Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
S........ git iltifat sözcüğü olmadığına göre hakaret sözcüğü oluyor. Siz zaten benim her konumda mutlaka alakasız bir yerden tutup cevap veriyorsunuz. Ben burada bilgilerimin görünüp görünmeyeceğini sordum değil mi? Hakaretin hangisi olup olmadığını sormadım. Bilgilerimin görüneceği söylendiği için davadan vazgeçtim engelledim direkt.Burda hakaret ne ki dava açmaya kadar gidiyorsunuz
Ben s… git kısmını görmemişim. Ben bir konunu bile hatırlamıyorum ama insan yorumu alan olunca unutmuyor demek ki.S........ git iltifat sözcüğü olmadığına göre hakaret sözcüğü oluyor. Siz zaten benim her konumda mutlaka alakasız bir yerden tutup cevap veriyorsunuz. Ben burada bilgilerimin görünüp görünmeyeceğini sordum değil mi? Hakaretin hangisi olup olmadığını sormadım. Bilgilerimin görüneceği söylendiği için davadan vazgeçtim engelledim direkt.
İyide ne gerek var drama baglamaya mutlu ol falan .adam belliki pzvnk onde gideni dedigin gibi disci bile degil keske engeli bassaydin. Ya bu arada biri bana dis hekimi var tanidik dolgu yapar sana demisti. İyi dedim numarasini veriyim randevu al demisti watsapa indirim yazacaktm hocam ne zmaan geleyim ayni dedigin gibi döşünü acmis poz vermis baktim pavyonculara benziyor hicbiseh yazmadan hemen engelledim.adamin benden hic haberi olmadi ama iyiki gitmemisim meger teknisyenmis dis hekimi degil.biraz daha tanimaya kalksam teknisyende degil kesinlikle pavyon sahibi cikardi o kadar emindim beni gonderen arkadasida sildim. Esmer kendisi gomlegin dugmelerini acmisti adini tam net hatirlayamadim m ile baslayabilir amaDirekt konuya giriyorum olay şöyle gelişti selam yazdı karşı cinsten birisi. Ekran kayıtları var hatta. Konuştuk ettik 4 gündür. Ben salak gibi güvendim. Sosyal medyadan başıma geleceğini bilemedim. Bu başladı cinsellik içeren mesajlar atmaya. Yok yanıma uzan yok öpmek yok sarılmak. Hepsinde konuyu değiştirip reddettim. Ama her sabah da ısrarla günaydın nasılsın yazmaya devam etti işin garibi. Önerilerde çıkmışım o yüzden eklemiş. Neyse başladı yaşadığın ili söyle kendisi diş hekimiymiş. Ben de hemşireyim hani belki olur diye ekledim ne bileyim. Bugün tekrar sordu hangi şehirdesin. Geleyim falan diyor. Ben de söylemedim. Ne değişecek şehiri söyleyince biz birbirimize uygun değiliz dedim. Görseniz neredeyse bilboardlara astıracak resmini. Bir sürü döşü bağrı açık fotoğrafı var. Güven vermedi bana. Ben yolu yokuşa sürünce s... git kaybol seni karşıma alıp insan yerine koymuşum günlerdir konuşuyorum yazmış. Ben de sen kaybol tam da tahmin ettiğim birisi çıktın dedim. Önce takip isteği atan sensin bana dedim. Seninle mi uğraşacağım yazmış. Senin gibileri elimi sallasam ellisi yazdım. İyi ki söylemedim senin gibi terbiyesiz birisine nerede yaşadığımı yazdım. O hala s... git Allahın çirkini yazmış. Sensin çirkin. Seni alakadar etmez güzel olup olmadığım dedim. Senin gibilerinden olmadım dedim. Karşına alıp konuştuğun da hep cinsellik. Normal konuşmanı göremedik ne hikmetse. Aklın sadece o konuya çalışıyor yazdım.
Senin gibilerini biliyoruz çıkar takipten ve engelle yazdım. Çıkarmadı sonra ben hem çıktım hem de çıkardım. Ama çok üzülüyorum. Sürekli bana cinsellikten bahsetti. Çirkin demesi zoruma gitti. Sosyal medyadan birisine güvenemem dedim hatta daha bugün sabah dedim takipten çıkalım birbirimizi diye ve devamında dilerim mutlu olursun yazmıştım.
