• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru Destan'ın yalnız değiliz kitabını okuyan var mı?

Adetliyken o otları kaynatıp başlayabilirsiniz ,adet bittikten hemen sonra rakı kürünü yapabilirsiniz rakı kürü yapıldığı gün ilişki olmayacak
Teşekkür ederim bilgi için.peki yumurtlama döneminde raki ve bu içilen kür birakiliyor mi? Haftada kaç gün yapmak gerekiyor her iki kürü de? Cevaplayabilersiniz sevinirim:)

Teşekkür ederim bilgi için.peki yumurtlama döneminde raki ve bu içilen kür birakiliyor mi? Haftada kaç gün yapmak gerekiyor her iki kürü de? Cevaplayabilersiniz sevinirim:)
Ben kürü bir hafta on gün kadar içtim ,rakı kürünü de iki üç kere yaptım, yumurtlama döneminde kürü iç ama rakı tavsiye edilmiyor ,rakıyı üç gün arayla yapmıştım ,umarım faydalı olmuşumdur :)

Ben kürü bir hafta on gün kadar içtim ,rakı kürünü de iki üç kere yaptım, yumurtlama döneminde kürü iç ama rakı tavsiye edilmiyor ,rakıyı üç gün arayla yapmıştım ,umarım faydalı olmuşumdur :)
Peki çok teşekkürler.en iyisi yumurtlama dönemine girince her ikisini de birakmak galiba.onun haricinde raki küru haftada iki üç kere, içilen kür de her gün sabah ve aksam icilebiliyor doğru anladiysam.

Peki çok teşekkürler.en iyisi yumurtlama dönemine girince her ikisini de birakmak galiba.onun haricinde raki küru haftada iki üç kere, içilen kür de her gün sabah ve aksam icilebiliyor doğru anladiysam.
Aynen canım ,ben çok içemedim midem problemli olduğu için ,bi de o ay rahim filmi çektirmiştim hem kürler hem film geldi sıpam ,seninki de çok bekletmez inş :)

Slm kızlar bende kitabı okuyorum şuan ve 2 gün rakı kürünü denedim ama bi yandan da rahatsız oldum acaba ters tepki yapar mı diye başka da yapmam heralde bakalım faydalı olcak mı yaptıktan sonra kasıklarımda batmalar falan hissettim ama nedendir bilmem iltihap olduğunu düşünüyorum bi kaç defa fitil kullandım ama faydası olmadı sanırım başka rakı kürü deneyen varmı

Kızlar selam,

Ya lütfen beni aydınlatın civanperçemi-aslan pençesi-çoban çantası kürünü adetken başlayın yumurtlama gününe kadar için diyorlar ya sorum şu; her ay bu şekilde mi içicez ? yani her ay sadece adet döneminde başlayıp yumurtlama günümüze kadar ki tahmini 6 7 günde mi içilecek? diğer günler içilmiyor di mi ?herkes farklı yorum yapmış tv de ya da diğer sitelerde de kafam karıştı :işsiz:

Kızlar selam,

Ya lütfen beni aydınlatın civanperçemi-aslan pençesi-çoban çantası kürünü adetken başlayın yumurtlama gününe kadar için diyorlar ya sorum şu; her ay bu şekilde mi içicez ? yani her ay sadece adet döneminde başlayıp yumurtlama günümüze kadar ki tahmini 6 7 günde mi içilecek? diğer günler içilmiyor di mi ?herkes farklı yorum yapmış tv de ya da diğer sitelerde de kafam karıştı :işsiz:
Evet cnm yumurtlama gününe kdr içiyosun hamile kalırsan düşüğe sebep olmasın diye.
Ama bana kalırsa bu tarz şeyler herkesin bünyesinde aynı etkiye sebep olmuyo.hatta bazı bünyelerde problemlere bile yol açıyo yumurtaların aşırı büyümesi ve sonra da kiste dönüşmesi gibi...
Bence en doğrusu doktor kontrolü altında tedavi görmek.gerisi hurafe..ben de bu tarz kürler kullanan biri olarak söylüyorum.
Rabbim ol deyince olur herşey ztn.

civanperçemi-aslan pençesi-çoban çantası kürünün 2. ayıda olumsuz. ebru destan o kadar çok paylaşım yapıyoki bu kürlerle hamile kalanları, insan çok daha fazla ümitleniyo. sonuç yine hüsran. :KK43: üstelik 8 gün gecikti bunun etkisimi tesadüfmü bilmem

