Valla cnm bu söylediklerinin hepsini yapıyoruz inan ben de diyete girdim bu arada.
eşimle çok eğlenceli vakit geçiriyoruz.ben öğretmenim ztn teselli bulacak çok fazla bıdık öğrencim var çok şükür ama bu çocuk olayı bi şekilde ben kapatsam da karşıma çıkıyo.mesela öğrencilerim diyo ki 'hocam siz de çocuk yapın,evinize sevmeye gelicez' şimdi bu çocuklara ne yaşadığımı nasıl anlatayım.içim kan ağlıyo ama gülerek cevap veriyorum.kafamı kime çevirsem benden önce evlenen,benle aynı zamanda evlenen,benden sonra evlenen herkesin çocuğu var inan.düşünmeden edemiyorum.insanlar için çocuk yapmak nasıl bu kadar kolay olurken,bizim için bu kadar zor.tamam var bir hayır ama şeytan bu ya vesvesesine uymamak için dualara sığınıyosun çünkü sabır kalmıyo artık.
Olumlu düşündüğüm ay hayal kırıklığı yaşıyorum,olumsuz düşündüğümde de pişman olup Allah'tan ümit kesilmez diyerek kaptırıyorum yine kendimi olcak diye.ne düşüneceğimi,hissedeceğimi şaşırdım artık cnm bnm.
Bu arada teşekkür ederim cevabın için kuzum.dilerim herşey daha güzel olur hepimiz için
bu arada nerde oturuyosun? Hangi şehirde yani