İnstagrama şikayet ettim. Keşke ceza alsa ama ismim görünmese mahkemede şikayet ettiğimde. Onunla aynı mahkemeye çıkmak istemiyorum. Kesin herkese yazan bir tiptir. Bu bana ders oldu ama çok üzülüyorum Belki diş hekimi bile değildir. Google üzerinden aratınca diş hekimi veya doktor falan çıkmıyor bu isimde. Sosyal medyadan kimseye güvenilmeyeceğini anladım. Sizinle de paylaşmak istedim. Neden devam ettirdin derseniz aklı başında birisi sandım işte Ne istiyorsanız yazabilirsiniz.
Siz çok güzel cevabını vermişsiniz. Aslında adam öyle aman aman bir tipte değildi. Döşü bağrı açık gömlek giymiş onu paylaşmıştı durumda. yenGEnC arkadaşımızın dediği gibi 3 gr ilgisine kandım. Şimdi ben de akıllandım. Başka bir profilden baktım. Kendi burnu da kocaman. Kendisi de çirkin ama kendisine bakmayıp bana laf söyledi Bir de kızlar takipçi sayısı gitgide azalıyor. Sanırım bana attığı mesajları atıyor kızlara kızlar da bunu takipten çıkıyor. Diş hekimi olduğu bile kesin yalan dediğiniz gibi. Google da falan hiçbir yerde görünmüyor bu isimde diş hekimi. O hakaretin şokuyla işte senin gibi terbiyesiz birisine iyi ki söylememişim yaşadığım yeri dedim. Tam tahmin ettiğim gibi çıktın. Senin gibilerine elimi sallasam ellisi yazdım. Dondum resmen iyi ki bunları yazdımYahu adam size çirkin deyince niye vik vik "ama ben seni güvenilir adam sanmıştım, çirkin değilim " diye ağlıyorsunuz. Instagramdan biri bana yazmıştı niye yazdığını sorunca sen bana yazdın dedi, yazdın yazmadın derken kavga çıktı. Adam bana "tipe bak hele" yazmış bunu görünce benim nevrim döndü. "Sen kimsin de bana tipe bak diyorsun y....mın kurma kolu seni" yazıp engelledim bir daha da muhatap olmadım. he aylar sonra adamın profiline engelli listemden denk gelip bakayım dedim adamın bir sürü siyasi isimle birlikte fotoğrafı vardı yaklaşık bir yıl oldu ben bile mahkemelik olmadıysam siz hiç olmazdınız, "sensin çirkin, kertenkele suratlı" deyin geçin, ağzınız armut mu dişliyor.
Aaaaa M ile başlıyorsa o olma ihtimali yüksek. Evet esmer kendisi. Diş hekimi değil ya adam. Masa başı bir tane durum atmıştı. Hiç önlüklü fotoğrafı yoktu. Durumları sabitlemiş oradan hatırlıyorum. İyi ki engellemişsin sen de. İşte ben sabah yazdım birbirimizi takipten çıkalım uygun değiliz. Dilerim mutlu ol yazdım. Sonra olaylar sarpa sardı. Yaşadığın şehire geleyim orada konuşalım falan dedi işte. İlk söylediğinde keşke engeli bassaydım ben de.İyide ne gerek var drama baglamaya mutlu ol falan .adam belliki pzvnk onde gideni dedigin gibi disci bile degil keske engeli bassaydin. Ya bu arada biri bana dis hekimi var tanidik dolgu yapar sana demisti. İyi dedim numarasini veriyim randevu al demisti watsapa indirim yazacaktm hocam ne zmaan geleyim ayni dedigin gibi döşünü acmis poz vermis baktim pavyonculara benziyor hicbiseh yazmadan hemen engelledim.adamin benden hic haberi olmadi ama iyiki gitmemisim meger teknisyenmis dis hekimi degil.biraz daha tanimaya kalksam teknisyende degil kesinlikle pavyon sahibi cikardi o kadar emindim beni gonderen arkadasida sildim. Esmer kendisi gomlegin dugmelerini acmisti adini tam net hatirlayamadim m ile baslayabilir ama
Abooooo ben tek bir watsap resmini gormustum onluklu degildi zaten diyorum ya normal cicekli gomlek giyip döşünü acmisti. Ay Allahim ya engeli bas gitsinAaaaa M ile başlıyorsa o olma ihtimali yüksek. Evet esmer kendisi. Diş hekimi değil ya adam. Masa başı bir tane durum atmıştı. Hiç önlüklü fotoğrafı yoktu. Durumları sabitlemiş oradan hatırlıyorum. İyi ki engellemişsin sen de. İşte ben sabah yazdım birbirimizi takipten çıkalım uygun değiliz. Dilerim mutlu ol yazdım. Sonra olaylar sarpa sardı. Yaşadığın şehire geleyim orada konuşalım falan dedi işte. İlk söylediğinde keşke engeli bassaydım ben de.
