- 29 Temmuz 2014
- 11
- 2
-
- Konu Sahibi sonkiucdort
Ben yeni baslayanlar icin pilates dvdsi ile baslamayi dusunuyorum. 3-4 kilo da vermem lazim ama o kadarini egzersizlerle veririm diye dusunuyorum. Sizin de dediginiz gibi 21 gun dvdsi biraz iddiali sanirim, baslangic icin cok yuklenmemek lazim bedene :) hadi bakalim kizlar, hazir miyiiiz? Batsin bu yağlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaslar,
Skinny jeans workout DVD`sine 5 gün önce basladim ve sanirim bu DVD ile güzel bir sonuc alacagim. Her zaman beslenmeme dikkat etmeme ragmen oldugum kilodan bir türlü daha zayif hale gelemiyordum ama bu DVD ve yine tabii ki yediklerime dikkat ederek 4 gün sonunda hem 1 kilo verdim hem de bacaklardan 1 cm inceldim. Yalniz bu DVDde hic karin hareketi bulunmuyor. O yüzden streching kismina gelince DVDyi durdurup, yerde mekik ve top üzerinde karin ve bel inceltme hareketleri yapiyorum. Bu sayede belim de 2 cm inceldi. Ha bir de eklemeliyim ki her aksam yatmadan önce ve sabah kalkinca 1 bardak kaynar su icine 2 yemek kasigi saf elma sirkesi koyup iciyorum. Elma sirkesinin toksinleri atici etkisini bildigim icin son birkac aydir sabahlari iciyordum ama asil olay sanirim yatmadan önce icmekmis. Zira asil zayiflama olayi uyurken gerceklesiyor. Yatmadan yarim saat önce elma sirkeli su icilince metobolizma ciddi anlamda hizlaniyor galiba. Ve güzel olan hic de diyet yapmiyor olusum. Normal yeme düzenimde devam ediyorum. Bakalim 15 gün sonra sonuc nasil olacak! :18:
Ayrica sadece DVD ile sonuc olam kanaatimce yeterli degil. Mümkün oldugunca her yere yürüyerek gitmeye cabaliyorum. Yani hergün olamsa da haftada en 3-5 defa en azindan yarim saat da hizli hizli yürünmeli.
Merhaba canim. Ben de bugun basladim. Yaklasik 15gundur diyet yapiyorum. Bu sure icinde yuruyuslerim oldu ve 3-5 kez selulit savar dvdsini yaptim. Bugun 40dk 6.0 da yurudum ve arkasindan skinny'i yaptim. Insallah araliksiz devam etmek istiyorum. :)Benden başka yapan yok mu?
Bu akşam da 10 dakika cardio ve skinny jeans yaptım.
Selamlar,bir ara ebru şallının pilates videolarını yaptım ve oldukça faydasını gördüm.Şimdi de bacaklarımın üst kısmı kalınlaşmaya başladı diye skinny jeans videosunu yapmaya başladım.Niyetim o jeanleri giymek değil yani :))
Bunun da faydasını görürüm umarım.
Merhaba arkadaslar,
Skinny jeans workout DVD`sine 5 gün önce basladim ve sanirim bu DVD ile güzel bir sonuc alacagim. Her zaman beslenmeme dikkat etmeme ragmen oldugum kilodan bir türlü daha zayif hale gelemiyordum ama bu DVD ve yine tabii ki yediklerime dikkat ederek 4 gün sonunda hem 1 kilo verdim hem de bacaklardan 1 cm inceldim. Yalniz bu DVDde hic karin hareketi bulunmuyor. O yüzden streching kismina gelince DVDyi durdurup, yerde mekik ve top üzerinde karin ve bel inceltme hareketleri yapiyorum. Bu sayede belim de 2 cm inceldi. Ha bir de eklemeliyim ki her aksam yatmadan önce ve sabah kalkinca 1 bardak kaynar su icine 2 yemek kasigi saf elma sirkesi koyup iciyorum. Elma sirkesinin toksinleri atici etkisini bildigim icin son birkac aydir sabahlari iciyordum ama asil olay sanirim yatmadan önce icmekmis. Zira asil zayiflama olayi uyurken gerceklesiyor. Yatmadan yarim saat önce elma sirkeli su icilince metobolizma ciddi anlamda hizlaniyor galiba. Ve güzel olan hic de diyet yapmiyor olusum. Normal yeme düzenimde devam ediyorum. Bakalim 15 gün sonra sonuc nasil olacak! :18:
Ayrica sadece DVD ile sonuc olam kanaatimce yeterli degil. Mümkün oldugunca her yere yürüyerek gitmeye cabaliyorum. Yani hergün olamsa da haftada en 3-5 defa en azindan yarim saat da hizli hizli yürünmeli.
Benden başka yapan yok mu?
