• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ebru Destan'ın yalnız değiliz kitabını okuyan var mı?

Ben çayı yapmadım canım. O nedenle tadını bilmiyorum. Ama civanperçeminin tadı kötüdür belki ondandır.

2 dk kaynatıp, içinde otlar varken 2 dk daha Bekleteceksin. Sonra otları çıkartıp 15-20 dk demlemeye bırakacaksın diye biliyorum.
Böyle mi yaptın canım?
Otlar içinde çok kalırsa acılaşır demişti ebru destan programda tv de.
Aaa ben otlarla beraber 20 dk bekletip sonra süzerek bardağa alıyordum, belkide o yüzden çok acı oluyordu

Aaa ben otlarla beraber 20 dk bekletip sonra süzerek bardağa alıyordum, belkide o yüzden çok acı oluyordu

Ondan oluyor canım. Ebru destan diyorki çok bekletince acı oluyor içilmiyor.
2 dk kaynat içinde 2 dk kalıcak toplam 4 dk kalmış olacak.
Sonra süzüp 20 dk filan dinlendir canım.

Ondan oluyor canım. Ebru destan diyorki çok bekletince acı oluyor içilmiyor.
2 dk kaynat içinde 2 dk kalıcak toplam 4 dk kalmış olacak.
Sonra süzüp 20 dk filan dinlendir canım.
Tmm canım benim öyle yaparım bundan sonra çok teşekkür ederim :)

Sağol canım inş geçicek
Evet cnm yazmıştın ama bende hemoroid ve fissür var. Sıcak oturma banyosu yapıyorum mecburen. O zamanda ayaklarım üşüdü kesin. Hava sıcak olsa daha rahat oluruz. Olmadı haziranda bir daha yapıcam.

Canım akıntım var ama regli bitti diyemi yoksa enfeksiyondan mı yoksa kürden mi bilemiyorum.
Rakı ekledim. 50 lik rakı 5 gün filan gidiyor alacaksan bilgin olsun.
Salı günü başlayıp 4 gün yapıcam. Cuma da yumurtlamam olucak nasipse. Bakalım salı günü banyo yapıcam sonra yapmadan durucam. Zaten sperm hareketi zayıf diye doktor 5 gün yapmayın sonra yapın dedi. Bakalım. Hayırlısı.
Hakkında hayırlısı olsun cnm bnm.inşallah mübarek Ramazan-ı Şerif'te güzel haberler alırız hepimiz de,bayramımız tam bir bayram havası içinde geçer:dua:

Hakkında hayırlısı olsun cnm bnm.inşallah mübarek Ramazan-ı Şerif'te güzel haberler alırız hepimiz de,bayramımız tam bir bayram havası içinde geçer:dua:

Amin inş canım cümlemize Rabbim yardım etsin.
İnş tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur.

Bende 3 gün daha yaptım. Bugün yumurtlama günüm o yüzden yapmayayım diyorum. Akıntı ile spermler gider diye yapmayayım diye düşündüm.
İnş bu 3 gün işe yaramıştır inş.

Amin inş canım cümlemize Rabbim yardım etsin.
İnş tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlarımız olur.

Bende 3 gün daha yaptım. Bugün yumurtlama günüm o yüzden yapmayayım diyorum. Akıntı ile spermler gider diye yapmayayım diye düşündüm.
İnş bu 3 gün işe yaramıştır inş.
Ayy hadi inşallah kuzucum ben de bugün başlıcam rakıyı da ekleyerek.bu kez işe yarar inşallah.sen de bnm için dua et emi:dua:

Ayy hadi inşallah kuzucum ben de bugün başlıcam rakıyı da ekleyerek.bu kez işe yarar inşallah.sen de bnm için dua et emi:dua:

Ederim canım etmez miyim. Rabbim gönülden isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin. Biryandan da bize inş. Ne zor ya.
Sende yaz emi etkilerini.
Benim şeffaf olarak çok akıntım oluyor hala.
Toplam 6 gün yaptım 3 gün ara verdim. Ama üşüttüm. Sen dikkat et üşütme canım.
Müjdeli haberini bekliyorum inş hayırla.

