.simdi 3.ayimdayim yuruyusle berlikde bu hareketleri rutin yapiyorum ve tas gibi oldum
tebrikler çok iyi incelmişsiniz :)Merhaba,
Evet canim bu video Skinny Jeans videosu :) Pilates setiyle daha cok hareket yapabilirsiniz. Birkac yatay egzersiz var ama set ile daha etkili olur bence. Sizin 30 day shred nasil gidiyor?
Ben 1 aydan fazladir pilates yapiyorum. Yediklerime de dikkat ederek 5 cm incelmisim - cok memnunum tavsiye ederim :)
21 günü tamamladım herkes belin incelmiş diyor ama göbek yerinde duruyor canım bilgi vermek istedim sonrada tatile gittim zaten regl dönemm bitsin yine başlıcam tatilde dümdüz göbekli kızlar beni yeterince mutsuz ettiçok teşekkür ederim cevabınız için :))
Selam canım oncelıkle tebrık ederım senı acaba hangı hareketlerı yaptın ogrenebılırmıyım?[/
200 mekik.100 yarim mekik
Selam canım oncelıkle tebrık ederım senı acaba hangı hareketlerı yaptın ogrenebılırmıyım?
pilates setim yoktu ama ben de dün yaptım gerçekten çok iyi çalıştırıyor. basenlerimin yandığını ciddi biçimde hissediyorsunuz :)
ısınmadan sonra skinny jeans 30 dk sürüyor değil mi yanlış birşey yapmadım ?
ben de yapamıyorum selülitsavar hateketini çok ince olmak gerekiyor sanırım ve çok esnekEvet 30 dk sürüyor ısınmadan sonra ben bugün çok iyiyim 2 gün yerlerde süründüm resmen.Ama sonucu güzel olacak inşallah . Selülit savar hareketini tam olarak yapamıyorum ben kaldıramıyorum bacaklarımı
Birbirimize destek olalım kızlar gitsin kilolarben de yapamıyorum selülitsavar hateketini çok ince olmak gerekiyor sanırım ve çok esnek
seni takipteyim canım
ben çok fazla yapmayacağım 4-5 gün kadar jillian a destek olsun diye yapıyorum canım ama konuyu takipteyim bu arada 2. Gunum de bittiBirbirimize destek olalım kızlar gitsin kilolar
tebrikler çok iyi incelmişsiniz :)
sonlara yaklaştım son günüm kaldı benim 1 ay bitmek üzere çok yoruyor ama çok şükür bitecek
diyet sonrasında (-12 kilo ) egzersizsiz bir hayat ile baya sarkmıştı vucudum 20 gün bitiminde belden 5 basenden 3 cm inceldim
jilliandan sonra leslie 4 fast mile yapıyordum bunu unutmuşum bile bunu da yarın deneyebilirim aslında (pilates setim hala yok )ama son 4 olduğu için nasıl etki eder bilemiyorum