Orayı tam anlatamadım galiba. Şöyle oldu ben yaşadığım ili ısrarla söylemeyince ya s..... git kaç gündür seni insan yerine koyup karşıma aldım seninle mi uğraşacağım yazmış. Sonra kaybol yazmış. Ben de asıl sen kaybol önce takip isteği atan sensin. Tam tahmin ettiğim gibi çıktın dedim. Beni kışkırtan kendisiydi. Sonra tekrar s... git Allahın çirkini yazmış. Ben de hatta şimdi mesaja baktım tekrar sensin çirkin. Güzel olup olmadığım seni ilgilendirmez senin gibileri elimi sallasam ellisi yazmışım. Keşke önce kaybol yazsaydı yapardım dediğiniziHatanın büyüğü sizde. Erkeklerle sosyal platformlarda tartışmaya girilmez, hele hakaret, küfür eden biriyle asla asla tartışmaya girmeyin. Direk çirkinleşir bazısı. Size "kaybol"dediği anda üslubun hoş değil artık konuşmak istemiyorum zaten diyip engellemeniz gerekirdi.
E başında sgit demiş, ne fark eder ki.Orayı tam anlatamadım galiba. Şöyle oldu ben yaşadığım ili ısrarla söylemeyince ya s..... git kaç gündür seni insan yerine koyup karşıma aldım seninle mi uğraşacağım yazmış. Sonra kaybol yazmış. Ben de asıl sen kaybol önce takip isteği atan sensin. Tam tahmin ettiğim gibi çıktın dedim. Beni kışkırtan kendisiydi. Sonra tekrar s... git Allahın çirkini yazmış. Ben de hatta şimdi mesaja baktım tekrar sensin çirkin. Güzel olup olmadığım seni ilgilendirmez senin gibileri elimi sallasam ellisi yazmışım. Keşke önce kaybol yazsaydı yapardım dediğinizi
Orayı tam anlatamadım galiba. Şöyle oldu ben yaşadığım ili ısrarla söylemeyince ya s..... git kaç gündür seni insan yerine koyup karşıma aldım seninle mi uğraşacağım yazmış. Sonra kaybol yazmış. Ben de asıl sen kaybol önce takip isteği atan sensin. Tam tahmin ettiğim gibi çıktın dedim. Beni kışkırtan kendisiydi. Sonra tekrar s... git Allahın çirkini yazmış. Ben de hatta şimdi mesaja baktım tekrar sensin çirkin. Güzel olup olmadığım seni ilgilendirmez senin gibileri elimi sallasam ellisi yazmışım. Keşke önce kaybol yazsaydı yapardım dediğinizi
Sıktır git ve Allahın çirkini sanırım avukat arkadaşlar daha iyi bilir hakaret olarak çok iddialı sözler değil. Bu arada beddua hakaret olmuyor birine edecekseniz beddua edin cezası yokmuş bende yeni ogrendim:) neyse sorunuza gelince diş hekimi bir arkadaşım hastası tarafından taciz edildi yani baya cinsel içerikli mesajlar. Olay büyüdü cevap vermedikçe seni şöyle yaparım böyle yaparım falan. Kızın hiç alakası yok şahısla, ismini aratıp yazmis kıza. Kız da adresini vermek istemiyor tabi yine de karakolda karşı karşıya gelmezsiniz diye güvence vermişler savcılığa gidip şikayet etmiş. İşin içinde bu arada baya açık fotolar da var adam şeyini yollamış falan. Savcılık dilekçesinde herseyi yazdım kız sonra ne alakaysa tekrar çağrıldı kız ama bu sefer adam da oradaymış. Karsi karsiya konusmamislar ama kapida beraber beklenip iceri sirayla alinmislar . Bu arada kızın bilgilerini görmüş adam sonrasında adresi