- 23 Ağustos 2012
- 49.451
- 229.094
- Konu Sahibi Liona Esposito
Vergi dairesiiyle gorusup yapilandir konus sahibesi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mezun olduktan sonra maaşınız olsa da olmasa da o borcu ödemeniz gerekiyor, devlet ona bakmıyor maalesef. Elinize geçtikçe ödeyemezsiniz bir kere icra takibine düştükten sonra ay ay ödemeniz lazım. Ödemezseniz faiz işlemeye devam eder. Ama o parayı sizden eninde sonunda alırlar, daha da artmadan durumunuz kadarlık ödemenizi tavsiye ederim.maaşım yok çalışmıyorum ama içindeki paraya gelmiş
Yapamazsın malesefpeki ben bu hesabı kullanamaz mıyım yani tamam yatırımdaki ödemeden kalkmaz ama bu kartla gidip alışveriş yapamaz mıyım bununla
Neden ödemediniz?9 sene olmuştur sanırım
Haciz gelmeden kendiniz odeseydiniz yapilandirma yapacaklardı ama şuan sadece taksitlere bolecekler.hesabinizdaki para ne kadardı KYK borcunuz kadar mihaklısınız ya keşke ödeyip kurtulsaydım salladım sürekli taksite bağlatmak şart yani
kızlar benim ödemediğim bi kyk borcum vardı vergi dairesine aktarılmıştı şimdi bankadaki bi yatırım hesabıma e haciz uygulandığına dair mesaj geldi. bankayı aradım vergi borcundan dolayı olduğunu söyledi. çok korkuyorum beni bi aydınlatın şimdi birinci sorum eve haciz gelmesi durumu falan olmaz değil mi bankayla kalır? ikinci sorum ise ben bunu nasıl ödeyebilirim internet sitelerinden baktığımda böyle ay ay kutucuklar var yanlarında seçip ödeme yapılıyor sanırım, ben elime para geçtikçe ne kadar geçerse o kadar parça parça ödeyebilir miyim kafama göre yoksa illa ki bunu arayıp taksitlendirme falan mı yapmam gerekiyor? mesela bu ay elime 600 tl geçti diyelim, sadece ödeyebileceğim kadarını işaretleyip 600 lira ödeyip sonra başka bir zaman yine istediğim kadar ödeme yapabiliyo muyum böyle bi şansımız var mı? vergi dairesini aradım da henüz açmadılar çok korktum size sorayım dedim beni bi aydınlatır mısınız
rica ederim konumu başka bölümlere taşımayın bu bi borsa para mevzusu değil bildiğin dert. daha çok insana ulaşıp bilgi almam gerekiyo
Evinize haciz gelmez, banka hesaplarınız bloke olur ve hesaplarınızı kullanamazsanız . Yatırım hesabınızda ki para da gitti geçmiş olsun. Öncelikle vergi dairesini arayıp taksitlendirme talep etmeniz lazım gelecek olan yanıta göre taksit taksit ödeyebilirsiniz.Ama taksitlendirme dönemi değilse onu da yapmıyorlar. Bankanın yapabileceği birşey yok vergi dairesinden çözmeniz gerekiyorkızlar benim ödemediğim bi kyk borcum vardı vergi dairesine aktarılmıştı şimdi bankadaki bi yatırım hesabıma e haciz uygulandığına dair mesaj geldi. bankayı aradım vergi borcundan dolayı olduğunu söyledi. çok korkuyorum beni bi aydınlatın şimdi birinci sorum eve haciz gelmesi durumu falan olmaz değil mi bankayla kalır? ikinci sorum ise ben bunu nasıl ödeyebilirim internet sitelerinden baktığımda böyle ay ay kutucuklar var yanlarında seçip ödeme yapılıyor sanırım, ben elime para geçtikçe ne kadar geçerse o kadar parça parça ödeyebilir miyim kafama göre yoksa illa ki bunu arayıp taksitlendirme falan mı yapmam gerekiyor? mesela bu ay elime 600 tl geçti diyelim, sadece ödeyebileceğim kadarını işaretleyip 600 lira ödeyip sonra başka bir zaman yine istediğim kadar ödeme yapabiliyo muyum böyle bi şansımız var mı? vergi dairesini aradım da henüz açmadılar çok korktum size sorayım dedim beni bi aydınlatır mısınız
rica ederim konumu başka bölümlere taşımayın bu bi borsa para mevzusu değil bildiğin dert. daha çok insana ulaşıp bilgi almam gerekiyor
Geçen hafta benim hesabıma da geldi. Kartınızı kullanamazsınız, bankacı arayıp ödemezsem hisselerimi satarak karşılayacaklarını söyledi. Vergi dairesinden bir tanıdığımı arayıp sordum, taksitlendirme olmaz dedi. O gün tamamını ödedim, bankayı aradım ertesi günü dekont gönderdim hisselerimi satmamaları için.