Ederim canım etmez miyim. Rabbim gönülden isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin. Biryandan da bize inş. Ne zor ya.
Sende yaz emi etkilerini.
Benim şeffaf olarak çok akıntım oluyor hala.
Toplam 6 gün yaptım 3 gün ara verdim. Ama üşüttüm. Sen dikkat et üşütme canım.
Müjdeli haberini bekliyorum inş hayırla.
Ben de haberdar ederim tatlım merak etme ama Bn sadece bir kere yapabildim.iki gün daha yapıp bırakıcam,yumurtlama günüm yaklaşıyo çünkü...
Şimdilik etkisi kasıklarımın ufak ufak batması.ben de anlamadım,bitki kürünün etkisi olsa gerek:KK64:

Ben de haberdar ederim tatlım merak etme ama Bn sadece bir kere yapabildim.iki gün daha yapıp bırakıcam,yumurtlama günüm yaklaşıyo çünkü...
Şimdilik etkisi kasıklarımın ufak ufak batması.ben de anlamadım,bitki kürünün etkisi olsa gerek:KK64:

Canım ovülasyon testi kullandım ben. Yumurtamın olduğu gün akşam yapmadım.
Sonra zaten yumurtam o gece çatladı (ben çok hissediyorum yumurtamın olduğunu çatladığını filan)
Sonra birşey yapmadım daha. Ama hala enfeksiyon var. Enfeksiyon olunca da tutunamıyor. Üşütüyorum ben ya. Aman dikkat er havalarda ısınmadı.
Bu ay olmazsa haziran ayında yine yapmayı planlıyorum. Akıntı çok oluyor bende belki temizliyordur rahimi filan.
Şifamız ve vesilemiz bu olur umarım ve hayırlı sağlıklı bir evladımız olur inş. Amin.

Canım ovülasyon testi kullandım ben. Yumurtamın olduğu gün akşam yapmadım.
Sonra zaten yumurtam o gece çatladı (ben çok hissediyorum yumurtamın olduğunu çatladığını filan)
Sonra birşey yapmadım daha. Ama hala enfeksiyon var. Enfeksiyon olunca da tutunamıyor. Üşütüyorum ben ya. Aman dikkat er havalarda ısınmadı.
Bu ay olmazsa haziran ayında yine yapmayı planlıyorum. Akıntı çok oluyor bende belki temizliyordur rahimi filan.
Şifamız ve vesilemiz bu olur umarım ve hayırlı sağlıklı bir evladımız olur inş. Amin.
Ben çok kullandım ovulasyon testlerini kuzum,gına gelmişti artık bıraktım.bn yumurtamın çatladığı günü akıntımdan takip ediyorum,artık her konuda olduğu gibi bunda da uzman oldum anlıcaan:KK45:ama rabbim ol demeyince olmuyo işte...
Ben de bir iki ay daha bekleyip tüp bebeğe başvurucam artık,günleri takip etmekten psikolojim bozuldu iyice:KK14:

Ben çok kullandım ovulasyon testlerini kuzum,gına gelmişti artık bıraktım.bn yumurtamın çatladığı günü akıntımdan takip ediyorum,artık her konuda olduğu gibi bunda da uzman oldum anlıcaan:KK45:ama rabbim ol demeyince olmuyo işte...
Ben de bir iki ay daha bekleyip tüp bebeğe başvurucam artık,günleri takip etmekten psikolojim bozuldu iyice:KK14:
İnş hayırlısı ile bebeğine kavuşursın tez zamanda. Allah yardım etsin hepimize. Amin.

okumadım ama uyguladım onunla birlikte sogan kürünüde yaptım ,
veeeee
çok şükür bu ay hamileyim ,

kendısıne instragramdan ulaştım test sonucumu attım yarım saat sürmedi bana cevap verdi o sevinci hissedebiliyorsunuz resmen ,
önce allahtan sonra ebru hanımdan ve i.saraçoğlundan allah razı olsun.

okumadım ama uyguladım onunla birlikte sogan kürünüde yaptım ,
veeeee
çok şükür bu ay hamileyim ,

kendısıne instragramdan ulaştım test sonucumu attım yarım saat sürmedi bana cevap verdi o sevinci hissedebiliyorsunuz resmen ,
önce allahtan sonra ebru hanımdan ve i.saraçoğlundan allah razı olsun.
Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inş.

Back