- 29 Mart 2017
- 438
- 186
- 103
canım bende az gelmişti ben iki gün yapmıştım bide ama rahatlama vardı
inş faydasını görürsün canım haftada iki kere yap bakalım bende bu ay geçsin öyle yapacağımBen bu ay bir aksilik çıkmazsa Allah' ın izniyle reglim haftaya. Biter bitmez yumurta günüm dahil her gün yapıcam. Yumurtam olduktan sonra bırakıcam.
Hesabıma göre 5 gün yapıyorum kürü. İnş faydalı olur.
Hayırlısı cnm.ben de bu ay daha düzenli yapıcam bakalım inşallah işe yarar bu kez.Ben bu ay bir aksilik çıkmazsa Allah' ın izniyle reglim haftaya. Biter bitmez yumurta günüm dahil her gün yapıcam. Yumurtam olduktan sonra bırakıcam.
Hesabıma göre 5 gün yapıyorum kürü. İnş faydalı olur.
Hayırlısı cnm.ben de bu ay daha düzenli yapıcam bakalım inşallah işe yarar bu kez.
Ben sana ne kadar süredir çocuk beklediğinizi sormuştum ama cevap vermedin cnm bnm? Problem değilse öğrenebilir miyim?
Adetliyken başladım ebru destan yazdı bana instagramdan adetliyken başla diye,sabah akşam içtim , sabah açken bi de gece uyumadan içiyordum canım biraz geç yazdım kusura bakmaMerhaba ben de bu küre yeni başladım. Adetli iken de kullandınız mi otları ? Sabah akşam mi tükettiniz? Aç tok farkeder mi ?
Rabbim sağ salim kavuştursun evladınızı size inşallahAdetliyken başladım ebru destan yazdı bana instagramdan adetliyken başla diye,sabah akşam içtim , sabah açken bi de gece uyumadan içiyordum canım biraz geç yazdım kusura bakma
O ay hamile kaldım artık ondan mı rahim filmi çektirmiştim ondan mı bilmiyorum ama kuzum o ay geldi:) iyi dilekleriniz için çok sağolun Allah isteyen herkese ve size hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinRabbim sağ salim kavuştursun evladınızı size inşallah
Peki bu kürler sayesinde mi gebe kaldınız? Ve ne kadar sürede söyleyebilir misiniz?
merhaba,Adetliyken başladım ebru destan yazdı bana instagramdan adetliyken başla diye,sabah akşam içtim , sabah açken bi de gece uyumadan içiyordum canım biraz geç yazdım kusura bakma
Adetliyken başla 1. Gün sonuncu gün fark etmez ben otları bulunduğum yerde bulamadığım için sanırım 4. Gündü otları bulur bulmaz başladım ,bir hafta falan içtim yumurtlama gününe yakın bıraktım, buhar kürünü iki kere yaptım yumurtlamadan önce öneriliyormerhaba,
adetin kaçıncı günü başladınız ve ne kadar süre içtiniz? benim yumurtlama günüm belli olmuyor adet düzensizliği var 35 günü geçebiliyor? ne kadar süre içmem gerekir? buhar kürünü ne zaman yapmam gerekir?
Siz de rakı mı kullandınız, ölçülerinizi yazar mısınızAdetliyken başla 1. Gün sonuncu gün fark etmez ben otları bulunduğum yerde bulamadığım için sanırım 4. Gündü otları bulur bulmaz başladım ,bir hafta falan içtim yumurtlama gününe yakın bıraktım, buhar kürünü iki kere yaptım yumurtlamadan önce öneriliyor
Bir litre su bir çay bardağı süt ve bir demet maydanozu kaynattım rakı eklemedimSiz de rakı mı kullandınız, ölçülerinizi yazar mısınız
Cevabını geç aldım, ben 1 tl süt yaptım hiç sür kullanmadım, peki yaptığınızdan hemen sonra çalışma oldu muBir litre su bir çay bardağı süt ve bir demet maydanozu kaynattım rakı eklemedim
O gün değil ertesi gün oldu ,bi de yumurtlama zamanı hiç kür falan yapmadım 3 gün üst üste oldu bence o zaman tuttuCevabını geç aldım, ben 1 tl süt yaptım hiç sür kullanmadım, peki yaptığınızdan hemen sonra çalışma oldu mu
Merhaba canımÖyle canım gerçekten.nasipten öte köy yok.tedbiri bizden,takdiri Allah'tan.İnşallah biz de güzel haberlerimizi paylaşırız burda.zaman beklemiyo çünkü yaş gidiyo
Bu arada sen kaç yaşındasın ve ne kadar zamandır evlat sahibi olmayı bekliyorsunuz cnm bnm?
Geçmiş olsun cnm bnm kendini sıcak tutman gerekiyo bu kürden sonra diye önceki mesajlarımda yazmıştım bn amaMerhaba canım
Oturma banyosu gibi olan kürü 3 kere yaptım. Ama bir tanesi pek iyi olmadı polar sarmıştım ondan sanırım terleme olmadı hiç.
Ama üşüttüm malesef ve zaten olan mantar enfeksiyonum tetiklendi ve idrar yollarını da üşütmüşüm sistit gibiyim.
Doktora gittim ilaç aldım rahatlamaya başladım.
Salı günü tekrar başlayacağım yapmaya kısmetse.
Akıntım geliyor bayağı kürden mi acaba yoksa hastalıktan mı bilemedim?
Sende ne gibi durumlar olmuştu acaba?
Teşekkürler canım
Sağol canım inş geçicekGeçmiş olsun cnm bnm kendini sıcak tutman gerekiyo bu kürden sonra diye önceki mesajlarımda yazmıştım bn amaayaklarını özellikle...
Bende çok büyük bi rahatlama olmuştu mesela.akıntım baya geldi ve bunun olması iyi bşy ama cnm merak etme.
Sen rakı da eklemiş miydin küre cnm? Bn bu ay öyle yapmayı düşünüyorum...
P Pembemavi17 canım yardımcı olurmusunKızlar üçü bir arada çayı yirmi dakika beklettiğimiz için mi tadı acı oluyor, yapanlar yorum yapabilir mi
P Pembemavi17 canım yardımcı olurmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?