- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Nasil yani ? Mediamarkt mi taksidi kapatiyo? Bankalar artik taksitli alisveris mi yaptirmiyo? Anlamadim kizDyson pro animal 2 media marktBu arada bankalar yarından itibaren taksiti kapatiyormuş alacağınız varsa aldınız aldınız haberiniz olsun .
Butun Bankalar taksiti kapatiyormuş bugün son gün dediler oradakilerNasil yani ? Mediamarkt mi taksidi kapatiyo? Bankalar artik taksitli alisveris mi yaptirmiyo? Anlamadim kiz
Kiz kimse alisveris yapqmaz ki o zaman. Kredi lartina taksit noluyo tarih mi oluyo? Bu nasi bi kilit vurur butun piyasayaButun Bankalar taksiti kapatiyormuş bugün son gün dediler oradakiler
Valla bugün orda öyle dediler. Sadece o mağazaya özel değilmiş bütün bankalar taksite kapatıyor dediler . Dünde benim banka açık hesabınızın limitini arttiralim mi diye sormuştu işkillenmistim ben de bundan dolayı galiba bilmiyorum ki yarın çıkar kokusu diye düşünüyorumKiz kimse alisveris yapqmaz ki o zaman. Kredi lartina taksit noluyo tarih mi oluyo? Bu nasi bi kilit vurur butun piyasaya
Ben şok bxbxbjxValla bugün orda öyle dediler. Sadece o mağazaya özel değilmiş bütün bankalar taksite kapatıyor dediler . Dünde benim banka açık hesabınızın limitini arttiralim mi diye sormuştu işkillenmistim ben de bundan dolayı galiba bilmiyorum ki yarın çıkar kokusu diye düşünüyorum
Ben şok bxbxbjx
3 e dusurduler demek
Bazıları üçe düşürmüş bazıları ise kapatiyormuş halkbanka yarın taksit yapamayız dediler3 e dusurduler demek
Bitti ekonomi yeminle. Taksitsiz kim ne alabilir ki bu krizdeBazıları üçe düşürmüş bazıları ise kapatiyormuş halkbanka yarın taksit yapamayız dediler
Ay aynen öyle ya yok zam yok kur artışı yok gram altin durmuyor uçuyor valla millet yoruldu artık bunlar daha iyi günler gibiBitti ekonomi yeminle. Taksitsiz kim ne alabilir ki bu krizde
Sışdık.Bazıları üçe düşürmüş bazıları ise kapatiyormuş halkbanka yarın taksit yapamayız dediler
Simdi sira supurugun modeli eskimeden koca bulmakta jxjdjdjGeldi benimki .
Dyson süpürge bile var kim benlen evlenir diye post mu açsam acabaSimdi sira supurugun modeli eskimeden koca bulmakta jxjdjdj
Sen şimdi Instagram’daki çeyizci girlleri takip de edersin.Geldi benimki .
Nerden bildin gııızzzzSen şimdi Instagram’daki çeyizci girlleri takip de edersin.
Sana bayramda aldığım çatal bıçak takımımı da atayım mı?Sen şimdi Instagram’daki çeyizci girlleri takip de edersin.
E şimdi baktım, Instagram’da senin adın soyadınla kocayla açılmış bir ortak hesap var. Bu kadar çabuk mu vay be Dyson etkisisjskksNerden bildin gııızzzz
Bak sen demek Jumbo. Biz fakirler de Karaca işte…Sana bayramda aldığım çatal bıçak takımımı da atayım mı?
O ben değilim beaaaE şimdi baktım, Instagram’da senin adın soyadınla kocayla açılmış bir ortak hesap var. Bu kadar çabuk mu vay be Dyson etkisisjskks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?