Ebru Şallı ile skinny jeans

[QUOTE="hande_buse88,89, member: 224645durumu bende yaşadım ham vücudumuz ağrı oluyor kas gevşeltici aldım ben çok ağrım olduğunda İş yerinde masamdan kalkıp müdürün odasına, özellikle tuvalete gitmek çok zordu [/QUOTE]
Gecede uyuyamadim 10 aylik bebegim var durmadi oturamiyorum bile gece daha coktu agrisi simdi biraz hafifledi

Anladm bence sızde sorun yok sadece ara verdıgınız ıcın bunu yasamıssınızdır:)bence bırakmayın ben yıllardır spor yaptıgım ıcın ıkı gun yapmazsam resmen vucudum ıstıo ıste ozaman agrılarım oluoPılates gercekten devamlılık gosterırsenız cok faydası olan vucudun heryerını calıstıran bı spor kı sızde yapmıssını cok ıı bılırsınız cok gecmıs olsun umarım bıan once gecer agrılarınız:)

Ben 5 gün çektim o acıyı canım . Ama şimdi ağrı kalmadı bacaklarımı daha rahat hareket ettiriyorum .

çok sevindim :) ben de şimdi o durumdayım. inşallah işe yarar bakalım 2 gün sonra 14 oluyo. ama devam etmeyi düşünüyorum. siz ölçülerinize baktınız mı bir değişiklik olmuş mu?

[QUOTE="bookm, post: 37053649,: 6237haba, vücudunuz su tutmuş veya ödem yapmış olabilir. ilk günler benim de kilom biraz arttı. yiyecek ve içeceklerinizle desteklerseniz çok iyi olur aslında :)[/QUOTE]
Neler yemem lazim bu arada 10 aylik bebegim var emziriyorum

yani ben diyetisyen veya doktor değilim bilemem tabi
[QUOTE="bookm, post: 37053649,: 6237haba, vücudunuz su tutmuş veya ödem yapmış olabilir. ilk günler benim de kilom biraz arttı. yiyecek ve içeceklerinizle desteklerseniz çok iyi olur aslında :)
Neler yemem lazim bu arada 10 aylik bebegim var emziriyorum[/QUOTE]

ben diyetisyen veya doktor olmadığım için bişey demem doğru olmaz aslında bir de bebişiniz varmış,Allah bağışlasın :) ama ben tarçınlı süt, yeşil çay ve şekersiz türk kahvesi içmeye calısıyorum gün içinde. bunlar en azından metabolizmamı calıstırıyor.

ebru nun kızları SKINNY-JEANS giymeye özendirip

UOTE=" post: 37054454, memr: 623n diyetisyen oktor değilim bilemem tabi

Neler yemem lazim bu arada 10 aylik bebegim var emziriyorum[/QUOTE]

ben diyetisyen veya doktor olmadığım için bişey demem doğru olmaz aslında bir de bebişiniz varmış,Allah bağışlasın :) ama ben tarçınlı süt, yeşil çay ve şekersiz türk kahvesi içmeye calısıyorum gün içinde. bunlar en azından metabolizmamı calıstırıyor.[/QUOTE]
SaGol canim Rabbim isteyen herkese hayirli ise versin bende onlari tuketiyorum canim cevapladigin icinde tesekkur ederim

Benim ilk 14 gün bitti şimdi haftada 4e düşürdüm :) baya etkisi oldu açıkçası ama devam etmem gerekiyor.
bi sorum olucak ama
hareketleri ezberledim artık dvd olmadan yapıyorum ama kaç tekrar yapsam faydalı olur bilemiyorum :/ bazılarını cok bazılarını az yapıyor içim rahat etmedi

Kızlar ne alemdesiniz? Ben regl döneminden sonra devam ettim şu an 1 haftamı doldurdum :) bu zamana kadar yürüyüş yapmadım; ama artık yürüyüş de yapacağım :) Şimdi ölçülerimi yazayım :)
Kalça :91
Basen:54.5-54 emin olamadım bir türlü
Baldır:32.5
Kızlar benim etim bıngıl ondan bu sonuçları alıp çabuk incemiş olabilirim bilmiyorum:) Beslenme düzeni yok işte bende aşırı bir iştah var tek sıkıntım o Benim gibi ölçen sonuç alan var mı?

Buna ben de başlayacağım internetten indirip hareketlerine baktım. Ve bir dönem 1 ay kadar platese gitmiştim oradaki bacak ve kalça hareketlerine benzer hareketler var. Ben de sadece bant var o hareketleri yapacağım. Daha sonra diğer aletleri de alıp tamamını yapabilirim diye düşünüyorum. Bakalım nasıl olacak.

Benim 14 gün doldu. 3 cm kadar inceldim. Şimdi devam ediyorum haftada 3 veya 4 yapmaya calısıyorum bi de hareketleri ezberledim dvdsiz yapıyorum artık. :)

Sevgili eski 91 birsey soracağım bu basen diye olctugun yer tam neresi canım bende olcucem de bir yardımcı olur musun.anlamadim

Kızlar Ebru şallı ile yağlarınızdan kurtulun videosunu arka arkaya 6gün yaptım o videoda daha çok bacak hareketleri var gerçekten bacakları acayip daraltıyo ve iç bacağı sıkılaştırıyo bu videoyu şiddetle tavsiye ederim ama ebru şallı ile süper bir karın videosunu 21 gün arka arkaya yaptım sadece belim inceldi ama akt karnım göbeğim hala duruyordu anlıcağınız bu videodan o kadar sonuç alamadım ama şunu anladım pilates çok nankör bir spor bıraktığınız gibi eski vucudunuza dönüyorsunuz yani ya hayat tarzı haline getirip her gün vakit ayrılıcak yada boşa kürek çekilmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…