Dyson kablolu süpürge kullananlar .

Ben müstakil ev için karcher marka kablolu süpürge kullanıyorum muhteşem bir süpürge çekim gücü inanılmaz ama çok sesli daire de ise arnica tesla kullanıyorum toz torbasız ve sessiz olduğu için ama aynı ürünü kardeşim aldı arnica süpürgeden hiç memnun değil şans işi birazda

Anam eskiden ayfer mi vardi. Ben firinda yapiyorum kizartmalari. Ayferim de var ama bi garip tadi diyw yemiyo yivrim evladim. Kendini gurme saniyo bxbxbxb
Bak bu konuda çocuuun hakli olabilir. Airfryer de yapılan kızartmaların tadını beğenmeyen birkaç kişi daha duymuştum.

Ancak böyle bir özelliği olması lazım zaten o para için. Ama düzgün kullanırsan diğerleri de patlamıyor. 🥹
Ya işte fissleri nasıl kullanırsan kullan patlamıyormuş. Alanlar da en çok bu özelliğine tav oluyorlar.

Ben müstakil ev için karcher marka kablolu süpürge kullanıyorum muhteşem bir süpürge çekim gücü inanılmaz ama çok sesli daire de ise arnica tesla kullanıyorum toz torbasız ve sessiz olduğu için ama aynı ürünü kardeşim aldı arnica süpürgeden hiç memnun değil şans işi birazda
Normalde Alman markalarını severim. Anneme Dyson almaya gittiğimizde muhtemelen prim almak için bize ısrarla Karcher itelemeye çalıştılar. Çok beğenmeme rağmen gıcıklığına almadım sgsjsjs

Bak bu konuda çocuuun hakli olabilir. Airfryer de yapılan kızartmaların tadını beğenmeyen birkaç kişi daha duymuştum.
Ben de hiç beğenmiyorum. Bence o alet çok da gerekli bir şey değilmiş ama eşimin yanında söylemiyorum hiç bunu. :KK53:

X