Başkasına kredi çekerken iki kere düşünün...

madem işi bu kadar çirkin hale soktu bu adam,ben olsam yeni evlendiği eşini ararım..belki o daha düzgün biridir ve eşinin borcunu kendinin bilip de öder..üstelik düğün takıları vss bişeyler vardır..
insanlar ne kadar yüzsüz pislik oldular aklım almıyor..para nelere kadirmiş böyle..
kadının ailesi de mafya tarzı bişeymiş. konusahibi ortak çalışabilirler belki diyor. çünkü baya kişiye borç takmışlar.

madem işi bu kadar çirkin hale soktu bu adam,ben olsam yeni evlendiği eşini ararım..belki o daha düzgün biridir ve eşinin borcunu kendinin bilip de öder..üstelik düğün takıları vss bişeyler vardır..
insanlar ne kadar yüzsüz pislik oldular aklım almıyor..para nelere kadirmiş böyle..
Eşi de güven vermiyor. Düğünün 80.000 ya malolduğunu söylediğinde niye o kadar yükün altına girdin demiştim. Ee napayım karşı taraf talep ediyor parayı seviyor herkes senin gibi paraya değer vermeyen insan değil demişti.

kadının ailesi de mafya tarzı bişeymiş. konusahibi ortak çalışabilirler belki diyor. çünkü baya kişiye borç takmışlar.
Evet aynen böyle demişti daha önce. Hatta anladığım kadarıyla bunlara kendini çok zengin göstermek için, kızı da kaçırmamak için bu kadar kişiye borç taktı. Kardeşi bile illallah etmiş.

X