kızlar selam,
nasıl anlatacağımı tam bilemiyorum ama zaten maddi zorluklar içindeyim bir kısmını benden başkası bilmiyor.
ablam geçen ay kredi kartımdan 600 liralık mutfak alışverişi yaptı ve bana ayın 1inde ödeyeceğini söyledi ben de ödemelerimi buna göre ayarladım. ama ayın 1inde 300 tl gönderdi sadece. eşi eve bu ay para getirmeye başladı yani maaşını dün aldı. ben de dün bekledim gelmeyince bu sabah ablamı aradım sordum ödeme yapmam lazım diye, bana 'sen hiç ödemedin mi bunun için mi arıyorsun tamam akşam hallederim' dedi.
yani bu tavra ne gerek var ben onun evine yeğenlerime gitsin onlar yesin diye güle oynaya verdim alışverişi de beraber yaptım onunla. hatta en başta 200 tl istedi benden 5 kuruşum olmadığını söyleyince de kartı kullanmak istedi 200 oldu size 600 lira benim suçum mu geri istemem benim param değil ki bu?
geçen yıl ısrar ede ede şahıs firması açtırdı bana benim üzerime ben de tam onun enayisi zaten gittim açtım battı tabi ordan kalan vergi ve bağkur borcum hala var 6 7 bin tl civarı.
yani kızlar ben anlamadım istedim diye ben mi hatalıyım şimdi? üzerime senetle kıyafet alıp ödemediği bile oldu ben ödemeye çalıştım ne yapayım gücüm yok eski konumu bilenler bilir boşanmadan sonra zaten çok borç kaldı üzerime...
ben ne yapayım anlamadım bir daha isterse ne bahane edip de vermeyeyim sizce? kendimi kullandırmak istemiyorum artık