- 8 Kasım 2014
- 4.824
- 10.486
- Konu Sahibi Liona Esposito
kızlar benim ödemediğim bi kyk borcum vardı vergi dairesine aktarılmıştı şimdi bankadaki bi yatırım hesabıma e haciz uygulandığına dair mesaj geldi. bankayı aradım vergi borcundan dolayı olduğunu söyledi. çok korkuyorum beni bi aydınlatın şimdi birinci sorum eve haciz gelmesi durumu falan olmaz değil mi bankayla kalır? ikinci sorum ise ben bunu nasıl ödeyebilirim internet sitelerinden baktığımda böyle ay ay kutucuklar var yanlarında seçip ödeme yapılıyor sanırım, ben elime para geçtikçe ne kadar geçerse o kadar parça parça ödeyebilir miyim kafama göre yoksa illa ki bunu arayıp taksitlendirme falan mı yapmam gerekiyor? mesela bu ay elime 600 tl geçti diyelim, sadece ödeyebileceğim kadarını işaretleyip 600 lira ödeyip sonra başka bir zaman yine istediğim kadar ödeme yapabiliyo muyum böyle bi şansımız var mı? vergi dairesini aradım da henüz açmadılar çok korktum size sorayım dedim beni bi aydınlatır mısınız
rica ederim konumu başka bölümlere taşımayın bu bi borsa para mevzusu değil bildiğin dert. daha çok insana ulaşıp bilgi almam gerekiyor
rica ederim konumu başka bölümlere taşımayın bu bi borsa para mevzusu değil bildiğin dert. daha çok insana ulaşıp bilgi almam gerekiyor