Hanımlar merak ettiğim için soruyorum. Madem tamamını tek seferde ödeyecek kadar paranız var neden haciz gelene kadar ödeme yapmıyosunuz? Hani tek seferde olmasa bile taksit taksit de ödeyebilirdiniz iş bu noktaya gelene kadarKorkmayın aynısı başıma geldi.butun hesaplarına bloke konuldu.vergi dairesine gittim hesaptaki para kadar ödeme yapıp blokeyi kaldırabilirsiniz dedi.ben çalıştığım için bütün borcu ödedim,siz çalışmıyorsaniz ödemeyebilirsiniz.eve yada herhangi biseye haciz gelemez korkmayın.sadece hesaba bloke konuluyor.
Hanımlar merak ettiğim için soruyorum. Madem tamamını tek seferde ödeyecek kadar paranız var neden haciz gelene kadar ödeme yapmıyosunuz? Hani tek seferde olmasa bile taksit taksit de ödeyebilirdiniz iş bu noktaya gelene kadar
Keyfi alıp ödememe konusunu devlete bağlayan o kadar çok kişi var ki…Bu işler tamamen devletimizin salaklığından. Başarılı öğrenciye zaten geri ödemesiz burs veriliyor. Onun kapsamını ve miktarını genişletip iyi sıralamayla güzel bölümlerde okuyan öğrencilere geri ödemesiz adam akıllı burs ver. Önüne gelene neden kredi veriyorsun? Sütçü imam üniversitesinde işletme okuyan adama kredi verirsen geri ödemez tabi. Üstelik onlara kredi vericem diye başarılı öğrencilere de üç kuruş burs veriyorlar. Bir de sadece ihtiyacı olan alsa yine gam yemiycem. Önüne gelen herkes alıyor. Benim babası müteahhit olan ve oldukça pahalı bir ünide parayla okuyan arkadaşım bile kyk alıyordu. Okul bitince de hiç çalışmadı. En son hala ödememişti. Saçmalığın daniskası.
daha hala alışveriş diyorsunuz :) şaka gibipeki ben bu hesabı kullanamaz mıyım yani tamam yatırımdaki ödemeden kalkmaz ama bu kartla gidip alışveriş yapamaz mıyım bununla
neden salladınız bende merak ettim yani ne bu rahatlıkhaklısınız ya keşke ödeyip kurtulsaydım salladım sürekli taksite bağlatmak şart yani
yorumun alnı olsa da öpsem :)Bu işler tamamen devletimizin salaklığından. Başarılı öğrenciye zaten geri ödemesiz burs veriliyor. Onun kapsamını ve miktarını genişletip iyi sıralamayla güzel bölümlerde okuyan öğrencilere geri ödemesiz adam akıllı burs ver. Önüne gelene neden kredi veriyorsun? Sütçü imam üniversitesinde işletme okuyan adama kredi verirsen geri ödemez tabi. Üstelik onlara kredi vericem diye başarılı öğrencilere de üç kuruş burs veriyorlar. Bir de sadece ihtiyacı olan alsa yine gam yemiycem. Önüne gelen herkes alıyor. Benim babası müteahhit olan ve oldukça pahalı bir ünide parayla okuyan arkadaşım bile kyk alıyordu. Okul bitince de hiç çalışmadı. En son hala ödememişti. Saçmalığın daniskası.