- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.313
Ay bi de texgahta yer kapliyolar. Tefalin eski modeli var bende yuvarlak. Eskiden yuvarlak firinlar vardi ya tenekeden. Öyle yayilip duruyo kendi kendinebdbdhhdBen de hiç beğenmiyorum. Bence o alet çok da gerekli bir şey değilmiş ama eşimin yanında söylemiyorum hiç bunu.
Kullanan biri olarak öyle diyorsan öyledir. Benim Tefal’im de az para değilmiş, şimdi baktım da. Fissler’e boşuna bok atıyormuşum ahajsjsYok kiz patlamiyo. Daha havasi cikmadan kurcalamaya basliyorum ben bxbxjbx
Valla burda Fissler var. Fransada tefal. Tefalu de kurcaliyorum ben. O da patlamiyo. Bdhsgsh derken suratimda patlarmis hdhdhdhKullanan biri olarak öyle diyorsan öyledir. Benim Tefal’im de az para değilmiş, şimdi baktım da. Fissler’e boşuna bok atıyormuşum ahajsjs
Sırf eşimi haklı çıkarmamak için ses etmiyorum. Yoksa ilk işim anneme itelemek.Ay bi de texgahta yer kapliyolar. Tefalin eski modeli var bende yuvarlak. Eskiden yuvarlak firinlar vardi ya tenekeden. Öyle yayilip duruyo kendi kendinebdbdhhd
Ben sana demiştim alma,fırının suyu mu çıktı diye.djdjdj Olmadı satarsın ya da birine verirsin.Ben de hiç beğenmiyorum. Bence o alet çok da gerekli bir şey değilmiş ama eşimin yanında söylemiyorum hiç bunu.
Bu kocalarin elektrikli ev aleti dusmanligi nedir kardisim. Hepsi mi ayni model olurSırf eşimi haklı çıkarmamak için ses etmiyorum. Yoksa ilk işim anneme itelemek.
Demin Xiaomi akıllı tartı aldım, ona tav oldu. Yağımızı suyumuzu bi güzel ölçeriz.Bu kocalarin elektrikli ev aleti dusmanligi nedir kardisim. Hepsi mi ayni model olur
Iyiymis kiz o. Ben de alayim bcbxbxbxDemin Xiaomi akıllı tartı aldım, ona tav oldu. Yağımızı suyumuzu bi güzel ölçeriz.
Evet demiştin. Şimdi de ben diyorum herkese.Ben sana demiştim alma,fırının suyu mu çıktı diye.djdjdj Olmadı satarsın ya da birine verirsin.
Kiz bana soraydin ben de alma derdim bxbxbx neyse kismetEvet demiştin. Şimdi de ben diyorum herkese.
Çevremde alanlar o kadar organize bir şekilde övdü ki beğenmeyen biri çıksa kesin “Aman o domestik bir tip değil, ondan beğenmemiştir.” diye düşünürdüm.Kiz bana soraydin ben de alma derdim bxbxbx neyse kismet
Senin alacağın zaman Yasmin bir övmüştü ki dedim hemen ablama da aldırayım. Ablamı aradım airfryeri yağlayıp ballıyorum şöyle iyi,böyle tasarruflu diye. Sonra ablam arkadaşına kahvaltıya gitmiş airfryer de kızartma yapmışlar beni aradı diyor ki yere batsın onun tasarrufu leş gibi kızartma yapıyor.djdjdjEvet demiştin. Şimdi de ben diyorum herkese.
Ya biz de begenmiyoruz airfryer kizartmasini. Garip bi kokusu oluyo sanki icinde pisenin.Senin alacağın zaman Yasmin bir övmüştü ki dedim hemen ablama da aldırayım. Ablamı aradım airfryeri yağlayıp ballıyorum şöyle iyi,böyle tasarruflu diye. Sonra ablam arkadaşına kahvaltıya gitmiş airfryer de kızartma yapmışlar beni aradı diyor ki yere batsın onun tasarrufu leş gibi kızartma yapıyor.djdjdj
Acaba sepetin kokusu mu siniyor diye düşündüm ama çok mu saçma olur.djdjdYa biz de begenmiyoruz airfryer kizartmasini. Garip bi kokusu oluyo sanki icinde pisenin.
Ayrıca kayış gibi oluyor patates kızartması. Philips XXL var bende de. Güya iyisi. Resmen hayal kırıklığı.Ya biz de begenmiyoruz airfryer kizartmasini. Garip bi kokusu oluyo sanki icinde pisenin.
Geç kızartıyor diyenlerde var gerçekten de geç mi kızartıyor?Ayrıca kayış gibi oluyor patates kızartması. Philips XXL var bende de. Güya iyisi. Resmen hayal kırıklığı.
Üflüyo ya. O üflediği hava siniyo bence. Bi de margiritin dedigi gibi sert cikiyo resmenAcaba sepetin kokusu mu siniyor diye düşündüm ama çok mu saçma olur.djdjd
Evet gec biraz. Ocakta ki kadar hizli degil aslaGeç kızartıyor diyenlerde var gerçekten de geç mi kızartıyor?