Ebru Destan'ın yalnız değiliz kitabını okuyan var mı?

Çayı cnm su kaynatıp 5 dk bekletip içeceksin .
Yarım litre süt tencereye al.Tencereye bir demet maydanoz da parçalı olarak at. İyice kaynayana ve üzerinden buharlar çıkana kadar ateşte tut.sonra kaynatıp tan sonra sütün üstüne kendini yakmadan otur cnm ama havlu yada çarşaf gibi birşey sar mutlaka .

Çok sağol canım.
Rakı ne kadar koyayım?

merhaba

ebru destan' ın süt, rakı ve maydanoz ile yapılan kürün ölçülerini ve tarifini verir misiniz?

bende yazdım kendisine ama cevap gelmedi.
teşekkürler
Cnm kusura bakma bikaç gündür bakamadım kadınlar kulübüne.
Ebru Destan'ın bizzat yazdığı mesajı paylaşayım dilersen:

"Kaynar suya bir demet maydanoz at,bir çay bardağı rakı,bir çay bardağı süt koy,iyice karıştır biraz daha kaynat,bir leğene koy ama üzerine çömelebileceğin bir ölçüde olsun,beline havlu sarıp tüten buhara tut içindeki bütün iltihap vs akacak haftada 2 kere yap aman dikkat et yakma bir tarafınıbir çaydanlık su,regl biter bitmez başla,yumurtlama zamanında eşinle olursan ara ver belki hamile kalmış olabilirsin çayı 2 dk kaynat 2 dk demle bal koyabilirsin içerken
Yap mutlaka siz anne olacaksınız korkmayın"

Böyle de güzel dileklerde bulunan tatlı bi kadın kendisi bu arada buhar kürüne rakı koymanın amacı rakıda anason olduğu için yumurtalıkları uyarması cnm.yani daha etkili olur rakı kullanman.
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.ben bir ay yapıp bıraktım ama pişmanım tekrar başlıcam.Allah senin ve tüm anne adaylarının gönlüne göre versin

Canım merhaba olur mu öyle şey. Tabiki bakmayanilirsin kk ne.
Değer verip önemseyip yazman bile çok güzel. Hemde aynısını kopyalaşmışsın. Çok teşekkür ederim.
Bu ay buhar kürünü nasipse yapacağım.
Allah' ın izni ile tez zamanda hepimiz hayırla sağlıkla evladımızı kucağımıza alacağız. Rabbim ol dediğinde olacak inş.
Ya kür yapalım ama rahatta olalım. Bebek olduktan sonra Allah nasip ederse ömür boyu biizmle olacak. Geç olması değilde hayırlı olması önemli.

Allah razı olsun. O kadar düşünceli yazmışsın ki bne mahcup oldum. Çok teşekkür ederim.
Hayatta herşey nasip kısmet. Bizde bize nasip olacak zamanı bekleyeceğiz.
Sonuçları inş olumlu şekilde burada paylaşmak nasip olur. Amin.

Sevgiler

Canim merhaba sana bisey soracaktım bu bitki çayının tadı biraz acı degil mi ben dün aldım yaptım ama içemedim olecem sandım bi acı tadı var bal koysam olur degil mi aklıma geldi dedim faydası olmaz belki ama siz de bal koyabilirsiniz yazmışsınız biraz acimtirak degil mi tadı yanlış almadım cunku aktar verdi hepsini ama

canım suda konulması gerekmiyor mu yarım litre veya 1 litreydi sanırım rakıyla süy 2 çay bardağı yapar az değil mi

Evet cnm bal koyup içebilirsin ama yaptığın çayın tadı otları suda fazla bekletmenden olabilir ya da otları bir tutamdan fazla koyduysan acı olmuştur.

canım suda konulması gerekmiyor mu yarım litre veya 1 litreydi sanırım rakıyla süy 2 çay bardağı yapar az değil mi
Evet kuzum bir çaydanlık su olacak içine rakıyla sütü ekliceksin birer bardak bir demet de maydonoz.su yerine 1 litre süt de kullanabilirsin,birşey farketmiyo önemli olan o buharın üstüne oturmak.bazı yerlerde okuduğuma göre de buhar küründen hemen sonra ilişki tavsiye ediliyor.tabi kendini,özellikle ayaklarını sıcak tutman gerekiyo bu kürden sonra

Öyle canım gerçekten.nasipten öte köy yok.tedbiri bizden,takdiri Allah'tan.İnşallah biz de güzel haberlerimizi paylaşırız burda.zaman beklemiyo çünkü yaş gidiyo
Bu arada sen kaç yaşındasın ve ne kadar zamandır evlat sahibi olmayı bekliyorsunuz cnm bnm?

Kizlar hazir sut mu kullandiniz yoksa dogal inek sutunu mu?Uygulayanlar bilgilendirirse sevinirim.
1 lt su
Yarim litre sut
Bir tutam maydanoz
1cay bardagi raki.
Dogru mu anladim?

Kizlar hazir sut mu kullandiniz yoksa dogal inek sutunu mu?Uygulayanlar bilgilendirirse sevinirim.
1 lt su
Yarim litre sut
Bir tutam maydanoz
1cay bardagi raki.
Dogru mu anladim?
Sütün nasıl olduğu farketmiyo tatlım.

1 çaydanlık su
1 demet maydonoz
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı rakı kullanılacak.

Bunları kaynatıp üzerine çömelebileceğin bir leğene koyuyosun,ilk buharı biraz geçtiğinde(kendini yakmaman için yani) beline çarşaf sarıp üzerine çömeliyosun.haftada iki ya da üç kez yapman yeterli.tabi adet bitiminden yumurtlama gününe kadar olan süre içinde.

Tesekkur ederim canim.Allah hepimizin yardimcisi olsun bu kurler de vesilesi olsun insallah..

aynen canım bende denedim benimkinde rakı yoktu sadece sütle maydanoz vardı

İyi gidiyor hamilelik her gün başka yerim ağrıyor ama olsun :) çoban çantası, çıban perçemi ve aslan perçemini bir lt suda kaynatıp sabah akşam içiyordum canım , allah sana da nasip etsin inşşş
Merhaba ben de bu küre yeni başladım. Adetli iken de kullandınız mi otları ? Sabah akşam mi tükettiniz? Aç tok farkeder mi ?

Merhaba ben de bu küre yeni başladım. Adetli iken de kullandınız mi otları ? Sabah akşam mi tükettiniz? Aç tok farkeder mi ?
Cnm hamile olmadığın kesinleştiğinde yani adetinin ikinci günü başlıyosun,yumurtlama gününe kdr kullanıyosun.tok karınla içmen daha etkili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…