Peki sence ortada evlilik yokken almak mantıklı mı? Kutuda bekleyecek çünkü.Daha dün konuştuk, arkadaşım almış 2 hafta önce çok memnunum diye anlattı
Bir üst modeli çıkınca beğenmem dersen alma.Birde çeyiz yapicam diye uğraşma ben özendim yaptım neler aldım ankaradan İzmir e gitti ceyizlerim.Kimse kıymet bilmiyor şunun eksik diyorlar.Peki sence ortada evlilik yokken almak mantıklı mı? Kutuda bekleyecek çünk
Benim şuan evlenmek gibi bir niyetim yok herşey çok zamlaniyor evde kutuda bekleyecek sizce almak mantıklı mı?Biz evde kullanıyoruz annem aşırı memnun. Ama yerde yanlışlıkla çorap falan unutmayın, çekiş gücü çok kuvvetli bir anda çorabı hüüüp diye içine alıyor
Dyson kablolu da pek üst model çıkartmıyor artık diye biliyorum . Aman sen çok takıyorsun kafana ne derse desin b.k yesin . Ankaradaysan bi gün kahve ısmarlayim sana da biraz kendine gel .Bir üst modeli çıkınca beğenmem dersen alma.Birde çeyiz yapicam diye uğraşma ben özendim yaptım neler aldım ankaradan İzmir e gitti ceyizlerim.Kimse kıymet bilmiyor şunun eksik diyorlar.
Dyson süpürge her zaman için kaliteli yani şimdiden alıp bekletseniz de eğer son model alma takıntınız yoksa, her zaman iş görür rainbow yıkama makineleri gibi düşününBenim şuan evlenmek gibi bir niyetim yok herşey çok zamlaniyor evde kutuda bekleyecek sizce almak mantıklı mı?
Peki sence ortada evlilik yokken almak mantıklı mı? Kutuda bekleyecek çünkü.
Ben de zamlandigi için şimdiden almak istiyorum. Yılbaşından önce 7 bin liraydı o zaman almadığım için pişman olmuştum tekrar aynı pişmanlığı yaşamak istemiyorum . Tamam akşam üstü çıkıp alayım bari media markt ta 11.500 en düşük fiyattaydi.Dyson süpürge her zaman için kaliteli yani şimdiden alıp bekletseniz de eğer son model alma takıntınız yoksa, her zaman iş görür rainbow yıkama makineleri gibi düşününama eğer ki; ben en yenisini isterim sonra kablosuz almak isterim belki derseniz almayın.
Mesela ben geçen sene 9bine airwrap aldım, üst modeli falan çıkmadan dolar kurundan dolayı 15bin olduöyle olursa üzülürüm derseniz alın dursun.
Media markt ta var 11.500 fiyatı.DYSON kablosuz stokta yok diye biliyorum. Kendi sitesinde bulamadım ben başka sitelerde vardı. DYSON müşteri hizmetleri 3 site hariç diğer sitelerden alınanlar garanti kapsamımızda değil dediler. Ben de alıcam ama kendilerinin satışa sunmasını bekiyoruö
Bu arada biz dysondan online sipariş ettik, iade etmek isterseniz onlinedan sipariş etmenizi tavsiye ederim ayrıca 9 taksit yapıyorlar mediamarkt o kadar yapmayabilir.Ben de zamlandigi için şimdiden almak istiyorum. Yılbaşından önce 7 bin liraydı o zaman almadığım için pişman olmuştum tekrar aynı pişmanlığı yaşamak istemiyorum . Tamam akşam üstü çıkıp alayım bari media markt ta 11.500 en düşük fiyattaydi.
Dysonun kendi sitesine bakmadım bir bakayım oraya . Ama trendyolda kendi saticisinda kalmadi öbür saticilarda zaten fiyatlar çok uçuk v15 25 bin civarı.Bu arada biz dysondan online sipariş ettik, iade etmek isterseniz onlinedan sipariş etmenizi tavsiye ederim ayrıca 9 taksit yapıyorlar mediamarkt o kadar yapmayabilir.
Baktım şimdi kendi sitesinde stok kalmamışBu arada biz dysondan online sipariş ettik, iade etmek isterseniz onlinedan sipariş etmenizi tavsiye ederim ayrıca 9 taksit yapıyorlar mediamarkt o kadar yapmayabilir.
Cam kiriğini neden çekmiyor ya benim eski robot supurgem bile çekiyor?Bende big ball animal pro 2 var , seneler once aldik, yillarca golden retriever tuyu temizledi. Hala calisiyor ama :
Birincisi o paraya degmez,
Ikincisi cekis gucu bir tik azaldi
Ucuncusu sapi degistirmek zorunda kaldim , Original sapi bi sure sonra ucusa Kalkar gibi otmeye basladi, bantladim Hava alan yeri,
Dorduncusu kabloyu surekli icine almaya basladi, mandal tutturuyorum sonuna kadar kabloyu cekip:)
Cam kirilirsa cekemiyorsunuz ne anladim ben bu isten.
Sonuc bence reklam yildizi , bir daha almam da tavsiye de etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?