Ebru Şallı ile skinny jeans

offf dün hiçbişi yapamadım regl oldum ( bugün bacaklarım agrımaya basladı ara verince böle oluyor nedense haklısın 21 gün dvd snde hepsi var aslında onu yapmak daha faydalı hepimize kolay gelsin :) çok sanslısın göbeksiz hayat ne güzellll :))

Ama basen sorunu var malesef benm ilk günler inanılmaz çok ağrıyordu bacaklarım oturamıyordum bile 2. Haftada regl oldum ama hiç ağrım olmadı ya çok şaşırdım meğer pilates sayesindeymiş normalde ben çok şiddetli ağrılar çekiyotum

mrb kızlar pilates seti olmadan yapabiliyor muyuz ?
bir de youtubedan bu videoyu buldum bu mudur video?
ben de pilates değil ama jillian michaels 30 day shred yapıyorum . 10 gün kadar birlikte yapmayı düşündüm bu ikisin

Merhaba,

Evet canim bu video Skinny Jeans videosu :) Pilates setiyle daha cok hareket yapabilirsiniz. Birkac yatay egzersiz var ama set ile daha etkili olur bence. Sizin 30 day shred nasil gidiyor?

Ben 1 aydan fazladir pilates yapiyorum. Yediklerime de dikkat ederek 5 cm incelmisim - cok memnunum tavsiye ederim :)

Mehabalar kızlar bende dün başladım ısınmadan önce leslie yapıyorum 30 dk. sonrada 30 dk Skinny Jeans pilates yaptım bugün zor oturuyorum Bu akşam nasıl yapacağım bakalım 15 gün devam edip daha sonra spor salonuna gitmek istiyorum haftada 3 gün genel pilates yapmayı planlıyorum inşallah olur.

bu dediginizden degil ama ben ebru sallinin intten egzersiz hareketleriyle 1.5 ayda 9 kilo verdim hic abartmiyorum.simdi 3.ayimdayim yuruyusle berlikde bu hareketleri rutin yapiyorum ve tas gibi oldum

bu dediginizden degil ama ben ebru sallinin intten egzersiz hareketleriyle 1.5 ayda 9 kilo verdim hic abartmiyorum.simdi 3.ayimdayim yuruyusle berlikde bu hareketleri rutin yapiyorum ve tas gibi oldum
Selam canım oncelıkle tebrık ederım senı acaba hangı hareketlerı yaptın ogrenebılırmıyım?

tebrikler çok iyi incelmişsiniz :)
sonlara yaklaştım son günüm kaldı benim 1 ay bitmek üzere çok yoruyor ama çok şükür bitecek
diyet sonrasında (-12 kilo ) egzersizsiz bir hayat ile baya sarkmıştı vucudum 20 gün bitiminde belden 5 basenden 3 cm inceldim
jilliandan sonra leslie 4 fast mile yapıyordum bunu unutmuşum bile bunu da yarın deneyebilirim aslında (pilates setim hala yok )ama son 4 olduğu için nasıl etki eder bilemiyorum

Kızlar benim bugün inşallah 3. günüm ama bacaklarım çok ağrıyor oturup kalkamıyorum hatta zor yürüyorum. Bu kadar zorlamak normal mi bilmiyorum. Yine yarım saat leslie ile yürüyorum sonra pilatese başlıyorum. C.tesi yapamayacağım sanırım şehir dışındayız.

çok teşekkür ederim cevabınız için :))
21 günü tamamladım herkes belin incelmiş diyor ama göbek yerinde duruyor canım bilgi vermek istedim sonrada tatile gittim zaten regl dönemm bitsin yine başlıcam tatilde dümdüz göbekli kızlar beni yeterince mutsuz etti

Selam canım oncelıkle tebrık ederım senı acaba hangı hareketlerı yaptın ogrenebılırmıyım?[/

200 mekik.100 yarim mekik
Selam canım oncelıkle tebrık ederım senı acaba hangı hareketlerı yaptın ogrenebılırmıyım?

200 normal mekik.100 yarim mekik.kollari one uzatip oturup kalkma.duvara oturur durumda yaslaniyorum 1dakk boyle duruyirum.parklardaki spor aletine oturup 40 kez kendimi yukari kaldiriyorum kollarim incecik ve sımsıki oldu

pilates setim yoktu ama ben de dün yaptım gerçekten çok iyi çalıştırıyor. basenlerimin yandığını ciddi biçimde hissediyorsunuz :)
ısınmadan sonra skinny jeans 30 dk sürüyor değil mi yanlış birşey yapmadım ?

Evet 30 dk sürüyor ısınmadan sonra ben bugün çok iyiyim 2 gün yerlerde süründüm resmen.Ama sonucu güzel olacak inşallah . Selülit savar hareketini tam olarak yapamıyorum ben kaldıramıyorum bacaklarımı

ben de yapamıyorum selülitsavar hateketini çok ince olmak gerekiyor sanırım ve çok esnek
seni takipteyim canım

Jillian a bir ara başlamıştım sonra bıraktım . 30 dk leslie 30 dk pilates yapıyorum bakalım nasıl sonucu olacak heyecanlıyım

Tesekkurler canim :)

Sizi tebrik ederim. Iyi sonuc almaniza sevindim. Hadi gayret sonuc guzel olacak :) Sonuclari bekliyoruz :)

Sevgiler.

Merhabalar kızlar geçen hafta 3 gün yapamadım evde değildik. İnşallah bu hafta kaldığım yerden devam edeceğim.Eskisi kadar ağrılarım yok bacaklarımda alıştı

kızlar merhaba
ben de cumartesi başladım bugün 3.kez yaptım. çok ağrım var ama okuduklarıma göre gayet normal bu :) devam edicem pes etmeyelim lütfen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…