Bu akşam da 10 dakika cardio ve skinny jeans yaptım.
büyük boy top ,iki minik top avuc içini doldurnlardan, bitane futbol topu büyüklüğünde top, plates bandı ve cemberi ,ayaklara bağlamak için agırlık,dambıl (bence 1kg mı gecmemeli),mat,spor ayakkbı,uygun kıyafet aklıma gelenler bunlar ama bende sadece büyük top dambıl ve bant var bunlarlada rahatlıkla yaptım hareketleri mesela çemberi bacagın içine koyup yaptgı hareketi ben büyük topla yaptım orta boy topla yaptgı hareketide benim minik minderimle yaptım eger sürekli yapıcaksan bu malzemeri al ama benm gibi cabuk bıkıyorsan bi işten sadece bant ve büyük topla da işin görülürMerhaba kızlar
Ben diyetisyene gidiyorum ve spor olarak bu dvd yi denemek istiyorum. Top yada farklı yardımcı bir ürün kullanılıyormu internetten alıcam almışken gereken ne varsa hepsini söyleyeyim dedim:)
Yardımcı olursanız çok sevinirim öpüyorummm
Canım faydasını gördün mü gerçekten araştırıyorum bende sabahtan beri kafam karıştı. Bende eliptik bisiklette var biraz kısa sürede bişeyler olsun istiyorum da:)büyük boy top ,iki minik top avuc içini doldurnlardan, bitane futbol topu büyüklüğünde top, plates bandı ve cemberi ,ayaklara bağlamak için agırlık,dambıl (bence 1kg mı gecmemeli),mat,spor ayakkbı,uygun kıyafet aklıma gelenler bunlar ama bende sadece büyük top dambıl ve bant var bunlarlada rahatlıkla yaptım hareketleri mesela çemberi bacagın içine koyup yaptgı hareketi ben büyük topla yaptım orta boy topla yaptgı hareketide benim minik minderimle yaptım eger sürekli yapıcaksan bu malzemeri al ama benm gibi cabuk bıkıyorsan bi işten sadece bant ve büyük topla da işin görülür)
şimdi burdaki arkadasların biçoğu faydasını görmüş okuduklarıma göre sıkılaşmak isiyosan bu dvd yeterli ama yanonda kilo fazlalağın varsa bence eliptikle ısın30 dk kadar sonra dvd ye gecersin.ben sadece 2 gün yaptım :) cok kısa biliyorum ama ramazan girdi sonra bayram sonra tatil düğünler anca bu hafta bosa cıktım bugün bende denicem tekrar bakalım sonuç ne olcak :) bende 21 günlük dvd si var d&r dan almıstım skiny de youtube indirmiştim belki ikisini dönüşümlü yapabilrim mutlaka faydası olur ama beklentin ne onu karsılarmı bilmem canımCanım faydasını gördün mü gerçekten araştırıyorum bende sabahtan beri kafam karıştı. Bende eliptik bisiklette var biraz kısa sürede bişeyler olsun istiyorum da:)
Sen nedersin?
Evet haklısın kilo için eliptik ilk etapta kullanmam gereken bir alet. Ama yanındada bunu deneyebilirim.şimdi burdaki arkadasların biçoğu faydasını görmüş okuduklarıma göre sıkılaşmak isiyosan bu dvd yeterli ama yanonda kilo fazlalağın varsa bence eliptikle ısın30 dk kadar sonra dvd ye gecersin.ben sadece 2 gün yaptım :) cok kısa biliyorum ama ramazan girdi sonra bayram sonra tatil düğünler anca bu hafta bosa cıktım bugün bende denicem tekrar bakalım sonuç ne olcak :) bende 21 günlük dvd si var d&r dan almıstım skiny de youtube indirmiştim belki ikisini dönüşümlü yapabilrim mutlaka faydası olur ama beklentin ne onu karsılarmı bilmem canım
dün gece skiny jeans i tekrar yaptım .arada kacırdıgım hareketler oldu (yorgunluktan yapamadagım )mesela ayaklarda bant varken daireler çiziyoduk ya onu yapamadım çünkü onun öncesinde aynı ayakta 2 harekt daha vardı siz yapabiliyormusnuz hepsini :))
bugün agrım yok ebru salllı hatta yarın sabah beni hatırlıcaksınız dio ama acıkcası hiç hatırlamadım :) bugün yapmazsam bişler yarın agrıcak ama onu biliyorum cok kararsızım acaba 21 gün dvd sni mi yapsam skiny e mi devam etsem skiny de cünkü göbekle alakalı bişi yok benim göbek sorunumda var sizce ne yapmak lazım kızlar öneriniz varmı?program bitincemi başlamaılıyım yoksa 1 gün skiny diğer gün 21 günlük dvd yi mi yapsam ikisini birden önermiyin pestilim cıkar :)))
bugün agrım yok ebru salllı hatta yarın sabah beni hatırlıcaksınız dio ama acıkcası hiç hatırlamadım :) bugün yapmazsam bişler yarın agrıcak ama onu biliyorum cok kararsızım acaba 21 gün dvd sni mi yapsam skiny e mi devam etsem skiny de cünkü göbekle alakalı bişi yok benim göbek sorunumda var sizce ne yapmak lazım kızlar öneriniz varmı?program bitincemi başlamaılıyım yoksa 1 gün skiny diğer gün 21 günlük dvd yi mi yapsam ikisini birden önermiyin pestilim cıkar :)))