- 21 Kasım 2017
- 27.569
- 120.547
Burada ona hep Ayfer diyorlar. Sen bunu nasıl kaçırırsın yazıklağr olsun.Lan bxjxhhdhdhdhdh hahahahahhaha koptum 40 saat dusunsem aklima gelme ayfon mu diyosun diye dusunmustum ben jxjxjdhdh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada ona hep Ayfer diyorlar. Sen bunu nasıl kaçırırsın yazıklağr olsun.Lan bxjxhhdhdhdhdh hahahahahhaha koptum 40 saat dusunsem aklima gelme ayfon mu diyosun diye dusunmustum ben jxjxjdhdh
Bendeki Tefal. Aynı işi gördüğüne yemin edebilirim ama ispatlayamam.Bi ara ona da yukseldim sonra çok zamlaninca bıraktım 4.5 litresi 7 bin lira o ne öyle beee ndjjdjddj
Ay ilk defa denk geldim hshsgsgBurada ona hep Ayfer diyorlar. Sen bunu nasıl kaçırırsın yazıklağr olsun.
Ben de vazgeçtim zaten . Şuan aryildiz falan takip ediyorum en olmadı elektrikli pisirici alırım diye düşünüp onu listenin sonuna attim bdhudjdjBendeki Tefal. Aynı işi gördüğüne yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Roborock a iyi diyorlar sen neden memnun değilsin?Ay ilk defa denk geldim hshsgsg
Fisslerde patlama durumu olmuyormuş diye biliyorumBendeki Tefal. Aynı işi gördüğüne yemin edebilirim ama ispatlayamam.
Anam eskiden ayfer mi vardi. Ben firinda yapiyorum kizartmalari. Ayferim de var ama bi garip tadi diyw yemiyo yivrim evladim. Kendini gurme saniyo bxbxbxbBen de vazgeçtim zaten . Şuan aryildiz falan takip ediyorum en olmadı elektrikli pisirici alırım diye düşünüp onu listenin sonuna attim bdhudjdj
Bende kedi var. Bahceye gir cik yapuyo. Robotun arkasindan yeri islak mendille kontrol ediyorum tuy camur hep yapisik geliyo mendileRoborock a iyi diyorlar sen neden memnun değilsin?
Bak bu konuda çocuuun hakli olabilir. Airfryer de yapılan kızartmaların tadını beğenmeyen birkaç kişi daha duymuştum.Anam eskiden ayfer mi vardi. Ben firinda yapiyorum kizartmalari. Ayferim de var ama bi garip tadi diyw yemiyo yivrim evladim. Kendini gurme saniyo bxbxbxb
Ancak böyle bir özelliği olması lazım zaten o para için. Ama düzgün kullanırsan diğerleri de patlamıyor.Fisslerde patlama durumu olmuyormuş diye biliyorum
Ya işte fissleri nasıl kullanırsan kullan patlamıyormuş. Alanlar da en çok bu özelliğine tav oluyorlar.Ancak böyle bir özelliği olması lazım zaten o para için. Ama düzgün kullanırsan diğerleri de patlamıyor.
Tadi bana da farkli geliyo ama yemiycem diye dr kasmam yani. Kizim kessen yemiyi. Prensipleri varmis gdbdhdhBak bu konuda çocuuun hakli olabilir. Airfryer de yapılan kızartmaların tadını beğenmeyen birkaç kişi daha duymuştum.
Normalde Alman markalarını severim. Anneme Dyson almaya gittiğimizde muhtemelen prim almak için bize ısrarla Karcher itelemeye çalıştılar. Çok beğenmeme rağmen gıcıklığına almadım sgsjsjsBen müstakil ev için karcher marka kablolu süpürge kullanıyorum muhteşem bir süpürge çekim gücü inanılmaz ama çok sesli daire de ise arnica tesla kullanıyorum toz torbasız ve sessiz olduğu için ama aynı ürünü kardeşim aldı arnica süpürgeden hiç memnun değil şans işi birazda
Jxjxhhdhd hasta bxhdhdhhdhdNormalde Alman markalarını severim. Anneme Dyson almaya gittiğimizde muhtemelen prim almak için bize ısrarla Karcher itelemeye çalıştılar. Çok beğenmeme rağmen gıcıklığına almadım sgsjsjs
Bence ona o kadar para verdikleri için düzgün kullanıyorlar, o yüzden patlamıyor ajsksjskYa işte fissleri nasıl kullanırsan kullan patlamıyormuş. Alanlar da en çok bu özelliğine tav oluyorlar.
Zaten sesi yüksek iyi yapmışsınNormalde Alman markalarını severim. Anneme Dyson almaya gittiğimizde muhtemelen prim almak için bize ısrarla Karcher itelemeye çalıştılar. Çok beğenmeme rağmen gıcıklığına almadım sgsjsjs
Yok kiz patlamiyo. Daha havasi cikmadan kurcalamaya basliyorum ben bxbxjbxBence ona o kadar para verdikleri için düzgün kullanıyorlar, o yüzden patlamıyor ajsksjsk
Ben de hiç beğenmiyorum. Bence o alet çok da gerekli bir şey değilmiş ama eşimin yanında söylemiyorum hiç bunu.Bak bu konuda çocuuun hakli olabilir. Airfryer de yapılan kızartmaların tadını beğenmeyen birkaç kişi daha duymuştum.