Evet cnm yumurtlama gününe kdr içiyosun hamile kalırsan düşüğe sebep olmasın diye.
Ama bana kalırsa bu tarz şeyler herkesin bünyesinde aynı etkiye sebep olmuyo.hatta bazı bünyelerde problemlere bile yol açıyo yumurtaların aşırı büyümesi ve sonra da kiste dönüşmesi gibi...
Bence en doğrusu doktor kontrolü altında tedavi görmek.gerisi hurafe..ben de bu tarz kürler kullanan biri olarak söylüyorum.
Rabbim ol deyince olur herşey ztn.

Saol canim cevabin için ben daha önce hiç kür denemedim bir ilk olacak bunu da yapmadim demeyim artık diye istiyorum . Hakkimizda hayırlısı hepimizin

civanperçemi-aslan pençesi-çoban çantası kürünün 2. ayıda olumsuz. ebru destan o kadar çok paylaşım yapıyoki bu kürlerle hamile kalanları, insan çok daha fazla ümitleniyo. sonuç yine hüsran. :KK43: üstelik 8 gün gecikti bunun etkisimi tesadüfmü bilmem
Çok haklısın cnm.o paylaşımları gördükçe bnm daha çok cnm sıkılıyodu açıkçası,ben de takibi bıraktım kendisini.tamam Allah razı olsun kendisinden,insanlara çok hayırlı bşy için vesile olmuş ama herkes Ebru Destan 'sayesinde' hamile kaldığını söyleyince şaşıp kalıyorum açıkçası.Rabbim var herşeyden önce, O ol demese olmaz ztn,farkında değiller.yok kitabı okuyunca bütün karamsarlıkları gitmiş,içlerinde umut çiçekleri açmış da o ay hamile kalmışlar da mış mış.hiç inandırıcı değil çünkü kür; adı üstünde bir değil birkaç denemeyle etkisini gösterir.
O kitabı okuyup umutlanacağınıza Allah'a el açın dua edin,namaz kılın dimi ama!
Velhasıl kelam umut et,dua et,şükret.Dert veren Rabbim dermanını da verir.

Çok haklısın cnm.o paylaşımları gördükçe bnm daha çok cnm sıkılıyodu açıkçası,ben de takibi bıraktım kendisini.tamam Allah razı olsun kendisinden,insanlara çok hayırlı bşy için vesile olmuş ama herkes Ebru Destan 'sayesinde' hamile kaldığını söyleyince şaşıp kalıyorum açıkçası.Rabbim var herşeyden önce, O ol demese olmaz ztn,farkında değiller.yok kitabı okuyunca bütün karamsarlıkları gitmiş,içlerinde umut çiçekleri açmış da o ay hamile kalmışlar da mış mış.hiç inandırıcı değil çünkü kür; adı üstünde bir değil birkaç denemeyle etkisini gösterir.
O kitabı okuyup umutlanacağınıza Allah'a el açın dua edin,namaz kılın dimi ama!
Velhasıl kelam umut et,dua et,şükret.Dert veren Rabbim dermanını da verir.
bende takibi bıraktım. sen kitabı okumuşmuydun. gerçekten insanın içinde umut çiçekleri açtırcak hikayeler var

Merhaba kizlar benim adetimin bugun 2. Gunu caya basladim bugün insallah adet bitiminde de sut maydanoz buhari yaocm kendime insallah faydali olur rabbimin izniyle allah herkese evlat nasip etsin amin kullanan faydasini gören arkadaslar buraya yazsin birbirimize moral olalimsaglicakla kalin canlarim insallah bizlerde anne olacağız..

kızlar merhaba; son konuşmadan sonra yok mu hamile kalanınız. bende bu kürleri uyguladım ama fayda etmedi ne yazık ki:(

İkisini de yaptım, kaynatıp içtim o otları sabah akşam , su süt ve maydanozu kaynatıp üzerine oturdum yani rakı eklemedim ama onu da yaptım
peki bir faydasını gördünüz mü ben daha yeni kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için içerisinin temizlenmesi için ne yapmam gerek bi de tekrar hamile kalmak istiyorum ne yapmam gerek?

Back