falan da bu normalde yasak olması lazim ama dava açtığı zaman kağıttan görmüş sanirim orasını bilemiyorum. Sonra adresine mahallesine gelmeye başladı kız kötü oldu baya adam en son bıçak falan yazmış ölünü bulamazlar falan gene şikayet etti kız adam evin orda dolanıyor falan. Detayını bilmiyorum ama baya uzun sürdü olaylar kizi babası ise bırakıp alıyordu adamdan korkudan. Adam da bak kimse bisi yapamıyor bana falan diye yazıyordu onları bile götürdü kız ama dava uzun mu sürdü para cezası mı verdiler takipsizlik mi bilmiyorum adam içeri atılmadı. En son birden sıkıldı adam sanırım pat diye kesildi her şey.Direkt konuya giriyorum olay şöyle gelişti selam yazdı karşı cinsten birisi. Ekran kayıtları var hatta. Konuştuk ettik 4 gündür. Ben salak gibi güvendim. Sosyal medyadan başıma geleceğini bilemedim. Bu başladı cinsellik içeren mesajlar atmaya. Yok yanıma uzan yok öpmek yok sarılmak. Hepsinde konuyu değiştirip reddettim. Ama her sabah da ısrarla günaydın nasılsın yazmaya devam etti işin garibi. Önerilerde çıkmışım o yüzden eklemiş. Neyse başladı yaşadığın ili söyle kendisi diş hekimiymiş. Ben de hemşireyim hani belki olur diye ekledim ne bileyim. Bugün tekrar sordu hangi şehirdesin. Geleyim falan diyor. Ben de söylemedim. Ne değişecek şehiri söyleyince biz birbirimize uygun değiliz dedim. Görseniz neredeyse bilboardlara astıracak resmini. Bir sürü döşü bağrı açık fotoğrafı var. Güven vermedi bana. Ben yolu yokuşa sürünce s... git kaybol seni karşıma alıp insan yerine koymuşum günlerdir konuşuyorum yazmış. Ben de sen kaybol tam da tahmin ettiğim birisi çıktın dedim. Önce takip isteği atan sensin bana dedim. Seninle mi uğraşacağım yazmış. Senin gibileri elimi sallasam ellisi yazdım. İyi ki söylemedim senin gibi terbiyesiz birisine nerede yaşadığımı yazdım. O hala s... git Allahın çirkini yazmış. Sensin çirkin. Seni alakadar etmez güzel olup olmadığım dedim. Senin gibilerinden olmadım dedim. Karşına alıp konuştuğun da hep cinsellik. Normal konuşmanı göremedik ne hikmetse. Aklın sadece o konuya çalışıyor yazdım.
Senin gibilerini biliyoruz çıkar takipten ve engelle yazdım. Çıkarmadı sonra ben hem çıktım hem de çıkardım. Ama çok üzülüyorum. Sürekli bana cinsellikten bahsetti. Çirkin demesi zoruma gitti. Sosyal medyadan birisine güvenemem dedim hatta daha bugün sabah dedim takipten çıkalım birbirimizi diye ve devamında dilerim mutlu olursun yazmıştım.
İnstagrama şikayet ettim. Keşke ceza alsa ama ismim görünmese mahkemede şikayet ettiğimde. Onunla aynı mahkemeye çıkmak istemiyorum. Kesin herkese yazan bir tiptir. Bu bana ders oldu ama çok üzülüyorum Belki diş hekimi bile değildir. Google üzerinden aratınca diş hekimi veya doktor falan çıkmıyor bu isimde. Sosyal medyadan kimseye güvenilmeyeceğini anladım. Sizinle de paylaşmak istedim. Neden devam ettirdin derseniz aklı başında birisi sandım işte Ne istiyorsanız yazabilirsiniz.