- 25 Ağustos 2014
- 893
- 917
- 37
-
- Konu Sahibi sonkiucdort
Anladm bence sızde sorun yok sadece ara verdıgınız ıcın bunu yasamıssınızdır:)bence bırakmayın ben yıllardır spor yaptıgım ıcın ıkı gun yapmazsam resmen vucudum ıstıo ıste ozaman agrılarım oluoSevgili olduygu önceden hergün düzenli plates yapıyordum ama doğum yaptım çocuklar derken 10 ay sonra ilk defa yaptım. Ama çok fena bacagimin üzeri acıyor birde yere yatıp selülit savar hareketleri yapıyor ya kramplar giriyor acaba bende mi sorun var
Ben 5 gün çektim o acıyı canım . Ama şimdi ağrı kalmadı bacaklarımı daha rahat hareket ettiriyorum .
Ama bacaklarimin üzeri niye şişti anlayamadım
Neler yemem lazim bu arada 10 aylik bebegim var emziriyorum[/QUOTE][QUOTE="bookm, post: 37053649,: 6237haba, vücudunuz su tutmuş veya ödem yapmış olabilir. ilk günler benim de kilom biraz arttı. yiyecek ve içeceklerinizle desteklerseniz çok iyi olur aslında :)
ebru nun kızları SKINNY-JEANS giymeye özendiripyapan varmı ? çok iddialı görünüyor.15 günde 2 beden incelme vaad ediyor.
sık sorulan sorular ve cevapları burda http://www.ebrusallistore.com/content13/SKINNY-JEANS-EGZERSIZLERI
henüz almadım.aranızda alıpta yapmaya baslayan varmı?? :44:
yapan varmı ? çok iddialı görünüyor.15 günde 2 beden incelme vaad ediyor.
sık sorulan sorular ve cevapları burda http://www.ebrusallistore.com/content13/SKINNY-JEANS-EGZERSIZLERI
henüz almadım.aranızda alıpta yapmaya baslayan varmı?? :44:[/Q
ebru kızları SKINNY-JEANS giymeye özendirip DVD lerini satmak..
Canımmm cok tesekkurederımmm supersınn:))bende yapmıstm onu bıkac kez ama bırakmıstm yarından ıtıbaren baslıorm
Aynen canımm devam edıorum soledıgıden berı gercekten yaparken basenlerım yanıo supersın valla bırakmıcam devammmVazgecmek yok hafta da 2-3 kere yap ve sonucu gör diyor :) 20 dakkacık ya ne kiiiii
Kuzu sonuçları paylaş tamam mı?:)Aynen canımm devam edıorum soledıgıden berı gercekten yaparken basenlerım yanıo supersın valla bırakmıcam devammm
Tabııkı paylasırımm canımmm:)))Kuzu sonuçları paylaş tamam mı?:)