- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
-
- Konu Sahibi sonkiucdort
Ben 5 gün çektim o acıyı canım . Ama şimdi ağrı kalmadı bacaklarımı daha rahat hareket ettiriyorum .kızlar merhaba
ben de cumartesi başladım bugün 3.kez yaptım. çok ağrım var ama okuduklarıma göre gayet normal bu :) devam edicem pes etmeyelim lütfen :)
Merhaba acaba ındırmıs oldugun programın adını ogrenebılırmıyım ?Ben yıllar önce bir program indirmiştim. O zaman plates bu kadar populer değildi. Kadının adını bilmiyorum. Hollywood studyolarında çekilmiş. 4-5 kişiyle çalışıyor ve mutlaka 1 kişi hareketin basitleştirilmiş halini yapıyor. Karın, bacak ve tüm vucut için olanları mevcut. Bacak videosu 20 dk. Sonunda da diyor haftada 2-3 kere yapın, sonuçları görmeniz çok zaman almaz diye. Plates te devamlılık şart. Kilo verme sıkılaşma olarak düşğnmeyin bence. Yani araç olsun amaç değil. Önemli olan kaslarınızı esnetmeniz, omurganızı desteklemeniz, menepoz döneminde çökme dönemine girmemeniz ve eklem ağrıları çekmeyip kimseye
Merhaba kızlar bu sabah ölçülerimi ölçtüm:)Olan ve hedeflerimi yazıyorum :)
Kalça:93.5 Hedef:88
Basen:56 Hedef:50
Baldır:34 Hedef:30
Bakalım 21 gün sonra ne olacak :) Tabi bu kadar incelme hayal olur ama 2şer sanim bile incelsem başarıdır pilatesle devamlılıkla bu adar incelme de sağlanabilir belki:) Bu arada benim kemiklerim ince ve etim de gevşek yapılı
Süper olur canımmm :) benim de en fenası basenler ya ötekiler yine o kadar değil de :) Bence yapabiliriz :)Canım bende bugün ölçümlerimi yazayım birlikte motivasyonumuzu sağlayalım nasıl olur? benim ölçülerim daha fazladır amaBasenlerim hiç bu kadar genişlememişti.
Günaydın canım ben bugün başlayacağım inşallah tam 7 gün yaptım işler girdi araya devam edemedim böyle giderse spor salonuna gideceğim istikrarlı olmam lazımSüper olur canımmm :) benim de en fenası basenler ya ötekiler yine o kadar değil de :) Bence yapabiliriz :)
Canım ya ben de ne güzel 2 gün yaptım; fakat bugün yine gelmemesi gereken bir zamanda regl oldumGünaydın canım ben bugün başlayacağım inşallah tam 7 gün yaptım işler girdi araya devam edemedim böyle giderse spor salonuna gideceğim istikrarlı olmam lazım
ben geçen yaz 5 gün kadar yapmıştım harika selülit savarda kalçam resmen kalkmaya başlamıştı ve basenlerim daralmıştı sonra okul vs derken yapamadımHande_buse88 o 7 günde farkı gördün mü söyle net cevaplar istiyorum. Bende selulit savar dvdsi hemen hemen aynı gibi hareketleri bende ona başlayacağım inş
Tatlım mari winsormuş, 20 dklık video benim bacaklar için yaptığım:) dene mutlakaMerhaba acaba ındırmıs oldugun programın adını ogrenebılırmıyım ?
Canımmm cok tesekkurederımmm supersınn:))bende yapmıstm onu bıkac kez ama bırakmıstm yarından ıtıbaren baslıormTatlım mari winsormuş, 20 dklık video benim bacaklar için yaptığım:) dene mutlaka
Canım bundan once hıc spor yaptınmı yada pılates gecmısın varmıydı?bende ılk yaptgımda squat ve lunge hareketlerınden dolayı bıraz hamlama oldu ama senın bahsettgn gıbı deıl cnku oncedende hep spor yapardım kı hala devam edıormArkadaşlar dün skiny Jean dvdsini yaptım ama bugün üst bacaklarimin önü sert ve ağrıyor yürümekte zorluk çekiyorum çok acıyorbu normalmi boyle sis kalir mi? sizde boyle oldu mu
Aynı durumu bende yaşadım ham vücudumuz ağrı oluyor kas gevşeltici aldım ben çok ağrım olduğundaArkadaşlar dün skiny Jean dvdsini yaptım ama bugün üst bacaklarimin önü sert ve ağrıyor yürümekte zorluk çekiyorum çok acıyorbu normalmi boyle sis kalir mi? sizde boyle oldu mu