• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru Destan'ın yalnız değiliz kitabını okuyan var mı?

Ben bu ay bir aksilik çıkmazsa Allah' ın izniyle reglim haftaya. Biter bitmez yumurta günüm dahil her gün yapıcam. Yumurtam olduktan sonra bırakıcam.
Hesabıma göre 5 gün yapıyorum kürü. İnş faydalı olur.
inş faydasını görürsün canım haftada iki kere yap bakalım bende bu ay geçsin öyle yapacağım

Ben bu ay bir aksilik çıkmazsa Allah' ın izniyle reglim haftaya. Biter bitmez yumurta günüm dahil her gün yapıcam. Yumurtam olduktan sonra bırakıcam.
Hesabıma göre 5 gün yapıyorum kürü. İnş faydalı olur.
Hayırlısı cnm.ben de bu ay daha düzenli yapıcam bakalım inşallah işe yarar bu kez.
Ben sana ne kadar süredir çocuk beklediğinizi sormuştum ama cevap vermedin cnm bnm? Problem değilse öğrenebilir miyim?

Hayırlısı cnm.ben de bu ay daha düzenli yapıcam bakalım inşallah işe yarar bu kez.
Ben sana ne kadar süredir çocuk beklediğinizi sormuştum ama cevap vermedin cnm bnm? Problem değilse öğrenebilir miyim?

Amin inş canım. Haberleşiriz burdan.
Canım ben 2 sene önce dış gebelik geçirdim. Sonra korktum korundum. İlk denemede olmuştu.
Şimdi eylül ekimden beri denedik olmuyor.
Eşimde de varikosel çıktı daha yeni öğrendik. Bu hafta.

Doktor yumurta rahim normal dedi. Miyom ve kist vardı. Kist yok dedi bu ay doktor. Başka doktora gitmiştim. O söyledi.
Hsg çektirmedim. Çektirecektim eşimde bu çıkınca dr erteledi sperm hareketliliği takibi bitene kadar.
Şimdi 3 ay daha beklicez spermi.
Bende bu ay hem bu kürü hem soğanı yapıcam. Aslanpençesi içiçem tüpüm için.
Bende böyle durumlar.

Merhaba ben de bu küre yeni başladım. Adetli iken de kullandınız mi otları ? Sabah akşam mi tükettiniz? Aç tok farkeder mi ?
Adetliyken başladım ebru destan yazdı bana instagramdan adetliyken başla diye,sabah akşam içtim , sabah açken bi de gece uyumadan içiyordum canım biraz geç yazdım kusura bakma

Adetliyken başladım ebru destan yazdı bana instagramdan adetliyken başla diye,sabah akşam içtim , sabah açken bi de gece uyumadan içiyordum canım biraz geç yazdım kusura bakma
Rabbim sağ salim kavuştursun evladınızı size inşallah:dua:
Peki bu kürler sayesinde mi gebe kaldınız? Ve ne kadar sürede söyleyebilir misiniz?o_O

Rabbim sağ salim kavuştursun evladınızı size inşallah:dua:
Peki bu kürler sayesinde mi gebe kaldınız? Ve ne kadar sürede söyleyebilir misiniz?o_O
O ay hamile kaldım artık ondan mı rahim filmi çektirmiştim ondan mı bilmiyorum ama kuzum o ay geldi:) iyi dilekleriniz için çok sağolun Allah isteyen herkese ve size hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

merhaba,
adetin kaçıncı günü başladınız ve ne kadar süre içtiniz? benim yumurtlama günüm belli olmuyor adet düzensizliği var 35 günü geçebiliyor? ne kadar süre içmem gerekir? buhar kürünü ne zaman yapmam gerekir?

merhaba,
adetin kaçıncı günü başladınız ve ne kadar süre içtiniz? benim yumurtlama günüm belli olmuyor adet düzensizliği var 35 günü geçebiliyor? ne kadar süre içmem gerekir? buhar kürünü ne zaman yapmam gerekir?
Adetliyken başla 1. Gün sonuncu gün fark etmez ben otları bulunduğum yerde bulamadığım için sanırım 4. Gündü otları bulur bulmaz başladım ,bir hafta falan içtim yumurtlama gününe yakın bıraktım, buhar kürünü iki kere yaptım yumurtlamadan önce öneriliyor

umarım isteyen herkes hamile kalır hamile kalanlarda bebişini sağlıkla kucağına alır.. ben bir şey sormak istiyorum bilgisi olan varsa sevinirim. ben düzenli regl oluyorum 27 günde bir ama gebelik yok bir ikiz düşüğüm var hamile kalamıyorum 17 aydır... bende kitabı okudum kürleri çayı hepsini yaptım 2 ay üst üste ikinci kürü yaptığım ay erken regl oldum şimdi 3 aydır sürekli 20 günde bir regl oluyorum neden acaba doktor bir sorun yok dedi ama içimde bir şüphe acaba kürlerden dolayı zarar mı gördüm ki .. buarada bu ay sorun olmazsa aşılama yaptıracağım allahın izniyle inşallah rabbims ağlıkla hamile kalıp kucağıma almayı nasip eder..

