• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru Destan'ın yalnız değiliz kitabını okuyan var mı?

inşllah canım yanında soğan kürünüde yap rabbim şifa versin tezgunde kucagını doldursun.
Soğanı yaptım canım. Mart ayından beri kürler yapıyorum aralıksız. Haziranda bitecek son kürüm. Biraz dinlendirip bünyemi o zaman yapacağım nasipse. İnş gerek kalmadan hayırlısı ile sağlıkla olur inş. Amin.

okumadım ama uyguladım onunla birlikte sogan kürünüde yaptım ,
veeeee
çok şükür bu ay hamileyim ,

kendısıne instragramdan ulaştım test sonucumu attım yarım saat sürmedi bana cevap verdi o sevinci hissedebiliyorsunuz resmen ,
önce allahtan sonra ebru hanımdan ve i.saraçoğlundan allah razı olsun.
Hayırlı olsun cnm.sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah.
Ama bebek olayını çok da kürlere bağlamamak lazım bence.yani senin çocuğunun vakti zamanı gelmiş,bu kürü daha bi kere yapmana rağmen vesile olmuş.
Ben senin bir ay uyguladığın kürü ve daha nicelerini 2 senedir uyguluyorum,olacağı olsaydı olurdu ztn.yani rabbim ol demeyince olmuyo.
velhasıl kelam tedbirini alacaksın fakat şunu kullandım oldu,bu kürü yaptım hamile kaldım demek çok saçma, Rabbim istemiş, vakti gelmiş olmuş...

Hayırlı olsun cnm.sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah.
Ama bebek olayını çok da kürlere bağlamamak lazım bence.yani senin çocuğunun vakti zamanı gelmiş,bu kürü daha bi kere yapmana rağmen vesile olmuş.
Ben senin bir ay uyguladığın kürü ve daha nicelerini 2 senedir uyguluyorum,olacağı olsaydı olurdu ztn.yani rabbim ol demeyince olmuyo.
velhasıl kelam tedbirini alacaksın fakat şunu kullandım oldu,bu kürü yaptım hamile kaldım demek çok saçma, Rabbim istemiş, vakti gelmiş olmuş...

bende aksini söylemedim zaten canım benım
ama rabbim herşeye bir sebep eylemiş inşallah senınkide bu ay olur , bu yazışmamız sebep olur .

inşallah hep birlikte seviniriz.

Sütün nasıl olduğu farketmiyo tatlım.

1 çaydanlık su
1 demet maydonoz
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı rakı kullanılacak.

Bunları kaynatıp üzerine çömelebileceğin bir leğene koyuyosun,ilk buharı biraz geçtiğinde(kendini yakmaman için yani) beline çarşaf sarıp üzerine çömeliyosun.haftada iki ya da üç kez yapman yeterli.tabi adet bitiminden yumurtlama gününe kadar olan süre içinde.
Merhaba Peki kaç dk oturarak beklıycez siz nekadar sure oturdunuz

Merhaba Peki kaç dk oturarak beklıycez siz nekadar sure oturdunuz
Buharı geçene kadar oturabilirsiniz süresi size kalmış ama kürü leğene koyar koymaz oturmayın,ilk buharı geçsin öyle oturun aman ha yakmayın kendinizi.
Benim yarım saat de oturduğum oldu,bir saat de...

Son düzenleme:
Buharı geçene kadar oturabilirsiniz süresi size kalmış ama kürü leğene koyar koymaz oturmayın,ilk buharı geçsin öyle oturun aman ha yakmayın kendinizi.
Tamam canım sagol maşallah iyi dayanmişsın

Rakısız bu kürü bende yaptım canım ama çok uzun süre oturmadım

Kızlar bu civanperçemi aslan pençesi çoban çantası adet gecikmesi yapar mı :KK43:
Yok cnm aksine adeti düzene sokuyo.bnm bi ay adetim gelmemişti (ki çok düzenli adet döngüm var aslında), leke şeklinde iki gün gelip kesilmişti.bu otları kullanışımın 3.gününde adetim söküldü ve tekrar eski düzenine döndü:dua:

Yok cnm aksine adeti düzene sokuyo.bnm bi ay adetim gelmemişti (ki çok düzenli adet döngüm var aslında), leke şeklinde iki gün gelip kesilmişti.bu otları kullanışımın 3.gününde adetim söküldü ve tekrar eski düzenine döndü:dua:
Ben aslında çok kullanmadım canım belki bir hafta ha var ha yok kullanışım ama gelmiyo ya çok sinir oldum

Herkese merhabalar , ben de bu kitabı aldım okudum bugün de adetim ile çay kürüne başladım , Allah bunu bize vesile etsin kucaklarımıza bebişler nasip etsin inşallah:)

Bir sorum var , bizlere Ümit oluyor eğer bu kitaptaki kürlerini yapıp gebe kalan varsa bize ne kadar süre sonra hamile kaldı yazabilirler mi Mübarek günlerde allahım tüm isteyenlere de bize de bana da nasip etsin anne olmayı . Dilerim ki bir iki ay sonra buraya kürleri yaptım gebeyim demek nasip olsun

Herkese merhabalar , ben de bu kitabı aldım okudum bugün de adetim ile çay kürüne başladım , Allah bunu bize vesile etsin kucaklarımıza bebişler nasip etsin inşallah:)

Bir sorum var , bizlere Ümit oluyor eğer bu kitaptaki kürlerini yapıp gebe kalan varsa bize ne kadar süre sonra hamile kaldı yazabilirler mi Mübarek günlerde allahım tüm isteyenlere de bize de bana da nasip etsin anne olmayı . Dilerim ki bir iki ay sonra buraya kürleri yaptım gebeyim demek nasip olsun
İnşallah cnm duaların,dualarımız kabul olur da yazarız ama işin açıkçası ben kitaptan etkilenemedim pek.bi çok kişinin senelerce çocuğunun olmayışını,mücadelesini anlatmış içimi kararttı resmen bu yüzden daha çok umutsuzluğa kapıldım.tamam Rabbim bir ay sonra da seneler sonra da evlat verebilir,nasip herşey,tevekkül etmek gerek ama ben başkalarının yaşadıklarından ders çıkartıp umutlanamıyorum sonuçta herkes ne çektiğini kendi bilir...

İkisini de yaptım, kaynatıp içtim o otları sabah akşam , su süt ve maydanozu kaynatıp üzerine oturdum yani rakı eklemedim ama onu da yaptım
Merhaba.bu kürü adetliyken mi başlıyorsunuz?ve haftada kaç gün yapiyorsunuz? Rakı kürünü yapinca hemen ilişki olması gerekiyor mu?ben de denemeyi düşünüyorum da bilgi verebilir misiniz? Ames88

Merhaba.bu kürü adetliyken mi başlıyorsunuz?ve haftada kaç gün yapiyorsunuz? Rakı kürünü yapinca hemen ilişki olması gerekiyor mu?ben de denemeyi düşünüyorum da bilgi verebilir misiniz? Ames88
Adetliyken o otları kaynatıp başlayabilirsiniz ,adet bittikten hemen sonra rakı kürünü yapabilirsiniz rakı kürü yapıldığı gün ilişki olmayacak

Back