Yemişim öyle makineyiEvet gec biraz. Ocakta ki kadar hizli degil asla
Evde boşuna kalabalık olurdu.Yemişim öyle makineyiocakta hem daha hızlı hem de daha lezzetli oluyor.
Margaret Hale 60kilo demişti ya şimdi al evlenince de kendi evine götürürsün diye? Düşünmedim değil ama önceliğim ablama aldırmaktı o da okeylerse öyle alacaktım ama çok şükür ki öyle bir şey olmadı.snsndnd
Aldin mi kiz süpürükünü?Ben de ilk çıktığında philips xxl aldım. Bekar evimde firinim yok diye .Şimdi işimi görüyor ama firinli evlere çokta lazım değil. Ayrıca hep elimde yikadigim halde iç malzemesi paslı gibi bi değişik oldu . Evet patates çok lezzetli olmuyor . Ama kek falan yapıyorum o taraftan işimi görüyor hdhdhjddjdjd
İşim vardı evde şimdi çıkacağım bakayım inşallah yolda karar değiştiririm bi supurgeye o kadar para içime oturacak gibi jducdnjdjjddnAldin mi kiz süpürükünü?
Oraya gidince bakarsin hepsine agirligina cekisine falanİşim vardı evde şimdi çıkacağım bakayım inşallah yolda karar değiştiririm bi supurgeye o kadar para içime oturacak gibi jducdnjdjjddn
Hepsine bir bakayım kafama yatan model olursa yazacağım burdanOraya gidince bakarsin hepsine agirligina cekisine falan
Şarjlilarda öyle bir durum okumuştum garantisi varsa servise gönderin isterseniz.Merhaba ben de kablolu kablosuz arasında kalıp v15 aldım çeyizim için, nişanlanacağım zaten. Ama ihtiyacım da vardı, açıp kullandım. Çekişinden çok memnunum ama orta modda kullanıyorum sürekli sanırım bundan dolu şarj ile süpürme süresi bir süre sonra düşüyor.
Garantilik bir durum yok aslinda, dyson duvara monte edilince zaten surekli sarjda takili duruyor.Şarjlilarda öyle bir durum okumuştum garantisi varsa servise gönderin isterseniz.
Ne kadardır kullanıyorsunuz çekim gücünde ya da şarjda düşme oldu mu?Garantilik bir durum yok aslinda, dyson duvara monte edilince zaten surekli sarjda takili duruyor.
Ben V12 kullaniliyorum, ev 3+1
cok memnunum, kablolu ile ugrasmaktan bikmisim resmen
Butun evi supursem bile sarji bitmiyor zaten
Cekim gucu zaten cok cok iyi
Surekli yerlere saclarim dokuldugu icin her gun supuruyorum alin aldirin
Butceniz varsa kablosuz alin bence buyuk kolaylik
Kiz gitmedin mi sen hala? Zam geldi fiyatlara jfjfhdhNe kadardır kullanıyorsunuz çekim gücünde ya da şarjda düşme oldu mu?
3 aydir kullaniliyorum ilk aldigim gun gibi performansi, sarji da ayni zaten surekli sarjda duruyor butun evi supurursem %75 e dusuyor sonra zaten yine doluyorNe kadardır kullanıyorsunuz çekim gücünde ya da şarjda düşme oldu mu?
Ağzını hayra aç gizzz yoldayım gidiyorum hjdjdjdjndjKiz gitmedin mi sen hala? Zam geldi fiyatlara jfjfhdh
KalmamışKiz gitmedin mi sen hala? Zam geldi fiyatlara jfjfhdh
HxhxhdhdhxhdhdKalmamış
Hangi model, ne kadar, nerden?Aldım gençler haber vereyim dedim . Yarın gelecek resmini atarım
Dyson pro animal 2 media marktHangi model, ne kadar, nerden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?