Adetliyken başla 1. Gün sonuncu gün fark etmez ben otları bulunduğum yerde bulamadığım için sanırım 4. Gündü otları bulur bulmaz başladım ,bir hafta falan içtim yumurtlama gününe yakın bıraktım, buhar kürünü iki kere yaptım yumurtlamadan önce öneriliyor
Siz de rakı mı kullandınız, ölçülerinizi yazar mısınız

Öyle canım gerçekten.nasipten öte köy yok.tedbiri bizden,takdiri Allah'tan.İnşallah biz de güzel haberlerimizi paylaşırız burda.zaman beklemiyo çünkü yaş gidiyo:KK57:
Bu arada sen kaç yaşındasın ve ne kadar zamandır evlat sahibi olmayı bekliyorsunuz cnm bnm?
Merhaba canım

Oturma banyosu gibi olan kürü 3 kere yaptım. Ama bir tanesi pek iyi olmadı polar sarmıştım ondan sanırım terleme olmadı hiç.
Ama üşüttüm malesef ve zaten olan mantar enfeksiyonum tetiklendi ve idrar yollarını da üşütmüşüm sistit gibiyim.
Doktora gittim ilaç aldım rahatlamaya başladım.
Salı günü tekrar başlayacağım yapmaya kısmetse.

Akıntım geliyor bayağı kürden mi acaba yoksa hastalıktan mı bilemedim?

Sende ne gibi durumlar olmuştu acaba?

Teşekkürler canım

Merhaba canım

Oturma banyosu gibi olan kürü 3 kere yaptım. Ama bir tanesi pek iyi olmadı polar sarmıştım ondan sanırım terleme olmadı hiç.
Ama üşüttüm malesef ve zaten olan mantar enfeksiyonum tetiklendi ve idrar yollarını da üşütmüşüm sistit gibiyim.
Doktora gittim ilaç aldım rahatlamaya başladım.
Salı günü tekrar başlayacağım yapmaya kısmetse.

Akıntım geliyor bayağı kürden mi acaba yoksa hastalıktan mı bilemedim?

Sende ne gibi durumlar olmuştu acaba?

Teşekkürler canım
Geçmiş olsun cnm bnm kendini sıcak tutman gerekiyo bu kürden sonra diye önceki mesajlarımda yazmıştım bn ama:110:ayaklarını özellikle...
Bende çok büyük bi rahatlama olmuştu mesela.akıntım baya geldi ve bunun olması iyi bşy ama cnm merak etme.
Sen rakı da eklemiş miydin küre cnm? Bn bu ay öyle yapmayı düşünüyorum...

Geçmiş olsun cnm bnm kendini sıcak tutman gerekiyo bu kürden sonra diye önceki mesajlarımda yazmıştım bn ama:110:ayaklarını özellikle...
Bende çok büyük bi rahatlama olmuştu mesela.akıntım baya geldi ve bunun olması iyi bşy ama cnm merak etme.
Sen rakı da eklemiş miydin küre cnm? Bn bu ay öyle yapmayı düşünüyorum...
Sağol canım inş geçicek
Evet cnm yazmıştın ama bende hemoroid ve fissür var. Sıcak oturma banyosu yapıyorum mecburen. O zamanda ayaklarım üşüdü kesin. Hava sıcak olsa daha rahat oluruz. Olmadı haziranda bir daha yapıcam.

Canım akıntım var ama regli bitti diyemi yoksa enfeksiyondan mı yoksa kürden mi bilemiyorum.
Rakı ekledim. 50 lik rakı 5 gün filan gidiyor alacaksan bilgin olsun.
Salı günü başlayıp 4 gün yapıcam. Cuma da yumurtlamam olucak nasipse. Bakalım salı günü banyo yapıcam sonra yapmadan durucam. Zaten sperm hareketi zayıf diye doktor 5 gün yapmayın sonra yapın dedi. Bakalım. Hayırlısı.

P Pembemavi17 canım yardımcı olurmusun

Ben çayı yapmadım canım. O nedenle tadını bilmiyorum. Ama civanperçeminin tadı kötüdür belki ondandır.

2 dk kaynatıp, içinde otlar varken 2 dk daha Bekleteceksin. Sonra otları çıkartıp 15-20 dk demlemeye bırakacaksın diye biliyorum.
Böyle mi yaptın canım?
Otlar içinde çok kalırsa acılaşır demişti ebru destan programda tv de.

Back