Ebru Şallı ile skinny jeans

Ben yıllar önce bir program indirmiştim. O zaman plates bu kadar populer değildi. Kadının adını bilmiyorum. Hollywood studyolarında çekilmiş. 4-5 kişiyle çalışıyor ve mutlaka 1 kişi hareketin basitleştirilmiş halini yapıyor. Karın, bacak ve tüm vucut için olanları mevcut. Bacak videosu 20 dk. Sonunda da diyor haftada 2-3 kere yapın, sonuçları görmeniz çok zaman almaz diye. Plates te devamlılık şart. Kilo verme sıkılaşma olarak düşğnmeyin bence. Yani araç olsun amaç değil. Önemli olan kaslarınızı esnetmeniz, omurganızı desteklemeniz, menepoz döneminde çökme dönemine girmemeniz ve eklem ağrıları çekmeyip kimseye

Ben yıllar önce bir program indirmiştim. O zaman plates bu kadar populer değildi. Kadının adını bilmiyorum. Hollywood studyolarında çekilmiş. 4-5 kişiyle çalışıyor ve mutlaka 1 kişi hareketin basitleştirilmiş halini yapıyor. Karın, bacak ve tüm vucut için olanları mevcut. Bacak videosu 20 dk. Sonunda da diyor haftada 2-3 kere yapın, sonuçları görmeniz çok zaman almaz diye. Plates te devamlılık şart. Kilo verme sıkılaşma olarak düşğnmeyin bence. Yani araç olsun amaç değil. Önemli olan kaslarınızı esnetmeniz, omurganızı desteklemeniz, menepoz döneminde çökme dönemine girmemeniz ve eklem ağrıları çekmeyip kimseye
Merhaba acaba ındırmıs oldugun programın adını ogrenebılırmıyım ?

Kızlar merhaba ben daha önce 3' er 4' er gün pilates yapıp, hep sıkılıp bıraktım; fakat devamlı yapmak istiyorum artık. Uzuunnn bir aradan sonra ilk kez bir dvd'ye para verip ebru şallının skinny jeans dvd'sini aldım ki motive olabileyim para verdim boşa gitmesin diye:) Şimdi yarın DVD'ye başlıyorum kızlar motivasyonlarınızı eksik etmeyin yarın sabah başlangıç ölçülerimi yazacağım bir de 21 günlük kür sonunda yazacağım. Erkek arkadaiım çok fit benim de fit olmam lazım haydi kızlar pilatese :)

Merhaba kızlar bu sabah ölçülerimi ölçtüm:)Olan ve hedeflerimi yazıyorum :)
Kalça:93.5 Hedef:88
Basen:56 Hedef:50
Baldır:34 Hedef:30
Bakalım 21 gün sonra ne olacak :) Tabi bu kadar incelme hayal olur ama 2şer sanim bile incelsem başarıdır pilatesle devamlılıkla bu adar incelme de sağlanabilir belki:) Bu arada benim kemiklerim ince ve etim de gevşek yapılı

Merhaba kızlar bu sabah ölçülerimi ölçtüm:)Olan ve hedeflerimi yazıyorum :)
Kalça:93.5 Hedef:88
Basen:56 Hedef:50
Baldır:34 Hedef:30
Bakalım 21 gün sonra ne olacak :) Tabi bu kadar incelme hayal olur ama 2şer sanim bile incelsem başarıdır pilatesle devamlılıkla bu adar incelme de sağlanabilir belki:) Bu arada benim kemiklerim ince ve etim de gevşek yapılı

Canım bende bugün ölçümlerimi yazayım birlikte motivasyonumuzu sağlayalım nasıl olur? benim ölçülerim daha fazladır ama :KK51::KK51:Basenlerim hiç bu kadar genişlememişti.

Süper olur canımmm :) benim de en fenası basenler ya ötekiler yine o kadar değil de :) Bence yapabiliriz :)
Günaydın canım ben bugün başlayacağım inşallah tam 7 gün yaptım işler girdi araya devam edemedim böyle giderse spor salonuna gideceğim istikrarlı olmam lazım :KK62:

Hande_buse88 o 7 günde farkı gördün mü söyle net cevaplar istiyorum. Bende selulit savar dvdsi hemen hemen aynı gibi hareketleri bende ona başlayacağım inş

Günaydın canım ben bugün başlayacağım inşallah tam 7 gün yaptım işler girdi araya devam edemedim böyle giderse spor salonuna gideceğim istikrarlı olmam lazım :KK62:
Canım ya ben de ne güzel 2 gün yaptım; fakat bugün yine gelmemesi gereken bir zamanda regl oldum:KK43: 3 gün alesef ara veriyorum sonra baştan hiç yamamış gibi başlayacağım :KK43:

Hande_buse88 o 7 günde farkı gördün mü söyle net cevaplar istiyorum. Bende selulit savar dvdsi hemen hemen aynı gibi hareketleri bende ona başlayacağım inş
ben geçen yaz 5 gün kadar yapmıştım harika selülit savarda kalçam resmen kalkmaya başlamıştı ve basenlerim daralmıştı sonra okul vs derken yapamadım

Arkadaşlar dün skiny Jean dvdsini yaptım ama bugün üst bacaklarimin önü sert ve ağrıyor yürümekte zorluk çekiyorum çok acıyor :KK61:bu normalmi boyle sis kalir mi? sizde boyle oldu mu

Arkadaşlar dün skiny Jean dvdsini yaptım ama bugün üst bacaklarimin önü sert ve ağrıyor yürümekte zorluk çekiyorum çok acıyor :KK61:bu normalmi boyle sis kalir mi? sizde boyle oldu mu
Canım bundan once hıc spor yaptınmı yada pılates gecmısın varmıydı?bende ılk yaptgımda squat ve lunge hareketlerınden dolayı bıraz hamlama oldu ama senın bahsettgn gıbı deıl cnku oncedende hep spor yapardım kı hala devam edıorm

Sevgili olduygu önceden hergün düzenli plates yapıyordum ama doğum yaptım çocuklar derken 10 ay sonra ilk defa yaptım. Ama çok fena bacagimin üzeri acıyor birde yere yatıp selülit savar hareketleri yapıyor ya kramplar giriyor acaba bende mi sorun var :KK51:

Kızlar ben grip oldum resmen sürünüyorum akşam eve gidince sporu bıraktım çok hızlıydım ama hastalık arama girdi.
Ebru Şallı ile skinny jeans dvd sini yapıpta sonuç almayacak birinin olacağını düşünmüyorum iç bacaklarım sıkılaşmaya başlamıştı. Pazar günü yapayım dedim 15 dk sonrasında kolum bacağım kalkmadı:mad:

Aynı durumu bende yaşadım ham vücudumuz ağrı oluyor kas gevşeltici aldım ben çok ağrım olduğunda :KK49:İş yerinde masamdan kalkıp müdürün odasına, özellikle tuvalete gitmek çok zordu :KK14::KK14:

X